S akými nezvyčajnými menami deti v okolí ste sa stretli?
Ahojte, dnes je celkom moderne davat detom rozne mena, mna by zaujimalo, ci mate aj vy vo vasom okoli dieta s nezvycajnym menom a ak ano, tak ake?
Naša dcérka sa volá Bria 🙂
Sused bol Ronaldo. Ale čo tu čítam Školastika je asi najväčší úlet 🙈🙈
@oblecenie99 Jeeemine, áno, manželova sesternica z Maďarska má Nimródka...Vidíme sa veľmi málo a ja som si to meno za svet nevedela zapamätať.🤦♀️
Bryan, Bene, Rinaldo a môžem pokračovať 🤣
Ja ešte na margo tej Fialky - jedna kamarátka stále volala dcérku Beruška - tiež sa jej ľudia pýtali, či sa tak volá 😊😊 a nie. A moja malá si raz nevedela spomenúť a pýta sa či tam bude aj tá Burinka 🙈🙈🙈
Môj tesť sa volá Heliodor
@edulkobaby môj kolega má dcéry Ľubica a Ivica, majú 9 a 8r
Ja mam syna Branka 🙂
No a v 80.rokoch rodičom pomáhal pri stavbe domu pán, ktorého volali Jaro. V slabej chvíli sa priznal, že v OP má meno Hieronym. Hiero-Jaro vzniklo. A najlepšie bolo priezvisko k tomu menu. Košík. Hieronym Košík.
moj ex frajer sa vola Darius, vzdy sa mi to meno pacilo ale inak poznam: Ernestinu, Simeon, Dajana, Reka, Gizela, Vendelin, a moja prateta sa volala Sidonia. Ale poviem vam ja mam tradicne meno ( Marta ) a nikdy nikdy som sa s nim nestotoznila.
A pri dievcatach zasa az tak straasne na priezvisku nezalezi kedze nikdy neviete za koho sa vydaju a ci sa to bude hodit 🙂
Ja som sa stretla s chlapčenským SeVastián a dievčenským Eliána ( ale to sa mi velmi paci)
Bernardeta 🙈🙈🙈 pre mna katastrofa alebo Víťazoslav
Syn ma v skolke spoluziakov - Elvis, Svorad, Lev. Moja prababka sa volala Genovéva (familiarne ju volali Féfka)
Kajetána, Anjela. Des a hroza 😁
Kamaráti majú Angeliku, Agátu, syn v škôlke spolužiaka s menom Hong Bo - učiteľky mu hovorili Hongbik, teraz v škole Gréta, Alica. Kamaratka má Julianu, susedky sme mali Naďu a Oľgu, babky z ulice teta Vilma, Ružena, Vincencia, moja babi bola Helena, druhá Serafina, manželova prababka Šarlota. Poznám Etelku, Paulu. Z banky meno Kvetoslav Motýl, bol to úžasný starý pán, a este Virgil Blúzka. Dobrava, chlapček na ihrisku Eduard, Letícia, Lorant Čvirik.
Moja sestra sa vola Siana ale to meno sa jej paci
Moja spolužiačka ma dceru s menom Sláva a syna Svätopluk🤦🏼♀️
Františka bola moja spolužiačka zo základky, cize ja toto vôbec nepovažujem za nezvyčajné. V rodine mame Gynovévu-voláme ju teta Gynka. Moja praprababka sa volala Salomea, Žofia je klasika.
Ale čo som skoro odpadla, keď na ihrisku sa hrali chlapci a jeden z nich sa volala Sirius

Osobne nepoznám, ale počula som o chlapcovi, ktorému rodičia dali meno Ken, čo už samo o sebe je podľa mňa dosť zlé, ibaže s ich priezviskom dohromady to dáva zvieratko typické pre Austráliu 🙈 fakt kreatívni rodičia 🥴🤯😵 a potom som na vysokej škole spoznala chlapca s rovnakým priezviskom a vravím mu túto storku a on na to nenadseny : "No, to môj bratranec so ženou dali také meno..." 🙄😬 Som nevedela, čo na to povedať 🙊 ženy pozor, Slovensko je malé 🙈🥴❗a teda ešte jedno posolstvo: Majte zľutovanie so svojími deťmi 🙏 fakt radšej Jozef alebo Mária, ako za každú cenu byť "originálny" 😬