S akými nezvyčajnými menami deti v okolí ste sa stretli?
Ahojte, dnes je celkom moderne davat detom rozne mena, mna by zaujimalo, ci mate aj vy vo vasom okoli dieta s nezvycajnym menom a ak ano, tak ake?
Khloe na slovensku nezycajne ale v zahraničí bezne
V rodine a známi majú deti s týmito menami: Santiago, Rafael, Larissa, Kornélia, Krištof, Lorraine, Blažej, Bohdana, Lucián, Luna, Emanuela
Izraelko,Rudran, Iman ( pre dievča) dalo by sa pokračovať 😄
V mojom okolí vnímam zopár nezvyčajných mien. Benedikt, Carmen, Vincent, Jonáš, Edgar, Timon, Constance, Dita, Frida, Elvíra. Všetko sú to deti s oboma rodičmi Slovákmi.
surodenci Titus, Orfeus a Eurydika 🙂
V Dueli bol raz pán ktorý sa volal Zenon
Nasa malá sa volá Chimena
Ešte som si spomenula mala som spolužiaka s menom Klaudius, v druhej triede bol chlapec Tristan a ten mal dve sestry Mariolu a Lesanu
@andreasmola Ako sa to vyslovuje, prosím? Tak ako sa to píše?
@sona96 v Bosne uplne bezne meno Mirela
Ja som raz v obchode počula jednu matku volať na malé dievčatko Fialka. Bola to romka, neviem či oni dávajú bežne také mená, ale mne sa to veľmi páčilo. Fialka 🥰 fakt originálne
Sanela,Ben,Zvonimir,Serafina,Cyprian.vsetko z okolia🙂
@tosomja poznám Františku a voláme ju Fanka. Ale poznám dievčatá Zion, Brunhilda, Duňa. A chlapcov Kemal, Jean Carlo, Telesfor. 😂 Chúďatá deti. Rodičia boli kreatívny.
Moja prababka bola Salome 🙂kamoška ma dcéru Mercedes,kamarát sa volam Svetozár ,ďalšia kamoška sa vola Sadeta ( mala juhoslovansky pôvod )
@prasiatko30 😳🤔 a to v ktorej krajine?
@martinka13 Tak ja poznam jednu Aureliu. Sedi prave vedla mna a ma cerstve 3 roky. A z opacnej strany sedi 6 ronca Antonia. Antonia este bola aka tak ale ked sme povedbli, ze druha sa bude volat Aurelia, tak ma zacalo prehovarat pol Skovenska, ze jezis, to nie. No a tu v zahranici je to kazdemu suma fuk, ako sa kto vola. Mladsia dcera ma v skolke dievcatko z Indie a vola sa Kayal. A nahodou sa mi to meno paci. Lepsie ako 150ta Em(m)a ci Sofia(e) alebo este tu fiči Hanna(h) a Anna. SIce pękne mena ale uz ich je vela.
Wow, to su mena ... Flora je dcerka kamoskinej kamosky. Mala vysnivaneho Floriana a ked bolo dievca, nuz dala Flora. Kamoska chce dat dcerke meno Oxana alebo Ornela, ale snad si to este rozmysli 😃 kamoska ma 3rocneho Felixa - velmi nezvycajne, ale pekne a vznesene. Jeden postrach ihriska sa vola Esteban
U detskej mudr.bol chlapcek, volal sa Tristan. Mamicka ho oslovuje Tristan,Tristanko....maly nereagoval. A mamicka zaklincovala - Trtko lod,uz sme na rade 🙈🙈🙈
Moja najlepšia kamarátka sa volá Anissa,ale ona má otca z Alžírska a mamu Slovenku. Dcéra mala v škôlke dievčatko Mukkades, rodičia boli moslimovia z Hercegoviny a môj známy sa volá Svätopluk.
Inak kamoskina kamoska je Srbka a vola sa Jasna. Straaasne kazdy riesil jej meno, chuda... moja kozna doktorka sa vola Desana. A 85rocna suseda Skolastika. Jaj a spoluziak Mojmir

dnes su kedysi bezne pouzivane mena nezvycajnymi. ja som dala Soňa a kazdy, ze fiha, ake pekne meno, nezvycajne 🤣