Zdravé chudnutie bez diét
Ahojte maminy, nemaminy, budúce maminy a všetky ostatné. Zakladám tému zdravého chudnutia bez diét, len zmenou stravy, zloženia stravy, pravidelného režimu. Uvítam všetky vaše otázky, dotazy. Môžete sem kľudne napísať svoje jedálničky, rada poradím, pomôžem. Popridávam sem aj linky, kde si môžete pozrieť energetické hodnoty potravín. Držím všetkým palčeky a budem rada, ak sa sem budete chodiť pochváliť svojimi výsledkami, pretože z vlastnej skúsenosti viem, že podpora ostatných chudnúcich je veľmi dôležitá. Kľudne sem nahlasujte svoje chudnúce úspechy. Je to téma verejná, aby sa sem mohli prísť pozrieť aj ostatné babule, ktoré nechudnú. Tento štýl je nielen na chudnutie, ale sa môže dodržiavať celý život... Nie je to nič náročné...
🙂 🙂 🙂 🙂
@zuzu_31 moja starka tuto dietu dorziavala a mozem povedat, ze schudla, sice len 4 ci 5 kil, ale robi si ju preventivne este aj teraz ,ked potrebuje zhodit, alebo ocistit telo, tak si da 2 tyzdne tej diety....
ja sa stravujem nejako podobne, s tym,ze to nemam tak presne vymedzene, ale je to velmi podobne, za 15 dni mam dole 5 kil....len bohuzial teraz stojim s vahou a potrebujem dat dole este skoro 20....fu
@dadikadodik aj ja potrebujem aspon 15 ked sa podari aj 20... len neviem ja mam slabu volu na takéto diety a chcela by som schudnut hlavne pre seba aby som sa dobre cítila a aj pre partnera 🙂 ale neviem si predstavit život bez soli a cukru, jogurtu... ako nemusim vela cukru ale aspon trošku do kávy.. No uvidime 🙂 ale idem do toho , už som si objednala aj parný hrniec na mäsko a zeleninku takže musim s tým začat 🙂
@zuzu_31 toto poznam, ja to drzala asi dvakrat, schudla som za tie dva tyzdne asi 5 kg a potom som ich nabrala aj s urokami. Je to jednotvarna dieta...
@betina1984 može byť nemam skusenosti s dietami... len ja potrebujem takýto jedalniček napísany aby som chudla, mne nestači povedať že rano si daj to , na obed to a večer to. ja to musim mat takto pred sebou a idem nato... ak maš lepšiu dietu daj mi radu. ďakujem
@zuzu_31 poradim ti , ked musis cukor, kup si STEVIU, maju ho aj v tescu napr, alebo v DM.ke, je to cukor so skoro nulovymi hodnotami, cinania ho pouzivaju uz roky(pozri aki su stihli) 😀 u nas to bolo schvalene len nedavno...stoji 2 eura krabica...
ja sa tiez snazim fakt, ale nedrzim sa podla diet, nestresujem ked nestihnem obed, proste si dam potom trosku viac na olovrant, ale uz ho vynecham...diety som nikdy nevydrzala
drzim palce
@dadikadodik ani ja som nikdy nevydržala, ale teraz chcem. ked som videla tu kamošku ako schudla tak idem aj ja...aspon skusit... o tej stevii som počula dokonca som to chutnala ale ne v kave iba tak v ustach a mala som dost blee, ale v kave to može byt dobre 🙂
@dadikadodik ja jem skoro každý večer jablko...len dnes som do seba výminočne hodila aj hrozno....viem, že je dobré jablko, ale zase nie kilo....len jedno....
@zuzu_31 prezri si tuto temu, mam tu jedalnicky skoro z kazdeho dna...
@betina1984 ďakujem som si skopirovala a tvoj jedalniček sa mi páči 🙂 idem od pondelka dotoho 🙂
@zuzu_31 drzim palce a prid sa pochvalit.. 🙂
neboj určite prídem 🙂 a chcem sa spýtať mliečne výrobky všetky nizkotučné majú byť?
