Zdravé chudnutie bez diét
Ahojte maminy, nemaminy, budúce maminy a všetky ostatné. Zakladám tému zdravého chudnutia bez diét, len zmenou stravy, zloženia stravy, pravidelného režimu. Uvítam všetky vaše otázky, dotazy. Môžete sem kľudne napísať svoje jedálničky, rada poradím, pomôžem. Popridávam sem aj linky, kde si môžete pozrieť energetické hodnoty potravín. Držím všetkým palčeky a budem rada, ak sa sem budete chodiť pochváliť svojimi výsledkami, pretože z vlastnej skúsenosti viem, že podpora ostatných chudnúcich je veľmi dôležitá. Kľudne sem nahlasujte svoje chudnúce úspechy. Je to téma verejná, aby sa sem mohli prísť pozrieť aj ostatné babule, ktoré nechudnú. Tento štýl je nielen na chudnutie, ale sa môže dodržiavať celý život... Nie je to nič náročné...
🙂 🙂 🙂 🙂
Baby, dnes mám 64,4kg...juj, ale som rada, myslela som, že sa zastavím na 62kg, ale ešte budem musieť viac, nevyzerám, akoby som si predstavovala, hold, prestala som cvičiť, lebo malá začala behať a večer som rada, že žijem, teda váha aj ide dole, ale cm nie toľko, hlavne nie na zadku a stehnách, pás mám už ako osa 😵 musím spevniť...len neviem, kde nato vziať energiu 😝
Ahojte, pridávam sa k Vám. Mne sa podarilo znížiť zdravo svoju hmotnosť vďaka http://schudnutie.peknetelo.eu/ už dva roky si držím svoju váhu a môžem zjesť čokoľvek chcem. Dúfam, že aj Vám sa to podarí 🙂
Ďalej Vám prikladám užitočnú stránku na energetické hodnoty potravín
http://www.kaloricketabulky.cz/tabulka-potravin...
ahojte
baby este taka otazka, ked na seba kuknem do zrkadla vidim ze chudnem pod prsiami v oblasti pasu aj stehna celkom ale bachor mam stale taky rovnaky....tam to ide uplne zle...kamoska mi vravela ze sa vzdy chudne akoby od noh smerom k bruchu a od pasa tiez k bruchu a samotne brucho je najtazsie
aj vam to tak ide?
badzova - bohužiaľ z brucha sa chudne ako z poslednej časti :( Neviem prečo, ale je to tak .... ked som cvičila, mne vždy najprv schudli nohy, boky, zadok, prsia a brucho ako posledné
@badzova neviem, mne to ide tak rovnomerne... Aj keď vždy najskôr schudnem v prsiach a boky a brucho sú posledné... Ale pri prvom chudnutí mi to šlo tak zo všetkého rovnako.
...tiez milujem vety typu...z brucha uz nikdy neschudnes,to mete v rodine,alebo to je porode,to uz ti ostane!tiez chudnem zo vsade len z brucha to ide pomalickyyy!...ale ide 😉 😉
@takyna
@zuzanat
@badzova
@betina1984 Ahojte baby 🙂 dnes bola váha 64,2kg...ja zase prvé schudnem v tvári, potom prsia, potom pás, a zadok a stehná to akoby bolo zakliate...to mi vždy ide posledné, v páse mám rifle asi také voľné, že by sa tam vošla aj staršia dcéra, ale na zadku a stehnách ich mám ako elasťáky 😀...ja si presne pamätám, že po prvej dcére som mala 86kg a všetci mi škodoradostne rozprávali, že to už neschudnem, že to mám v rodine a podobne a nakoniec som mala 55kg a teraz po pôrode detto...mala som 86kg a teraz mám 64 a verím, že ešte schudnem 😵 ľudia sú zlí a škodoradostní a smejú sa najmä tí, čo majú čo najmenej komentovať, ako kto vyzerá...nateraz je moja vysnívaná váha 60kg a potom uvidím 😎...pekný dník vám prajem všetkým a držím palce 🙂
chcem sa len opýtať ....po jedle zvyknete hneď piť alebo počkáte takú polhodinu alebo hodinu a vtedy pijete.....
