Koľko rokov majú otcovia vašich deti?
Kolko rokov maju otcovia vasich deti (myslim vek, kedy sa muzovi narodilo “posledne” dieta)
Partner ma 40 ale dieta chceme az tak o 2-3 roky.
Rozmyslam ci uz nebude prilis stary.
Ja mam 33
@zuzanockamt my sme mali v novembri stužkovú a poviem, že mladých rodičov tam veru bolo málo a to mali 2 triedy spolu, rodičia v pohode 50 -60 roční a pár aj viac roční, praveže tých okolo 40tly som ani nevnimala, málinko, starší prevyšovali a to som si už všimla v 9.ročniku, keď sme mali venček, teda dcéra
Prvé dieťa sme mali keď mal 39.
Keď sa narodila dcéra tak ex mal 23. Keď syn mal 28. Ale rozum žiaden, preto je už ex 😀
Ono lepšie by sa asi bolo pýtať detí takých rodičov. Ako to vnímajú oni.
Áno môže aj mladý rodič náhle zomrieť, ale väčšia šanca je pri staršom rodičovi či choroby, úrazu.
Mala som spolužiačku na strednej, ktorej otec mal okolo 80 keď sme maturovali, bola 10. z 11 detí. Otec bol duchom mladý a podľa toho čo o ňom hovorila uňho vek bol naozaj len číslo. A rozdiel medzi rodičmi bol cez 20 rokov
za mna 40 je strop samozrejme ze je zdravotny stav individualny ale proste uz nie je take jednoduche vstavat k dietatu ucit ho chodit plne sa venovat a potom puberta a tak proste uz je tam rozdiel dvoch generacii a dieta ledva dospeje uz rodic je pred dochodkom
som dieta takeho otca ak by niekto namietal ze bez skusenosti
Zachviľu budem mať 39 a manžel 42 a po troch chlapcoch čakáme vytúžené dievčatko keď sa na to cítiš a vieš že to ešte zvládneš prečo nie jediné čo riešime či budem vedieť vychovať dievča keďže boli sami chalani a muž rieši ako bude pred 60tkou chalanov odhaňať ale bude mať starších bratov ktorý na ňu dohliadnu 😁
Tretie dieta, dcerku sme mali, ja 31 a manzel 41 rokov, a ešte velmi túžim po jednom dietatku. Teaz mame ja 41 a manzel 51 rokov
Podľa mna, ak muž vie slušne zabezpečiť ženu, tak na deti nie je starý pokým mu stojí 🤷♀️
Môj mal 34 a 38, teraz má 52, deti už pomerne veľké, ale behať okolo nich je stále náročnejšie. Starší syn robí
náročný šport, finančne aj časovo, lieta hore dole po Európe, stále potrebuje nejaké opravy materiálu alebo nový materiál, mladší tiež cez rok turnaje, zápasy,
je to dosť únavné.
Našťastie muž už nemusí od rána do večera pracovať.
Výhoda starších otcov je to, že už nemusia toľko pracovať a sú finančne zabezpečení už, nevýhoda, že už sú skrátka unavení a to aj ak sú športovo založení, vidím to, že už nie je toľko sily a práve na deti v puberte potrebuješ tej sily najviac.
Ale umierať zrovna nemusí 🤣🤣
@zuzu2636 keď sa cítite, choďte do toho, možno omladnete, to sa tak hovorí, že starší rodičia pri bábätku omladnú. My sme 42 a 52 a teda už si ďalšie dieťa predstaviť neviem. Možno už tým, že jedno dieťa je jednou nohou z domu, ale keď si predstavím zas tie noci, dojčenie, škôlka, prvý stupeň školy... nie, necítim sa na to.
Môj mal 34
@zuzanockamt alebo od zien 20+, ktore si myslia je 40 je dochodkovy vek a zivot uz konci. Ja40- m45. A jeho bratranec 28r 2 male deti a uz tu nie je+
@ptvw mňa môj otec mal v 35tke, keďže to bolo v 80tych rokoch, tak v mojej puberte ho každý označoval za dedka, lebo vtedy nebolo bežné mať starších rodicov 😉 no a teda napríklad môj otec si vôbec nerozumel so svojimi rodičmi a to ho pritom mali mladí.. pri prvej príležitosti ušiel z domu študovať daleko od rodiska a ak sa tam vracal, tak podľa vlastných slov len kvôli sestre ktorú mal rád..
