Ako si poradiť s "moluskami"?
Doniesli sme si s dovolenky "darček" ....ako si s ním poradiť? som vďačná za každú radu.....malej to už síce "mrazili" dusíkom.....ale máme aj na tváričke.....a tam sa bojím, aby jej neostali jazvičky
Moji chalani ich mali obaja a pomohla hlavne homeopatia ! Starsiemu celkom zaberal aj infectodell, ale mladsiemu ani nie. Potierala som aj ked vtedy nemali ešte 2 roky.
Ahojte,tak aj u nás prepukli molusky...postupne...najprv 3...potom 5...boli sme 3 krát u kožnej na vyškrabávaní...no niečo strašné...naša malá revala a kopala ako bi ju z kože drali...hrozný zážitok...kožná nám nič na to nedala..a vraj to zmizne samé...tak som trochu pátrala po nete a našla som riešenie...kvapky do uší Audiaron ,je to aj na rôzne bradavice...a všeličo iné...no nám nezabrali...tak som objednala Tee Tree oil a napodiv to funguje,potieram to malej týždeň,ráno a večer a začínajú sa sušiť...tak uvidíme ako to dopadne...má ich pod pažami asi 50 na každej strane,dnes plakala že to štípe...tak som ju chlácholila...snád to bude dobréééé :D a samozrejme dávame Imunoglukan,teraz ked je záťaž na organizmus tak 8ml,pred spaním...
My sme mali tiež pár molusiek,aj na tvári. Kožná mu ich vyškrabávala a pomohlo,aj keď ten plač pri tom ma ubíjal. Ale nezostali mu ani jazvičky. Ale ak sa to náhodou zopakuje,vyskúšam teda radšej vaše rady,len syn má tiež atopický ekzém.
Predam infectodell.zvisili sa nam 2kusy.0908573838
bola som pred dvomi mesiacmi kupovat infectodell v rakusku a stal 17,-€ cca...maju ho tam bezproblemov a na vyskrabavanie uz NIKDY VIAC
@0904926904 ...tááák a chcem sa pochváliť....už nemáme ani jeden pupáčik..kožná oničom,tak porad si sám.....najprv teetree oil,potom aviril krém na zapareniny v kombinácii s Imunoglukanom...malej prepukli v septembri po nástupe do školky ich mala asi 100 pod obidvomi pažami...a teraz ani jedna...dúfam že už je to za nami...:D :D :D
@0904926904 ahoj, a co vam nakoniec zabralo, nam nezabera infectodell ani tee3olej 😒
@sintra oregánový olej používam aj ja a nedám na neho dopustiť 🙂 mam dotaz nevieš či by zabralo aj na bradavice? resp. na také malé výrastky na koži neviem ako sa to volá... ale vypalovali mi to elektrokauterom na kožnom tak by som možno skúsila... Nemáš skúsenosť alebo vedomosť? 😉
Ahojte, Infectodell sa v Cechach ani na Sk, pokial viem, kupit neda, ale na rakuskom i nemeckom trhu este ano. Stoji 12€. my sme v Nemecku a uz som to zhanala pre kamosku do Ciech. Ak by niektora z vas nutne potrebovala, som ochotna poslat i balicek na Sk. Viem, ake to je, ked chcete svojim detickam pomoct a neviete ako, resp. viete ako, ale nemozete ten medikament kupit. Kludne mi napiste aj na bartovazu@yahoo.com, tam som denne, na MK zriedka.
@09049269 04 co vam prosim vas zabralo na tie molusky?
Ahojte, ja teda nie som moc podkuta v danej terminologii, no nieco som pochytila, moja mamina ma dermatokozmetiku, tak len co som okrajovo pochytila.…,moluska je tvrdra biela gulicka pod kozou a bradavica je bradavica, taky kozny vystupeny utvar, no a je ich viac druhov, tak to sa tu v diskusii pletie. Ak sa chcete zbavit bradavic, treba dusikom, ak molusiek, normalne sa to vyberie ihlou, neboli nic z toho, mam oskusane obe 😀, len treba na to hladnu hlavu. Masticky som nepocula, ze by zaberali, ale je jedno ci mate bradavice ci molusky, treba to odstranit, je to infekcne a bude sa to sirit.
my sme davali tiez Infectodell , vyskravavanie nezabralo .. plus bral liecbu na podporu imunity .. aj to myslim pomohlo .. /Isoprinosine/
@dubi
Ahoj, ja som pudrovala celé miesto. Ten púder dosť vysušuje, takže potom asi budete musieť krémovať, ale nerobila by som to skorej, ako sa to stane. Nemusí to byť pravidlo.
Je to síce trošku dlhodobejšie, ale zas nie je to tak bolestivé. Aj mojim deťom sa to vracalo, ale akonáhle som to objavila, púder som mala po ruke.
Na kožnom mi doktorka povedala, že to majú len deti, tak si tým asi treba prejsť 😉
Baby kupila som infectodell. Pomohol vasim drobcom na molusky?
Ahojte, na našom eshope nám pribudla zaujímavá recenzia na prírodné kvapky AUDIRON od jednej mamičky. Zabral na molusky!!!
Vynikajúce výsledky na molusky (určitý typ bradavičiek) u 5 ročného syna, vyhli sme sa bolestivému zásahu kožnej lekárky. Po aplikácii na vatovom tampone (rano a vecer) sa po cca 2 - 3 dnoch zapalili a nastal proces samohojenia, ked si organizmus s nimi poradil sám, prestali sa tvoriť nové a po týždni po zapálení odpadli samé a koža ostala čistá. Dovtedy sme sa trápili mesiace a nič nezaberalo ! ďakujem
Viac info nájdete na mamazem
@crazybabenka odporúčam prírodnú liečbu, aj keď nie je to rýchle riešenie, teda závisí aj od organizmu nositeľa, minimálne 2-3 tyždne sa to lieči . Niekedy to zmizne aj samo, telo si s tým poradí, akoby sa to vstrebe, regeneruje- zažila som. Tradične je potrebné dieťatu najlepšie na večer prikladať obkladík a zalepovať postihnuté miesto s výťažkom z bylín resp. stromov, to čo už bolo napísané tea tree olej, po slovensky čajovníkový olej , potom tujový olej, aj propolis, aj oreganový olej - molušky sú vírusového pôvodu, je potrebné pôsobiť látkami, ktoré majú antivírusové pôsobenie. Mne sa osvedčili aj malavit kvapky. držím palce.
Zvyčajne sa pokožka výborne sama regeneruje a neostávajú žiadne stopy ani jazvičky.
@beba1410 ahoj mas este ten liečik na molusky?? dakujem
nemam.
Maminky,ktore potrebujete Infectodell - mam na predaj nove nepouzite balenie.info cez ip.
Pridam aj nasu skusenost ,nocna mora dovlecena z bazenov, POMAHA neskutocne rychlo LASTOVICNIK , behom tyzdna mozno 30ks spalenych, aplikovane priamo na ne 2x denne, zalomit rastlinku a potriet stavou co vyteka. Najprv sa v moluske spravi priesvitna bodka, postupne scernie a spali ju to cele, extra rychlo a bezbolestne. 100% ucinok , preto o tom pisem ,lebo sme skusali tiez kadeco a pol roka sa nas drzali, kedze uz je lastovicnik vyrasteny tak som skusila 😉
Ahojte dievcata. Je tu aktualne niekto kto ma problem? Viem sa cez vas dostat k infectodellu? Dakujem

@sona1986 jaj uz je to vyse roka, ale tusim 11eur?