icon

Nízke sebavedomie po pôrode. Ako prekonať posmešky manžela?

15. jún 2025

Baby je mi to trápne. Muž má kolegu v robote. Ja som pribrata to je pravda som 6 mesiacov po pôrode a mame este aj ďalšie malinké deti. Muž sa mi stále vysmieva, že som tucna. Že jeho muž sa sťažuje na svoju ženu lebo stráca zrak a neviem čo ešte asi aj čo majú v posteli. A on, že si ma predstaviť ako by trtkal so mnou, že ma byt spokojný a tým čo má. Jeho kolega je tiež veľký. Že určite spolu by sme nemohli sexovať. Pritom nemám ani z ďaleka chudého muza ma obrovské brucho. On mi toto stále pripomína a ten kolega je z nášho činžiaku ja sa tak hanbim. Nemám uz na ten sex a ním po tomto ani chuť.

Strana
z3
viestta
15. jún 2025
@iwesska

Pupkaty obezny chlap sa ti smeje,ze si tucna po porode? 🤔 To bol taky debil aj pred tym poslednym dietatom?

@iwesska on bol debil od prirodzenia, o to netreba mat pochybnosti. Len niekedy sa tato crta prehliada. Neviem ci v naivnej viere, ze sa zmeni alebo na to nie su kapacity

sova7
15. jún 2025
@januska12323

@sova7 najhoršie je že ona naozaj uvažuje či je chyba u nej 😔

@januska12323 u žien v takychto vzťahoch je to bežné a čím dlhšie vzťah trvá tým horšie

rozculena
15. jún 2025

prečo si sa vydala za kokota? neverím,že sa začal takto správať až po tvojom druhom pôrode

kengurica
15. jún 2025

Tak posranduj aj ty. Povedz tvojmu mužovi, že sa môže dať dokopy s tou susedovou ženou, ktorá stráca zrak, že aspoň neuvidí, aký je kkt.

nenne27
16. jún 2025
@viestta

Kto pochopil kto sa na koho stazuje a kto s kym ma trtkat?

@viestta ja nie :( ale je skoro rano, mozno ak si to viac krat precitam, pochopim :D

pikachu999
16. jún 2025

Autorka akože..to s takým pakom si dobrovoľne?

jesenzima
16. jún 2025
@mimikarol

Tvoj muž je primitívny chudák.

@mimikarol myslím si, že tu budú primitívni, jednoduchší všetci 🤦

bg92
16. jún 2025

vymenila by som manzela.

Strana
z3