Čo pomáha na atopický ekzém u bábätka?
JE nejaka altrenativna liečba bez všeliakych masti.
@malase prosim kde sa to da kupit ??
ja odporučam krém Lameloderm od Justu,je vynikajúci, zabera.Ak chcete bližie info napište mi IP
nam v rodine pomaha bepanthen, je super hydratacny, a rychlo ekzem mizne
@joyomoj ahoj, môžem sa spýtať ako mu pomohol? Akú liečbu nasadil? Ďakujem.
Prať v prášku bez plnidiel... 😉 Zaručené zlepšenie ekzému, kožných problémov...
@edrrien áno viem odporučiť, niečo čo som objavila a funguje to - je to česká eko šetrná drogéria, ktorá je bez zbytočnej chémie navyše, prášky neobsahujú vyššie spomínané plnidlá a preto sú mimoriadne vhodné pre ľudí s problematickou kožou, ekzémom...Viac sa dočítate v skupinke https://www.modrykonik.sk/group/9636/ Je tam aj viacero porovnaní a vysvetlení prečo práve túto značku. Pre členov skupiny mám možnosť vyskúšania zadarmo nejakých vzoriek zadarmo...
Čo sa lovely týka, používala som ju pri dcére a čiastočne zo začiatku aj pri synovi, v domnení že to je to naj, lebo však má označenie "sensitive" - nie je to však tak celkom pravda...som rada, že som objavila niečo lepšie, kvalitnejšie a už by som sa k nej ani celkovo drogérii z obchodu nevrátila...Toto je napr. zadná etiketa lovely /môžete kuk schválne doma aj tú vašu/, keď si predstavím, že v tom XXL vreci môže byť až tretina plnidiel, v tomto prípade zeolitov...ďakujem neprosím už... Čo sú zeolity a načo sú inak super a prečo sú pridávané do práškov na pranie si určite vyguglite na webe 🙂
baby, skušala niektorá z vás krém protopan? Máte s ním nejaku skusenost?
@edrrien teraz sa nám ekzém vrátil po ATB.. ako máte veľké dieťa? Lebo teraz som zvolila iný postup a môžem vám sukromne poslať foto výsledku po týždni... hlavne som vylúčila mlieko a všetko čo obsahuje. Obmedzujem cukor.. rajčiny, kyslé.. malá mi zareagovala na kokosový olej vyjeda mi ho rukami🙂
@gabuchah skryte? Čo som sa aj ja pozerala na ich stranky, tak je to prezentovane bez kortikoidov. Raz sme ho použili tiež a musim uznat že to zabralo. Tak neviem
@gabuchah môžem sa spýtať aké doplnky na imunitu vám zabrali? Ďakujem.
neviem či s týmto má niečo spoloččné imunita, ale budiž. Každopádne to chce hlavne dobrý krém. Treba skušat. SKušali ste Protopan?
Baby hovori sa ze na leto ekzém zmizne zmizol detickam ?
čo som tak čitala tak je dobre použivat pripravky bez kortikoidov a hlavne nielen krem, ale aj mydlo, telove mlieko a postihnute miesta často natierat
ako dieta som ekzem nemala, spravil sa mi až po porode. Použivam neparfemovanu kozmetiku a pravidelne sa natieram kremom na atopicku pokožku
tiež by som najskor natrela niečim na atopicku pokožku a potom na to krem na opalovanie. Pre istotu
čo som treošku patrala, tak bez kortikoidov je Protopan, skušal ho niekto?
nakoniec sme boli u detskeho dr a tiež nam ho doporučila, tak ho doma použivame. Uvidim ake to bude časom a dam vediet

Malá nasa mala ekzem a zihlavku...trpeli sme den nic, hlavne tie noci :-/ bez upravy stravy, doplnkov na imunitu to nepojde...pokial telu nepomozete zvnutra,ani iba strava nepomoze, bude sa to vracat...my sme boli za 2m takner ok, dnes sa jej obxas vyhodi fliacik ale to je nic...ekzem je strasna pliaga :-/ zihlavka ani nehovorim