Majú vaše 10-ročné deti vlastný počítač?
Zvazujeme, ze kupime dcere do izby vlastny pc, kvoli skole. Hry nehrava, skor videjka, ale na to ma tablet. Z roznych predmetov mavaju coraz viac projektov a uloh cez pc. A uz sa stava, ze zatazuje nas rodinny notebook.
Ano, syn je tretiak a ma. Zdedil stary notebook po manzelovi. Pouziva sporadicky, robi si na nom nejake cvicenia do skoly, obcas zahra nejaku hru. Novy by som mu urcite nekupila.
Moji su tretiaci, obaja maju svoj notebook. Maju povolene hrat sa kazdy den polhodinu.
Nas ma od prvej triedy, ked mali distancne vzdelavanie. Teraz je piatak a pouziva ho pri ulohach
@anonym_autor nie, nemaju vlastny. Mame 1 spolocny pocitac, ktory 3 detom a nam staci. Pracu na pc my nemame, iba klasicke rodinne vybavovacky.
Ntb kupime synovi, ked pojde na strednu, tam mu uz bude viac treba.
Do izby, bez dohladu, by som 10r pc nedala.
nasa ma tiez od korony, teraz ho vyuziva najma na kresleni v pc programoch a samozrejmee aj hry na nom hra - tomu sa nevyhnes
@anonym_autor ano staršia dcéra ma svoj pc ma ho po bratoch používa ho ba školu , ale sa aj zahrá , keď treba niečo rýchlo použije bas noteboook
nie, nemá. Máme doma počítač a notebook. Používa naše. Na to, na čo ich používa to stačí. Ale my máme súkromné, nie pracovné. Nepracujeme z domu.
@anonym_autor Áno mali jeden po otcovi a druhému sa kúpil a muž si kúpil notebook a mali sne aj tablet, ale dnes už všetci na mobiloch viac. A syn starší robil na oc a mladší už tiež a hrajú aj hry.
@anonym_autor nemajú. Načo? Ani mobil jej nedávam.

Áno, máme 2 stolové počítače. Jeden tablet. Notebook nemame