icon

Koľko rokov majú otcovia vašich deti?

7. júl 2023

Kolko rokov maju otcovia vasich deti (myslim vek, kedy sa muzovi narodilo “posledne” dieta)
Partner ma 40 ale dieta chceme az tak o 2-3 roky.
Rozmyslam ci uz nebude prilis stary.
Ja mam 33

alana1
8. júl 2023

moj mal 41r ked sa nam narodil syn.

milanemila
8. júl 2023

@drakvak tak stuzkova je taky prvy milnik do dospelosti dietata, preto sa uvadza ako priklad 🤷🏼‍♀️ moj spoluziak mal napriklad starsich rodicov a na tej stuzkovej s nim tancovala sestra, lebo mama mala 63 a nevladala a viem, ze mu to bolo luto.

jana0215
8. júl 2023

Toto je prudko individuálne. Otec mal 39, keď sa narodila sestra. Naňho to už bolo neskoro, nemá na jej detské vystrájanie vôbec nervy. Mama mala 38, tá je na tom o niečo lepšie, ale tiež to nie je bohvie čo. Iní majú v ich veku prvé a zvládajú to parádne.

zuzka0605
8. júl 2023

40-45r max

zuzanockamt
8. júl 2023

@milanemila Stužková už ani zďaleka nie je to, čo kedysi. Mnoho študentov ju nerieši, resp. robí iným spôsobom. Ja som zvedavá, či vôbec náš puberťák o 6 rokov bude nejakú stužkovú riešiť 🤭 Pre mňa je prvým míľnikom prijatie dieťaťa na SŠ, čo ma čaká už o dva roky a potom jej ukončenie, prvá práca, prijatie na VŠ (ak bude), ukončenie VŠ, prvé vlastné bývanie. A nie stužková. Ani tú svoju nepovažujem za míľnik. Každý má iné priority. Pre niekoho je stužková top udalosť zo života dieťaťa 🤷

ahhola
8. júl 2023

@amelie2017 to robí chybu.... Nech vyloží haxne na stenu a sleduje, ako jeden vesia prádlo a druhy nakladá mycku... 13 ročni by už boli zodrati v africkej bani😃

romca206
8. júl 2023

Môj mal 42 len nie vždy to bude ako si povieš. Ja som si tiež povedala, že môžme ísť na druhé narodil sa o 3 roky 🙄. Nespoliehaj sa na to ako ja

beata_k
Autor odpoveď zmazal
erika212
8. júl 2023

Ja som mala takmer 45 ked sa nám narodilo prvé dieťa a môj už 49. Absolútne vek neriešim. Mladšej sestre pred rokom zomrel mladý manžel a ostala sama s 11 ročnou dcérou.

michaela329
8. júl 2023

@milanemila tak môj otec má teraz 62 a tancuje, robí okolo statku a je celkovo aktívny. Môj svokor má 72 a aj napriek onko chorobe ešte sám šoféruje a maká okolo chaty. Toto je o individuálnom nastavení človeka.

ahhola
8. júl 2023

Autor, nerieš vek chlapa. Ty si s tým "budúcim možným materstvom" v pohode? Keď dieťa ozaj chceš, otehotnej aspoň dnes. O 3 roky už žiadne dieťa nemusí byť, ako to vidím okolo seba, u žien, co mali kopeeeeeec času. To si taka odkladacka povie, však benova v 51,sklenarikova v 50...ale tie už nepovedia, co ich to stalo. Inak vajíčka ti starnú každým dňom a chlapovi sa semeno tvorí stále nové, takže nové mutácie sú viac oravdepodobne▪️

michaela329
8. júl 2023

Záleží od človeka, niekto je starý už v 25 a niekto v 40 len začína žiť. Sused má s novou partnerkou dieťa v 50 a nikto to u neho nerieši, kebo stíha. Môj brat je lenivec a 30 ročny sedí doma.

