Ľutujete, že ste nemali deti skôr ako vo veku, v ktorom sa vám narodili?
Ľutujete, že ste nemali deti skôr ako vo veku, v ktorom sa vám narodili?
ja nie. a v pohode by som do toho isla aj neskor nebyt zdravotnych problemov pri ktorych neodporucali cakat. prve som mala v 28
Ano,druhé po 40 a mám dosť...nevládzem tolko ale pretoze sa budí v noci ešte aj ako skoro 3 rocny
Nie. Akurat. :D 25
Ja nelutujem rodila som v 30tke. Stihla som sa vybujarcit aj si nasetrit niejake financie. Moje kamky rodili v 20tke vsetky rozvedene. Len sa mi smeju,ze oni dostali druhu pubertu a ja menim plienky🤣🤣🤣🤣
Nie ani trochu. Prve som mala v 29.rokoch. Za mna idealny cas na dieta okolo tridsiatky.
Ja lutujem. Vzdy som chcela mat deti pred 30tkou a bohuzial plany nevychadzaju.
Prvy sa narodil mesia. Pred 25-tkou 🙂 takze akurat 🙂 ja som spokojna ako to je 🤩
Ja len nechápem na čo si niektoré robia deti, keď sa tešia ako deti vyrastú a budú mať pokoj. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤮
Nie, nelutujem... už by to boli iné deti...a všetko bolo inak
Skor v ziadnom pripade, lebo pokial mladi nemaju vyriesenu bytovu otazku, nasetrene aby tu nezakladali kazdu tretie temu ze nevychadzaju s vyplatou a rodicaku. Dieta ma byt vtedy, ked je rodina dostatocne zabezpecena a ma kde byvat lebo byvanie u svokry ako tu casto mlade baby pisu je cesta k rozvodu
Ja som mala prve v 24, a druhe v 43... Byt znovu mlada, tak nemam dieta skor ako v 35
Ja som rodila az v 41, tak to vyslo. Lutovat nelutujem, vnutorne sa teraz citim ovela lepsie ako v 20ke ci 30ke. Myslim, ze maly z toho moze len profitovat. Ale je pravda, ze fyzickych sil je uz menej a na dalsie dieta sa uz necitim. A to ma niekedy mrzi, ze uz ich takmer urcite nebude viac. Bola by som zvedava aj na dalsie vytvory s mojim muzom 🙂
Tak nie že by som to vyslovene ľutovala, ale áno, keby sa dalo, mala by som radšej dieťa skôr, než až v 36 rokoch.
Prvé dieťa -v 21r, druhé 23r .. neľutujem aspoň budeme parťáci a užijeme si spolu kus života snáď 🙂🙏
Anooooo. urcite pred 30tkou! mam 39 a skolkarov.
Nie, nič neľutujem. Keby som ich mala skôr, nemali by takého skvelého otca 😉 Toho som stretla, keď som mala 26, prvé dieťa 31, druhé 33. Na počte detí sme sa zhodli, sme spokojní. Aktuálne majú deti 12 a 14, sú to naši parťáci, užívame si rodinnú pohodu. Jediné, čo ma mrzí, že moji rodičia si neužili vnúčatá, ocko vôbec, mamka aspoň 8 rokov. Ale taký je život, nedá sa všetko ovplyvniť 🤷🏻♀️
23,32 a 37 bolo uz take naplánované a tazko som to znasala ale nelutuje vsetko pride vtedy ked ma prísť 🙏🤗
Prve dieta som mala v 32r. Ak sa na to pozeram cisto z pohladu veku tak je podla mna lepsie porodit prve do 30tky.
Lenze v zivote niektore veci nejdu idealne, preskakala som si vselico kym som sa dopracovala k dietatu, vela som sa z toho poucila.
Nie, v 23-ke to bol fajn štart.
Neľutujem,deti som mala presne vo veku keď som si ich mať priala.Do 30tky som chcela 2 deti,mám.Prve v 27 a druhe v 29 rokoch.Som spokojná 😊
Ja prvé v 20 a druhé 27 ročná. Nemenila by som to, lebo ja som ešte mladá a oni už dospelí. Ale my sme mali s mužom vlastný dom a každý vlastné auto, dobre platenú prácu. Nie každý si to môže dovoliť. Netreba ľutovať nič.
Prvé v 30, tretie v 38 a ľutujem, že som ich nemala skôr. Sme šťastní, všetko je ok, ale dnes mám 40 a mám čo robiť, telo už nevládze toľko.. pritom som športový typ, aktívna .. ale unavená oveľa viac ako pred 10 rokmi.
Nie neľutujem..prvé som mala v 20-tich... druhé v 28-mich a teraz mám 37 a čakám tretie 🤗
Mala som 21 keď som porodila,skôr by bolo už asi naozaj dosť skoro..😂 ale ja som vždy hovorila že budem mladá mamina, tak sa mi to aj splnilo. A som rada. Keby som chcela druhé stále mám ešte čas (mám 30) a keď nie, tak raz v 40ke budem mat takmer 20tnika syna a to je bomba 😁👌
Áno, ľutujem, že som dcéru nemala o desať rokov skôr. Narodila sa mi v 34 rokoch. Keďže som ju mala takto neskôr, som úzkostlivá mama. A takisto pozorujem, že mám často problém udržať s dcérkou krok. Nemám už toľko energie, koľko by som potrebovala.
Ja neľutujem ale kebyže mám ešte raz voľbu tak ich mám až po 30 tke. 🤪🙂
Nie podľa mňa ideálny vek. Prvé som mala v 25 a druhé v 28. Určite by som nechcela mat prvé ako 40 ročná a ísť na stužkovú tancovať pomaly v 60ke
Nie neľutujem. Prvé dieťa -dcéru som mala ako čerstvá 18tka. Máme perfektný vzťah.
Synčeka som mala ako 27ročna a dalšiu dcéru ako 29 ročná. O mesiac mám 30 a pri deťoch sa cítim mladšie a mladšie.😀
Nedovolia mi starnúť ani si to nemôžem dovoliť.
Ešte ma toho kopec s nimi čaká 🥰

Tak ja som mala ako 29rocna, dieťa má 8 a s chlapom sme spolu uz čoskoro 15 rokov. Niekedy aj myslím na to že sme už mohli mať doma veľkú babu, ale nemali sme vyriešenú otázku bývania takže sa nedalo