Dieťa má soplík a je zachrípnuté. Máme ísť k lekárovi?
Mamičky, naša malá prechladla. boli sme v ZOO a zrejme tam ju prefúklo. naštastie teplotky nemá len soplí, kýcha a zjavne ju bolí hrdielko, lebo aj cítim z pusinky akoby zapáchal hnis ale nie je biely povlak. ale je zachrípnutá. inak je čulá. tak teraz neviem, či mám s ňou ísť k dr. je to druhý deň. dávam mukosolvan.Vonku pre istotu teraz nechodíme. nemôže jej to sadnúť na priedušky? ďakujem vopred za rady.
zavolaj dr. este dnes, alebo zajtra rano, nic tym nikdy nepokazis, a budes vediet presne, co robit a ci prist a kedy. nie je mucosolvan na kasel?
starší syn tak mal že prišiel zo škôlky a chripel a trochu pokašliaval, išli sme ku doktorke a mal zápal dýchacích ciest a začínajúci zápal priedušiek, myslím že je otázka času kým dostanete teploty podľa toho čo píšeš, takže by som išla
moja lekarka mi raz povedala, ak sa vam cokolvek nezda, kedykolvek pridite 😉 toto mi pomohlo, lebo som tiez vzdy vahala, ist neist, aby som nesla s malym s kazdou "somarinou".. odteraz ak som si neni ista a maleho zdravotny stav sa mi nepaci, idem k lekarovi, necakam.. vzdy moze aj prechladnutie sadnut na priedusky ci nebodaj na pluca.. drzim palce a skore uzdravenie 😉
Ja by som s bolavym hrdlom urcite isla, ved nech ju dr. pozrie, lepsie ako nieco zanedbat a ak citis hnis, tak to je hnisava angina, to uz nie je sranda.
Určite treba ísť k dr.
Moja je síce malinká, ale tiež mi kýchala, soplila a skončili sme na antibiotikách... Nie je sranda, keby hlien začal stekať do pľúc..
aj nasa mala je prechaldnuta,teploty nema,ale sopli stale a sem tam aj chripne....odsavam jej sopliky...zatial k lekrake nejdeme,resp.boli sme minuly tyzden a crp bolo negat,.
Ak je citit zapach, tak moze mat hore povlak na mandliach, nevidno to hned, nas maly na jazycku tiez nemal povlak, ale vzadu hrdlo riadne chytene, mal anginu uz taku, ze ani nejedol, nepil. Radsej k lekarovi s tym, my sme sa antibiotikam nevyhli...
ja neviem, preco sa tu za obrazovkou toto maminy pytaju...ved ked mam pochybnosti aspon zavolam lekarke a ak to nemas daleko, vezmi ju rovno k nej.....vtedy si budes najistejsia a radsej sa prehnat ako potom lutovat.....
my ti tu nevieme tak poradit ako lekarka, ktora sa jej na to poriadne pozrie.....
Ak mas pocit, ze ju boli hrdlo, tak chod k lekarke - zapalene hrdlo nie je nic prijemne pre dospeleho, nieto pre dietatko. Takze sup - sup k lekarke 😉 Ak ma len sopliky (vodove, bezfarebne) a trochu kycha, tak by som asi nesla, ale ked vravis o tom hrdle, urcite by som sla.
ja by som sa tu ani nepytala, ale radsej by som isla. lebo my ti tu neporadime,
skore uzdravenie

podobne sme na tom boli aj my a p.doktorka nám zistila zápal priedušiek a sme doma už cca 3týždne ... no ja by som po mojej skúsenosti radšej šla 🙂