@betina1984 neboj určite prídem a chcem sa spýtať mliečne výrobky všetky nizkotučné majú byť?
@zuzu_31 nie, nemusia. Mozes aj biele smotanove jogurty, ale ja ich nemam moc rada, preto jem nizkotucne ovocne
@betina1984 ďakujem 🙂
@zuzu_31 tak tuto diétu som skušala aj ja a je fakt dobrá...začiatok je síce krutý kým sa stiahne žaludok ,ale treba vela pit...ja som si dávala aj čaj očistujuci organizmus...najviac som sa celý týždeň tešila na to grilované kura a poviem Vám nemohla som ho ani zjest..tak držím palce ,aby ste vydržali
@zuzu_31 za tie 2 týždne 6 kg ,ale pridala som aj trochu cvičenia to treba a potom neskôr už len 3 kg ale bolo to vidiet aj som sa lepšie cítila ..a potom som si jedálniček upravila podla seba ,hlavne večer NEJEST naposledy niečo lahké o 17.00 hod. a večer len ovocie okrem banánov
Ahojky. Pridávam včerajší jedálniček:
Raňajky: 1 celozrnný rožok, tenká vrstva Veto light, 4 plátky šunky, rajčina
Desiata: Jogobella light jahoda, 2 mandarínky
Obed: 1/2 udusených sójových rezancov na cibuľke, 1/2 balíčka Wok zeleniny JAVA
Olovrant: tvarohovo-vločkový mls
Večera: kúsok jaternice, sterilizovaná zelenina, 1 celozrnný toast, naplnený neviem čím, urobený v toasteri (boli sme u svokry gratulovať)
ahojte kočky, no ja som vcera "zhrešila" 🙂 🙂 Dala som si jablkový krémeš - ktorý milujem 🙂 🙂 Mali sme navstevu, tak trebalo nejaky koláčik upiect - ale skoro cely som ho potom rozdala, nech ma nepokúša 🙂 🙂 Bola to taka mala odmena za tie 2kilečká co som dala dole za týžden 🙂 🙂
@betina1984 to je tak super ze tu davas tie jedálnicky - mám sa približne coho drzat 🙂 🙂 Si zlata
betina1984 a musim len kuracie masko? alebo aj ine ? 🙂
@zuzu_31 aj ine, morcacie, ryby... Hovadzie a bravcove tiez ale trochu menej...
@betina1984 tiež ma velmi inšpiruju tvoje jedalničky...a tu maškrtu tvarohovo vločkovu...nejedavaš s acidkom??ja som to kedysi tak...nema sa to???
@tamichloe no, podľa mňa to má spolu veľa kJ. Ten jeden obdĺžnik má okolo 1200 kJ a ešte Acidko. To je aj do 2000 kJ a to je na porciu veľa...
Dnešný jedálniček:
Raňajky: 1 celozrnný rožok, tenká vrstva Veto light, 5 plátkov morčacej šunky, rajčina, paprika
Desiata: 200 ml Acidko malina, banán
Obed: 2 malé kopčeky ryže, 2 malé upečené vykostené stehienka, sterilizovaná zelenina
Olovrant: tvarohovo-vločkový mls
Večera: sója so zeleninou zo včera, sterilizovaná zelenina
A dnes vaha po dlhej dobe potesila, skoncil menzes a ukazalo 93,9 kg, za 13 dni - 3,5 kg... 🙂
ahojte nejako vas nestiham citat niekto este pisat🙂 dufam, ze sa vam dari. nes hlasim vahu takze po tyzdni -1,3 kg
ak mam pravu povedat, cakala som, ze to pojde zo zaciatku rychlejsie, ale tak pomaly dalej zajdes 🙂
musim zacat cvicit, mate nejake napady co by sa dalo zrealizovat aj doma?
Este ma napadlo, mam doma karfiol nemate nejaky napad co z neho uvarit?

@katlom to asi aj ja umrem... :(