icon

Zelená káva na chudnutie. Máte s ňou skúsenosť?

aniratak696
12. máj 2011

čaute baby, počuli ste alebo máte niekto skúsenosť so zelenou kávou ako nová "metoda" chudnutia? 🙂

peteva85
1. dec 2015

@lululik naco slúži ten synefrin?

lukasnr
2. dec 2015

Kamarádka mi hovorila o https://www.svetkavy.sk/kava/zelena-kava/ že jej celkom chutila .. Máte snou niekdo skúsenosti?🙂 Ďakujem

ciapkaprecathy
3. dec 2015

@lukasnr asi je tam problém s mletím. Ja kupujem mletú, na chuť sa dá zvyknúť, upravuje trávenie a zaháňa chuť na sladké.Zo samotnej sa nechudne, treba k jej pitiu pohyb a upraviť skladbu stravovania, vtedy pri chudnutí pomáha. V každom prípade je prospešná tráveniu.

diana2000
3. dec 2015

@gazdinak je super ta káva .. za 3 dni som schudla 2,5 kg .. takže môžem odporučiť .. je naozaj dobrá ;)

gazdinak
3. dec 2015

@diana2000 Takže vážne funguje ??? a za koľko dní Vám prišla ???

diana2000
3. dec 2015

@gazdinak cca 2 týždne 🙂 ale je to dosť zvláštna chuť ..

gazdinak
4. dec 2015

@diana2000 a ktorý balíček ste si kúpili ten na 15 dní, 45 dní alebo 75 dní ? A koľko dní to už používate, ak sa smiem spýtať.

wewewelina
4. dec 2015

@diana2000 ... a tá káva Vám prišla presne v takom balení ako je na tej stránke? Lebo ja som si ju objednala tiež a prišla mi nejaká so zázvorom.... nejako sa mi tá stránka nepozdáva, lebo som im tam volala spätne, ale nedá sa tam dovolať, tak si myslím, že je to klam. Kúpila som si na 75 dní, pijem ju 1x denne... vy koľkokrát za deň?

diana2000
4. dec 2015

@gazdinak kúpila som si ten za tých 66 eur ale pravdu povedať oplatí sa vám skorej ten za tých 66 eur lebo za 1 balík zaplatíte viac ako za tých 5 ;) užívam to už 4 deň a som naozaj prekvapená že to funguje 🙂

diana2000
4. dec 2015

@wewewelina nie neprišla mi v takom balení tiež som sa čudovala, ano aj mne prišla zo zázvorom .. a tak na tom papieri bolo napísane že 2x denne piť v takom a v takom množstvo .. tak sa nečudujte že ked ju pijete len 1x za deň tak vám to pomôže niako schudnúť .. ;) ja ju pijem 2x a mne to naozaj pomáha schudnuť .. ;) skúste to piť tak ako naozaj máte ;)

wewewelina
4. dec 2015

@diana2000 ja už nemám ten papier, ale bolo tam, že maximálne 2x za deň, osoby s vysokým krvným tlakom by nemali taktiež tehotné... Tak som si povedala, že ja budem 1x... lebo som mala aj obavu, či to nie je zdraviu škodlivé a aj osobné problémy som mala, takže som spotrebovala 1 balíček. A ako ju pijete, ráno a večer? Lebo keď som si ju spravila na večer, tak mi nebolo moc dobre... asi na každého o pôsobí inak...

diana2000
4. dec 2015

@wewewelina tak určite že pôsobi na každeho inak 🙂 ano ráno a večer 🙂 tak ked máte niake zdravotné problémy tak by ste to vôbec nemali piť .. 🙂

agicacica
4. dec 2015

A čo bude, keď prestanete piť kávu?? 😉

lululik
5. dec 2015

@peteva85 ahoooj premiena tuky na energiu je potrebne cvicit..