Všetko je individuálne, úplne všetko..
@autorka vôbec nerieš, chcete mať deti? Chcete, ty máš na deti ideálny vek tak želám veľa šťastia.. bohužiaľ akýkoľvek človek môže zomrieť kedykoľvek, moja mama zomrela mesiac po mojej maturite.. nikto nevidí do budúcnosti a preto treba žiť prítomnosť najlepšie ako sa dá.. ale teda aby som odpovedala na otázku, môj muž je odomna starší len o dva roky, čiže mal 30ked sa nám narodil prvý syn..
Druhe sa nam narodilo ked mal muz 42 a ja 33 🙂
Ale vies co, uz vidim na nom, ze uz viac vadi taky ten detsky krik 🤷♀️
Mna mala mama v 20tke a keď som ja mala 23 rokov tak zomrela. Sú veci ktoré neovplyvnis. Hlavne je aby sa na to fyzicky cítil keďže je to náročné 🙂
46 mal pri druhom a ktovie no, uz nechceme dalsie, ale clovek nikdy nevie, ja mam totiz o 14 rokov menej. 😊
Ahoj,ja mám 33 a manžel 39 bude mať. Plánujeme dieťa možno o rok,čiže ratal,že kým sa narodí tak manžel bude mať aj 41-42 a ja 35-36. Tvoje obavy chápem,tiež ma občas predla myšlienka.kolko rokov bude mať,keď bude mať dieťa trebárs 20.
Ale na druhej strane,moja mamka mala 23 keď som sa narodila a oco mal 28. Mladí rodičia. A keď som mala 16 zomrel oco,nehoda. Keď som mala 19,tak mi zomrela mamka ( choroba) a môj brat mal v tom čase 9 a 12 rokov. Ja sa teda nestresujem,nie vždy ide o vek. Moji rodicia boli mladí a predsa. Veľmi chceme dieťa a tiež sa niekedy obávam veku,ale nestresujem.
@belllinka Absolútne súhlasím, môj muž mal 33 pri poslednom dieťati, ja 30 a to bolo v pohode.Dnes 15 rokov neskôr sama vidím a cítim ten rozdiel v biologickom veku a to sa o seba staráme po všetkých stránkach, som rada, že sme deti mali do 35tky, to bola úplne iná energia 😁, stačilo nám spať pár hodín a boli sme ako rybičky. Dnes keď nespíme 6 hodín v kuse, tak ten deň som rada, že nemám malé deti, ktoré vyžadujú plne sústredeného, energického človeka takmer nonstop. Teším sa už na vnúčatá, pri nich budem mať čas sa dobíjať 😁.
Moj muz Mal 44 ...no nemas nikde napisane či sa vám to podari, my sme sa trapili 3.5roka a to 1.dieta som mala na 1.sup v 28...takže ja by som si aspoň zakladme vysetrenia dala porobit (hormonalny profil žena, muž spg)
@liv1 ale mentalny vydaj na deti v puberte a do ich nabehu do zivota 15-25 je neskutocne vyssi oproti starostlivosti o male dieta
Moj nazor je muz max 45 a zena tak do 40tky. Ale z vlastnej skusenosti pri vyssom veku by som necakala. Ja som chcela v 27micke prve, muz je o 12 rokov starsi preslo 5 rokov a dieta stale neprichadza, a neviem ci vobec pride. Ak neporodim do 35tky necham to tak, zial osud nam nepraje, chcela som byt mlada mama ale vidis. Takze to ze mas plan o 2-3 roky mat dieta je sice fajn len vela ludi nerata s tym ze z 2-3 rokov moze byt aj 5-7 rokov.
Prvého sme mali mal 32, druhé 34 a tretie 41
Mi čakáme teraz babatko...ja mám 38 a muž 47rokov...a už si nepripadáme taký starí 🙈

Co na to partner?
Bude sa mu chciet najbluzsich 15r venovat cas dietatu a na svoje konicky uz nebude tolko casu?
Treba si to ujasnit.
Co ja poznam chlapov, uz by do toho nesli okrem jedneho.