icon

Zdravé chudnutie bez diét

betina1984
30. dec 2012

Ahojte maminy, nemaminy, budúce maminy a všetky ostatné. Zakladám tému zdravého chudnutia bez diét, len zmenou stravy, zloženia stravy, pravidelného režimu. Uvítam všetky vaše otázky, dotazy. Môžete sem kľudne napísať svoje jedálničky, rada poradím, pomôžem. Popridávam sem aj linky, kde si môžete pozrieť energetické hodnoty potravín. Držím všetkým palčeky a budem rada, ak sa sem budete chodiť pochváliť svojimi výsledkami, pretože z vlastnej skúsenosti viem, že podpora ostatných chudnúcich je veľmi dôležitá. Kľudne sem nahlasujte svoje chudnúce úspechy. Je to téma verejná, aby sa sem mohli prísť pozrieť aj ostatné babule, ktoré nechudnú. Tento štýl je nielen na chudnutie, ale sa môže dodržiavať celý život... Nie je to nič náročné...
🙂 🙂 🙂 🙂

lola11
12. máj 2013

@betina1984 Jooj a preco cvicis bez podprdy? To by som ja nemohla,nezabudni si dat aj tenisky,lebo si odpises clenky a kolena a bude po cviceni,ale to asi vies🙂

betina1984
autor
12. máj 2013

@lola11 ja podprdu vseobecne nerada nosim,tlaci ma to,omina.a v mojom pripade je uplne jedno ci ju mam alebo nie,nadtriasaju sa tak ci tak

lucia299
12. máj 2013

Ahojte baby, mne sa podarilo konečne natrvalo schudnúť aj vďaka priloženému linku nižšie. Nezmyselných diét, hladoviek a odopieraní máte všade kvantum, ale schudnúť zdravo a hlavne bez jojo-efektu je naozaj umenie, ktoré sa Vám aj vďaka tejto stránke podarí 🙂 Držím Vám palce, aby ste schudli hlavne zdravo a čo najviac 🙂
http://schudnutie.peknetelo.eu/

daniela40
12. máj 2013

@betina1984 tak aspon lambaadu si daj...ja tiez po doma nosim 🙂

angelin84
13. máj 2013

Ahojte baby, tak dnes 63,3 kg🙂🙂🙂

zgurkaa
14. máj 2013

baby neviete ako sa spravne vyrata kolko tuku, bielkovin a sacharidov musim prijat na svoju vahu, Nasla som tri kaloricke kalkulacky a vsade mi vypocitala ine hodnoty ☹ Dakujem

daniette
14. máj 2013

@zgurkaa A túto kalkulačku si skúšala? http://www.jagrfit-sport.cz/tukova-kalkulacka.php 🙂

angelin84
14. máj 2013

@daniette Som si tam teraz ja hodila hodnoty a som tesne pod hranicou nadváhy už v normálnej hmotnosti, ale len o tri desatiny, teda ešte mám čo chudnúť 😒

daniette
14. máj 2013

@angelin84 A gratulujem, pekne ti to ide dole. Určite sa ti to podarí. Drž sa 🙂

angelin84
14. máj 2013

@daniette Ďakujem pekne, potrebovala by som cvičiť, ale s malou sme stále vonku, až do večera a vtedy už nemám síl 😝

daniette
14. máj 2013

@angelin84 Aj ja som dosť poľavila v cvičení, ale som si povedala, že ešte niečo zhodím a potom opäť budem posilovať 🙂

zgurkaa
14. máj 2013

@daniette dakujem, myslela som skor nieco kde vdim kolko z dennej davky potravin ktore zjem tvoria tuky, napriklad ci to mabyt 20 g za den, alebo 50 g. 🙂

betina1984
autor
14. máj 2013

@zgurkaa ja používam na www.chudnutie-ako.sk

daniette
14. máj 2013

@zgurkaa a túto stránku máš preštudovanú? http://www.chudnutie-ako.sk/cisla/kolko-ma-zjes...