@takyna ja tiež.pijem aj počas jedla , aj po jedle....len som čítala na centrume..
/Zanedbávaný element, z hľadiska nielen chudnutia, je zapíjanie počas a po jedle. Jedná sa o veľmi nezdravý zlozvyk, ktorý sťažuje proces trávenia/
wanda.atlas.sk/chcete-schudnut-do-leta-urobte-toto/wellness-a-fit/chudnutie/812205.html
ahojte práve som Vás našla a myslím že som tu správne kôli chudnutiu 😀 potrebovala by som schudnuť cca 15kg ale nejako to neide ☹((
@evil15 ahojky... Si tu správne...🙂. Neboj, pôjde to. Skús mi sem napísať, čo tak bežne cez deň ješ, piješ a časovo kedy... Skúsime sa na to pozrieť...
Ahojte aj ja sa pripájam ja mám tiež predstavy že by som chcela vyzerať ako pred svadbou samozrejme viem že to také nebude ale takých 10 kg by som dole chcela dať.
Ja som už deň na tomto velmi ma MOTUVUJE 🙂 🙂 http://www.chudnutie-ako.sk/
A zatiaľ sa dobre cítim som najedená až na tie nákupy v kuse chodím do obchodu po zeleninu 😝 ale to zvládnem 😉 😉
diouky berte ma do skupiny!!!!! 🙂
Ja síce teraz chudnúť nemôžem o 6 týždňov rodím. ALe po prvom mám veru dosť skúseností 🙂.
Ja postupovala podľa stránky www.f-sport.cz.
Vedie ju jeden kulturista, má tam geniálne články, ktoré presne vysvetľujú, čo sa robí v Tvojom tele a ako prebieha systém chudnutia. Naviac tam má DOPODROBNA rozísaný spôsob stravovania pri chudnutí. Pomôže Ti zostaviť jedálníček. Mne ho zostavoval na mieru, lebo som kojila. A naviac núti cvičiť :D
Idem si naštudovať stránku maji4
@betina1984
@takyna
@vieri22
@zuzanat
@badzova Tak ahojte kočky, dnes som sa vážila a mám "už" len 63,8kg...už som rada, ide to pekne, aj keď sa to rozbiehalo pomaličky 😵 ...od 17. februára presne 7kg dole...aká som spokojná, len okolie sa ma stále pýta, či som chorá...asi taká zmena 🙂...pekný víkend vám prajem baby!!! 🙂 🙂 🙂
ahojte
tak sa hlasim, cely tyzden som strasne kaslala, sople, teplota, nezjedla som dokopy nic, uplne nechutenstvo, dnes som skocila k lekarke a mam zapal priedusiek....uz 10 dni som nebola plavat, vecer idem s malou spat a spim az do rana, caka ma hnusny vikend budem s malou sama, ledva stojim na nohachco som strasne vycerpana....takze chudnutie momentalne na bode mrazu, musim sa co najskor vyzdraviet
a toto
http://spravy.pozri.sk/clanok/Stihnem-este-schu...
neni dobry napad........????
@zuzanat dakujem, ja som od piatka chcela zacat po veceroch cvicit tu jiliian ze budem chodit rano plavat, ale neviem kedy naberiem silu, dnes celkom ok ale som strasne stale unavena mala teraz spi tak oddychujem aj ja, vcera som zase spala uz od pol 8 vecer a stale som vycerpana....uz som z tej unavy unavena ☹ 😀
a najhorsie je vcera som za cely den nic nezjedla dnes iba jogurt, uplne mi nechuti jest, myslim ze co som doteraz ako tak zhodila sa vrati velmi rychlo naspat kedze nic nejem ☹

@betina1984 inac u mna detto, vaha stoji...., presne ako u teba 🙂
dufam, ze sa zozeleninuje konecne, a budem viac salatovat lebo samu ma to hneva..., aj pohyb by som uz mala okrem domacnosti-deti-zahrady, zacat podnikat 🙂