zuzanockamt
8. júl 2023

@michaela329 Môj 74- ročný svokor jazdí na motorke. A tu už posielajú 50-nikov do dôchodku niektoré 😂

michaela329
8. júl 2023

@zuzanockamt moja prababka v 80 jazdila na traktore, tá nemala čas riešiť vek 😂 Jedine choroba je brzda, ale tá si nevyberá - kosi aj mladých 😔

zuzanockamt
8. júl 2023

@michaela329 Áno, je to vždy o nastavení daného človeka (zdravého). Podľa niektorých názorov v týchto diskusiách s témou rodičovstvo a vek, mám pocit, že polovica 35-tiek sú už teraz mentálne stareny.

tiumen
8. júl 2023

Ja mám teraz termín pôrodu za 2 týždne 😁✌️ aj obaja budeme mať teraz o pár dní narodeniny, bude to moje posledné dieťa a jeho prvé, ja 30r a on 43r.
A absolútne nikto neriešil jeho vek, a to máme obaja v rodinách ľudí čo sa neserú a povedia si svoje 🤣 toho vekové ho rozdielu medzi ním a jeho dieťaťom sa nebojím, na moje staršie je v pohode a on sám je ako veľké dieťa 😆

sella38
8. júl 2023

Ak sa bojis smrti... mne otec zomrel ked mal 40...
Treba sa pytat chlapa na co sa citi, ci si vie predstavit, ze v 50tke bude mat doma napr. prvaka... Ine by som neriesila, pokial je teraz zdravy. Zajtra ta moze zabit crepnik,ktory ti padne z budovy na hlavu...

konik123_
8. júl 2023

Môj manžel má 25, ja takisto. Mame 2 krasne deti

michbel
8. júl 2023

Moj manzel mal 32 a moj otec 47. Sestra teraz ma 28 a otec 75.

mmoni89
8. júl 2023

Mal 33

zdenin
8. júl 2023

Ja 32 a muž mal 33

dota6
8. júl 2023

Ja mám takú skúsenosť. Môj ocko mal 42 keď som sa narodila 😉 a je to perfektný otec, venoval sa nám všetkým a je to taký človek, že ani ten vekový rozdiel nebolo nikdy cítiť. Išiel vždy s trendom :D alebo ako to nazvať. Či som bola pubertiak, keď som mala problémy a aj teraz keď ma poslednú vnučku 8 mesačnú sa jej dokáže venovať aj po 70tke :D a to myslím, že ju ponosí na rukách, sám príde, že ju chce vidieť. Pozabáva ju. A to prekonal porážku. Vek je len číslo, ide o zdravie, vitalitu, životné nastavenie. Poznám ľudí, čo po 70tke sa opustia a sú ľudia, ktorí su akční a aktívni.

semtexka1
8. júl 2023

Úprimne ti poviem, že žena by mala mať odrodene do 30tky, to sa hovorí a mne sa potvrdilo, že je to pravda. Ja som mala ako 32 a 36, muž skôr nechcel on je rovnako starý ako ja. Teraz máme 40, muž túži po treťom, ja už nechcem, kvôli veku. Da to zabrať okolo 2 malých, a to sme aktívni, žiadni povalaci a keď si predstavím v 45tke sa učiť nasobilku ci zlomky, keď sme už mohli mať kľud... A budem mat 64, ktovie ako na tom budeme zdravotne, deti nás budú potrebovať a my už pomaly budeme potrebovať ich pomoc.. Baby ta tu ukludnuju, ale ja neviem, aký máš dôvod, nečakaj, čim skôr tým lepšie, spätne viem, že som mala viac na muža tlačiť, nedáva žiaden zmysel čakať 2, 3 roky. Dajú ti do rúk voňavý uzlicek a zatúžis po ďalšom dieťatku a už budeš mať 36, kopec rizík s tým spojených. Druhé tehotenstvo som mala samé komplikácie, zle výsledky testov, všade mi hovorili, "viete vo vašom veku" .. Akoby som bola nejaká starena.. 🙄 No a potom mam sestru, mali dieťa keď muž mal po 40tke, teraz ma 49, vyzerá úplne ako dedko, už bol na operácii s kolenami, so žilami, má problémy so zrakom, chrbtom, pritom je aktívny, športuje, je štíhly, vyšportovany, ale proste čas nezastavís, sam hovorí, že je to náročné, nevládze sa venovať dcére akoby to chcel a ako ona túži, lebo sú v jednom kole, práca, škola, krúžky.. Chápem, že nemáš rada ten tlak okolia, ale chcem ti dobre, preto hovorím nečakaj, normálne sa uvoľnite a dajte sa na to. A ono to môže aj niečo trvať, kým sa to podarí. Držím palce 🍀 🍀

