S akými nezvyčajnými menami deti v okolí ste sa stretli?
Ahojte, dnes je celkom moderne davat detom rozne mena, mna by zaujimalo, ci mate aj vy vo vasom okoli dieta s nezvycajnym menom a ak ano, tak ake?
@tosomja tak to bola dosť odveci poznámka 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ "že ako myslíš"... By som jej povedala nech sa stará o seba
Tak pre mňa sú zvláštne už aj mena ako Aleš, Aurel, Bonifác. Všetci spolužiaci detí...
Jefno z mojich deti malo spoluziacku menom Mineta. Volali ju Minnie.
Eugénia kamarátka 45 r. Pekné, nezvyčajne a iba ju poznám s tým menom. Albína cca 45 -50 r.
Svokra je Bernardína
@janinah ale tato je cudzinec ci? Aj ho nejak skratene voláte? 🙂
Tak začnem: Lada, Alma, Jasna, Zora, Zuna Agáta, Jakub Florián, Michal Sebastián, Rafael Cyprián, Bohdana, Dobroslava, Jasoslava, Vilma, Matidla , Jergus Bystrík, Zoran Svetozára, Ondrej Živáň, Živa, Metódaj, Malwa, Malajka...
Naozaj s týmito všetkými menami som už stretla deti😉
@diewcatqoo Vendelín je tuším dosť v Čechách pouzivane
Juan
@tosomja aj my máme Žofiu❤️
Infinity 🙈
Aladar
Keď sme chodili na baby plávanie jedného chlapca volali Džouzi. Ale neviem ako sa to píše
Zvlastne je, ze ja poznam viacero ludi s nezvycajnymi menami, ale vacsinou su starsi. Teraz je to mozno viac rozsirene, ale netypicke mena sa davali vzdy. Co ja poznam, tak su Serafína, Františka, Marko, Liliana, Lesana, Margaréta
@aurorastone hej,cudzinec so slovenským rodným listom🙂 /otec kolumbijčan/,voláme ho Santi
ja poznam jedno dievcatko, ktore sa vola Levon
So synom chodilo do škôlky dievčatko s menom Alexis Nefertity, brat sa volal Nathaniel, rodičia obaja Slováci. U lekára v čakárni som raz stretla rómsku mamku s dvojičkami Šanel a Flanel. A jednu pani poznám čo sa volá krstným menom Rudolfa.
Semir, Božidara 🙂
Kajetana..je v mojom veku neviem akého pôvodu to meno ale asi žiadna novinka,pretože mňa hneď prvé napadol Kajetan Kicura a ten tiež nieje moc mladý 😀
@cervenaruza123 Serafina bola moja mamina.
Znama ma vnucku Cataleya
Ešte ked sme bývali v byte tak suseda mala syna s menom Lisandro Angelo😀 ale teraz je už dospelý velky chlapec.Ešte som mala učitelku ktorá sa volala Eunika pre mňa nezvyčajné meno málo ho počuť