Dcérka sa nemôže vykakať. Čo robiť?
Mala sa nemôze vikakať a ja neviem co robiť?
Žiadosť: Ak tu na budu prispievať take kravi a komentovať ze mam nieco z nickom tak nech tuna ani nepísu.
Toto je podvodny nick, nechapem, co ju uz davno neblokli, ze ju to bavi.... a rada budem za kravu prihodim sem tvoje nicky a historky z pokecu, fb-ku a podobne... vsade nieco ineho, este aj fotku mas ukradnutu.
Zajdi za PSYCHIATROM.
Samozrejme, že podvodný nick ako píše @anjelicek26 - http://pokec.azet.sk/ivetka951/fotoalbumy 😠
myslim si,ze tu ide o vaznejsiu diagnozu ako o obstipaciu...nie som celkom laik a dovolim si tvoj problem nazvat poruchou identity....po sedliacky napisane,ze nevies ci si vydata ci slobodna,s detmi ci bezdetna,blond ci ciernovlasa....atd,ale neboj sa...nie je to smrtelne ale v mnohych pripadoch zial dozivotny stav.
@anjelicek26
@carodejnica baby, noze hodte link aj na FB 😀
haha, na pokeci, ze vysokoskolske vzdelanie a ucitelka....a v kazdom druhom slove hrubica a vyjadrovanie 16-rocnej
@carodejnica no do pc 😀 😵 😵 toto ma pobavilo: Bez pančuch ani na krok. Spodne pradlo si menim každeho pol dňa. 😀 😀 😀 😀 Tak a teraz k veci: či autorka malej vymenila spodné prádlo 😅 či tam nebude nejaký malý háčik? 😕

základná otázka je, či kojíš... Pokiaľ kojíš, daj si slivky, slivkový kompót, veľa vlákniny- jogurty, ovocie.. Alebo popr. si zakúp vlákninu- Psyllium PRACH (nie tablety!) a zarábaj si ráno a večer do jogurta, alebo čistej vody za 1 polievkovú lyžicu.
Pokiaľ je na UM, tak ti neporadím 😅