waldosinka
Autor odpoveď zmazal
cecilia29
8. júl 2023

Brat ma 47, cakaju tretie. No čím skôr tým lepšie. Aj pre ženu. Jednoducho nemladneme

dooscoby
8. júl 2023

Moj muz ma 45 a ja 41 pomaly a som vdacna za pubertiakov. Ale riadte sa hlavne sami sebou a nie co si mysli okolie. Muzova teta ma nieco nad 60 a nezastavi sa, 4 vnucata, praca a starostlivost o otca. Ja som to mala dako nastavene deti do 35-36. Nie som vyslovene rodinny typ, niektore zeny sa v tom nasli a venuju cely zivot rodine. Ja som sebec a mam rada cas pre seba, bez deti. Plan je kym nebudu vnucata venovat sa sebe, svojim zaujmom, cestovat, uzit si chalupu. Ano zvladli by sme aj novorodenca keby nieco bez debaty, ale uz nas obcas unavuje 12 rocny typ jeho pohladom na svet 🙂 Kolegynka ma do 31 a dava jej to tehotenstvo zabrat, uz asi ostane na rizikovom az do porodu.

eliska13
8. júl 2023

30, 42 r aj to už bolo veľa🙂muž má 48 a ide to s nim dole kopcom.frflos, negativista prisahám nebol taký!Unavený z celého života, práce, rodiny jeden chlap horší ako 3 deti.

janduska
8. júl 2023

To je veľmi individuálne a skôr je to otázka na partnera, či sa na to cíti. Prvé dieťa je vždy niečo nové, ťažko sa na to pripraviť, čo to všetko obnáša. Niekto chce už v 40ke kľud, pohodu, iný aj v 50ke je aktívny a duchom mladý...A niektorí muži nebudú pripravení nikdy 😆😆
No sama poznám prípad, že sa muž stal otcom s novou partnerkou po 50ke (z prvého manželstva má 2 deti) a je skvelý otec, malému sa neskutočne venuje, je vo výbornej kondícii a ako keby omladol pri malom.

nika185
8. júl 2023

ked bude mať dieťa 20 rokov, tvoj mm bude mat nejakych 60, to je starý? poznám takých v tomto veku a su vitalnejši ako 40 tnici, poznámka typu, že stary a umrie nieje na mieste, ty si si istá budúcnosťou? alebo ženy neumieraju? dokonca mladé, nikdy nevieš, čo máš v osude, choroby, nehody, rozvody a jeden z vás môže zostať sám, nikdy nepozeraj na také niečo, nemaluj ako sa vraví čerta na stenu, tvoja polovička je v akurátnom veku mať dieťa a hádam už aj zodpovednejšom, pozri na ženy, čo majú v takom aj neskoršom veku ešte dieťa, či ona nestarne? Držím palce, aby sa vám čoskoro narodilo krásne zdravé bábätko .

atinkaa
8. júl 2023

Je to statisticka hypoteticka otazka, na ktoru nenajdes jednoznacnu odpoved. Podla mna je to vysostne individualne a dobrym ukazovatelom na to je to, ze sa obaja uz sami necitia, ze uvazuju ci to zvladnu.