daniette
14. máj 2013
zgurkaa
15. máj 2013

@daniette
@betina1984 nieco take by som chcela, ze kolko tukov mozem zjest za den, lebo tako stranka co ste mi dali uvadza ine mnozstvo na maju vahu ako ine stranky. 🙂

zgurkaa
15. máj 2013

@daniette ano taketo nieco http://www.chudnutie-ako.sk/cisla/kolko-ma-zjes... len tu mi ukazuje 50 g na 6000 kj a na inej stranke zevraj sa to pocita ako vaha krat 0,5, mne to vychadza 28 g, tak teraz neviem ci 28g alebo 50 g 😒 ☹

betina1984
autor
15. máj 2013

@zgurkaa vieš čo, vyber si len jednu stránku a riaď sa podľa nej. Ja som to nikdy takto nepočítala. Len som vážila a zapisovala. Nikdy som nešla presne na gram tuku a schudla som 27 kg prvýkrát a druhýkrát zatiaľ 14 kg. Tak presne sa nikdy netrafíš.

betina1984
autor
15. máj 2013

Fotky na porovnanie... Prvá je zo začiatku, druhá - 10 kg a tretia - 14 kg a cvičenie...

betina1984
autor
15. máj 2013

Hop, ušla mi správa...🙂, tak znova... Prvé dve zo začiatku, druhé dve - 10 kg a štyri - 14 kg a cvičenie...🙂

daniette
15. máj 2013

@zgurkaa Skús sa opýtať nejakej výživovej poradkyni 🙂

daniette
15. máj 2013

@betina1984 Gratulujem, krásne ti ide váha dolu. Drž sa 🙂

badzova
15. máj 2013

@betina1984 wauuu, super zmena, sak ty uz nemas ziadne brucho !!! paradaaaa 🙂

a ahojte, tak ja som mometalne -5 kg dole, aj nejame cm, hlavne z bokov a zo stehien, ale to brucho moje nestastneeee ☹ ☹ od minulej stredy cvicim tu jilien, uz nemam svalovicu takze pohoda super odreagovanie, len cvicievam hlavne vecer az okolo 20.00 a vobec neviem ako jest predtym teda pred cvicenim a hlavne po nom.

baby vy co cvicite vecer ako to mate s jedenim??

takyna
15. máj 2013

@betina1984 krásna zmena, skutočne si omladnuta 🙂
🙂

betina1984
autor
16. máj 2013

@badzova večer jedávam už len také ľahšie, dnes som si robila sójové rizoto, tak mi ostane aj na večeru, a aj na zajtra. A mal by mi o chvíľu doviesť kuriér činky, L-Carnitin a aj proteínový prípravok. Ten sa má piť po cvičení a môže byť aj ako náhrada jedla. Tak si ho budem dávať večer. Po cvičení rozpustení vo vode a večer v nízkotučnom mlieku.

badzova
16. máj 2013

@betina1984 a aky proteinovy pripravok? vies mi poslat nejaky link?
kedze cvicim vecer tak asi toto by bolo pre mna najlepsie 🙂

betina1984
autor
16. máj 2013
badzova
16. máj 2013

@betina1984 dakujem uz som si aj ja objednala 🙂

betina1984
autor
16. máj 2013

@badzova super... Nech to hlavne pomôže...🙂. Ja som si na tej stránke objednávala aj činky na Jillian...🙂

badzova
16. máj 2013

@betina1984 dakujem 🙂 ja mam cinky uz asi 2 tyzdne, cvicila som teraz 8 dni v kuse, ale dnes som uprednostnila hokej, ale rano idem plavat, tak je to ok. len mne to ide taaak strasne pomaly....niekedy mam pocit ze ked nejem tak ako mam, teraz mame strasne fofry v robote niekedy stiham len ranajky a potom az obed ze je to hned na mne vidno, ze hned som gulatejsia ☹