karinklobucik
19. dec 2015

Ahojte..Na akej stránke si tu zelenú kávu objednávate? Nechcem si objednať nejakú blbost fejkovu ... Som po pôrode A chcela by som schudnúť ... nemám veľa pohybu pri dcérke 🙂 Ďakujem

matkalepisova
19. dec 2015

baby???vazne verite tomu ze nieco schudne za vas? a co takto sa zamysliet ze keby existuje nieco neni obezita na svete?!
bez namahy nedosiahnete nic treba preto nieco urobit! a to nezdrat! ale zacat pravidelne jest a zdvyhnut lenivu rit z pred televizora a ist si aspon na pol hodiny zacvicit a nie to minat peniaze na nezmyselne vyrobky, ktore "podporuju" chudnutie

brcka252
19. dec 2015
Používateľ brcka252 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od brcka252.

tiez zelenej kave neverim, neverim nicomu takemuto, ked chce clovek schudnut musi len cvicit

buckovak
19. dec 2015

no zas nová registrácia chce zelenú kávu, ked nie čiapkaprecathy tak karinklobucik, tak ešte nech sa registruje aj bekovkaemkina, fakt to vymyslenie nicku dalo zabrať 😀 😀 😀
samozrejme že hociktorá zelená káva je taká istá blbosť ako iné podobné prípravky, ja sa čudujem, že sa stále nájde blbý čo naletí 🙂

evittam
19. dec 2015

@brcka252 A nežrať 😉

janah9
21. dec 2015

mozem potvrdit, ze nemam chut na sladke po tej kave , ja co denne musim dat cokoladu alebo nieco sladke tak po piti nic..pijem ju tak 2krat za den

gazdinak
22. dec 2015

@diana2000 Dobrý deň, ako ste na tom s tou kávou ? Schudli ste niečo odvtedy ?

diana2000
22. dec 2015

@gazdinak Dobrý .. ano ... 9 kilov .. len si musite trošku zmeniť jedálniček a pôjde to raz dva dole ;)

milica313
22. dec 2015
Používateľ milica313 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od milica313.

a nebojite sa ze potom ked prestanete pit zelenu kavu tak znovu priberiete?

janah9
23. dec 2015

Ja ju pijem a len citim, ze mi lepsie travi , ze nejsom taka nafucana

zubek
Odpoveď bola odstránená
diablikovci
23. dec 2015

Niekomu to pomôže. Ale mne chutila 🙂 .

veronikazadana
23. dec 2015
Používateľ veronikazadana je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronikazadana.

tak to aby som ju aj ja vyskusala, moze sa pit aj pocas tehotenstva?

wewewelina
25. dec 2015

@veronikazadana nie, neodporúča sa počas tehotenstva, dojčenia ani ľuďom s chorým srdcom, vysokým tlakom,...

ivanka_kralikova
25. dec 2015
Používateľ ivanka_kralikova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ivanka_kralikova.

@aniratak696 ahoj. zelena kava je vyborny antioxidant. jasne ze to nie je zazracny liek na chudnutie, ale funguje hlavne ako prebratie organizmu a teda metabolizmu. odporuca sa pit rano, nalacno, pohar zelenej kavy. to preberie metabolizmus a mozes sa najest. ak budes mat dobru stravu, pohyb a k tomu pit zelenu kavu, urcite to bude mat efekt. bez spravnej stravy a pohybu bohuzial nefunguje nic. takze zelena kavicka je skor pomocka, urcite nie riesenie celeho problemu 🙂 drzim palceky.

roxet
28. dec 2015

ahoj, ak mate navyše peniaze tak ich určite neminate na taku somarinu, ja som si objednala hned dve balenia že original a určite to funguje ......blbost , ustražte si jedalniček jedzte pravidelne to bolo pre mňa nemožne sa naučiť a tiež ak chcete zhodiť par kil tak poobede nejesť cestoviny , zemiaky, dajte si mäso so šalátom alebo rybu , mocarelu.....a viac piť čistej vody ....ja som sa nechala nahovoriť už asi na všetky možne zazračne tabletky ale banujem radšej som ich mala invetovať do kvalitného jedla