icon

Čo pomáha na atopický ekzém u bábätka?

sheilla331
8. aug 2012

JE nejaka altrenativna liečba bez všeliakych masti.

gabuchah
9. jan 2018

Malá nasa mala ekzem a zihlavku...trpeli sme den nic, hlavne tie noci :-/ bez upravy stravy, doplnkov na imunitu to nepojde...pokial telu nepomozete zvnutra,ani iba strava nepomoze, bude sa to vracat...my sme boli za 2m takner ok, dnes sa jej obxas vyhodi fliacik ale to je nic...ekzem je strasna pliaga :-/ zihlavka ani nehovorim

diaa88puppe
16. jan 2018

@malase prosim kde sa to da kupit ??

majolenka11
16. jan 2018

ja odporučam krém Lameloderm od Justu,je vynikajúci, zabera.Ak chcete bližie info napište mi IP

kikajuraj
26. jan 2018

@malase prosím ťa vieš mi dať link, kde ten zázrak zoženiem? Dakujem

malase
28. jan 2018
kikajuraj
29. jan 2018

@malase ďakujem krásne💐

maykaaa1122
5. mar 2018

nam v rodine pomaha bepanthen, je super hydratacny, a rychlo ekzem mizne

maca654321
3. apr 2018

@joyomoj ahoj, môžem sa spýtať ako mu pomohol? Akú liečbu nasadil? Ďakujem.

mijka88
3. apr 2018

Prať v prášku bez plnidiel... 😉 Zaručené zlepšenie ekzému, kožných problémov...

edrrien
7. apr 2018

@gabuchah dobry ak sa smiem spytat co presne ste v strave obmedzili alebo upravili a ake doplnky na imunitu pouzivate?dakujem velmi pekne za odpoved

edrrien
7. apr 2018

@mijka88 dobry den viete aj nejaky konkretne odporucit?my mame lovelu moze byt ci ee?dakujemza odpoved

mijka88
8. apr 2018

@edrrien áno viem odporučiť, niečo čo som objavila a funguje to - je to česká eko šetrná drogéria, ktorá je bez zbytočnej chémie navyše, prášky neobsahujú vyššie spomínané plnidlá a preto sú mimoriadne vhodné pre ľudí s problematickou kožou, ekzémom...Viac sa dočítate v skupinke https://www.modrykonik.sk/group/9636/ Je tam aj viacero porovnaní a vysvetlení prečo práve túto značku. Pre členov skupiny mám možnosť vyskúšania zadarmo nejakých vzoriek zadarmo...
Čo sa lovely týka, používala som ju pri dcére a čiastočne zo začiatku aj pri synovi, v domnení že to je to naj, lebo však má označenie "sensitive" - nie je to však tak celkom pravda...som rada, že som objavila niečo lepšie, kvalitnejšie a už by som sa k nej ani celkovo drogérii z obchodu nevrátila...Toto je napr. zadná etiketa lovely /môžete kuk schválne doma aj tú vašu/, keď si predstavím, že v tom XXL vreci môže byť až tretina plnidiel, v tomto prípade zeolitov...ďakujem neprosím už... Čo sú zeolity a načo sú inak super a prečo sú pridávané do práškov na pranie si určite vyguglite na webe 🙂

deniska14
7. máj 2018

@uankab ahoj mozem poprosit ten zoznam...dakujeeem

damoska
9. júl 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

baby, skušala niektorá z vás krém protopan? Máte s ním nejaku skusenost?

gabuchah
10. júl 2018

@damoska protopan má vraj skryté kortikoidy

gabuchah
10. júl 2018

@edrrien teraz sa nám ekzém vrátil po ATB.. ako máte veľké dieťa? Lebo teraz som zvolila iný postup a môžem vám sukromne poslať foto výsledku po týždni... hlavne som vylúčila mlieko a všetko čo obsahuje. Obmedzujem cukor.. rajčiny, kyslé.. malá mi zareagovala na kokosový olej vyjeda mi ho rukami🙂

sonka1981
27. júl 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

@gabuchah skryte? Čo som sa aj ja pozerala na ich stranky, tak je to prezentovane bez kortikoidov. Raz sme ho použili tiež a musim uznat že to zabralo. Tak neviem

maca654321
27. júl 2018

@gabuchah môžem sa spýtať aké doplnky na imunitu vám zabrali? Ďakujem.

zabka788
29. júl 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

neviem či s týmto má niečo spoloččné imunita, ale budiž. Každopádne to chce hlavne dobrý krém. Treba skušat. SKušali ste Protopan?

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
diaa88puppe
10. aug 2018

Baby hovori sa ze na leto ekzém zmizne zmizol detickam ?

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
magda15
Odpoveď bola odstránená
12romi34
27. sep 2018
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

čo som tak čitala tak je dobre použivat pripravky bez kortikoidov a hlavne nielen krem, ale aj mydlo, telove mlieko a postihnute miesta často natierat

sonka1981
30. sep 2018
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

ako dieta som ekzem nemala, spravil sa mi až po porode. Použivam neparfemovanu kozmetiku a pravidelne sa natieram kremom na atopicku pokožku

magda15
Odpoveď bola odstránená
damoska
5. nov 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

tiež by som najskor natrela niečim na atopicku pokožku a potom na to krem na opalovanie. Pre istotu

12romi34
20. nov 2018
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

čo som treošku patrala, tak bez kortikoidov je Protopan, skušal ho niekto?

magda15
Odpoveď bola odstránená
12romi34
6. dec 2018

nakoniec sme boli u detskeho dr a tiež nam ho doporučila, tak ho doma použivame. Uvidim ake to bude časom a dam vediet