Molusky u deti
Ahojte baby mate niektora skusenost s moluskami u vasich deticiek? Ako ste sa ich zbavili co Vam pomohlo? Dakujem za rady
@bodka13 ano infectodell je bezfarebny, duofilm je na bradavice (aj tu uz sme mali), to nam kozna neodporucila lebo to stipe jak slak a zlieza po tom cela koza...Infectodell je tiez riadny sajrajt ale malu vobec nestipal, je tam taka mala spachtlicka a natieras iba ten pupacik nie okolie.
@renka30
Ano ono to odpadne a zahoji sa
Ahojte. Aj my sa trapime s moluskami. Infectodell, puder so sirou, tea tree olej, svedske jvapky, morska biela cibula, cistec, rasca,vit C, amp care berie uz 2 balenie, zajtra ideme k homeopatke. Vo stvrok som jej povodnu prvu molusku napichla a prekvapenie, isla len krv. Ziadny maz ani gulicka ani tekutina ako sa vsade pise. Ku koznej uz nejdem, nema to vyznam. Stale sa jej to siri a tie co uz ma len rastu. Preco po prepichnuti ma krv??
necitala som vase komentáre,ale uz raz sa o moluskach na MK pisalo..aj moje deti ich mali,ked boli tak 2 rocne..☹ dr.kozna nam ich vyskrabavala a stale sa objavovali,deti plakali pri tom 😠..potom sme isli k imunologicke a ta nam dala ISOPRINOSINE-to je na podporu imunity..3 tyzdne sme brali sirup- mylim raz denne-potom 1 tyzden prestavka a...molusky sa stratili(bolo to uz davno)..takze treba nieco na posilnenie imunity 😉 aspon podla mna..
@luci1407 nie, mesiac jej to zostalo stat, potom sa pocet zdvojnasobil.. teraz to zas stoji.. po infectodele zacervenali, ze hadam teda odpadnu, no dali sa do povodneho stavu.. my ideme k moru v polke leta, a je mi hrozne luto, ze sa nemoze dovtedy kupat v bazene :( uz som aj k moru skepticka :( nie je ziadnne chorlave dieta, tak nechapem ze ma tak znizenu imunitu a vyhodi sa jej prave toto
Ahojte..my sme dnes tiez boli na koznom z moluskami...mala len 4 vyrazky na rebrach no doktorka ze nechat mesiac a uvidime ci same nezmuznu...nezmizli a este viac nam pribudlo...dala vodicku kolodium forte...tak uvidime ci zabere....baby ked to mali vase deti to ste nikde nechodili s nimi?? Jasne ze kupalisko nehrozi ale to nemoze byt vibec z detmi??
rano a vecer minimalne pol salky (0,30dcl) teplej vypit a prvy tyzden aj potierat
Ahoj, pozri si už aj existujúce diskusie
https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/molusky-na-ocnom-viecku-u-3-rocnej-dcerky/
https://www.modrykonik.sk/forum/alternativna-liecba/liecili-ste-uz-ekzem-molusky-homeopatiou-2/
https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/moluska-u-7-rocnej-dcerky/
dnes som kupila cajovnikový olej 100%, lebo to kolodium forte som dala len 2x no mala vrieskala ako ju to stipe a mala az akobz spalenu kozu a pijeme cistec tak uvidime ako zaberu tieto veci.
My sme mali molusky asi rok a bol to boj.Pod krkom ich mala asi 20 a nic nezaberalo.Cistec,cajovnik,homeo a ani ziadne sirupy na imunitu.Boli sme zufali,lebo to vyzeralo dost zle.Az potom sme navstivili dr.Hemzu v Bojniciach,predpisal jej tabletky na imunitu a taku vodicku Molusk.Je to na sposob vypalovania.Urcite to malu stipalo,davala som jej to iba za spanku.Toto bolo jedine,co nam pomohlo a to uz sme ich mali uz dost vela a velke.Stalo to sice 18 eur,ale dakujem za obrovsku pomoc 🙂
Tú vodičku Molusk určite odporúčam, nam po nej krásne zmizli. Nám to automaticky poradila kožná.
S moluskami sme bojovali skoro rok, dcéra si pri kiahnach jednu rozskrabala a stále sa jej tvorili nové. Jediné čo pomohlo bol molusk, mala plakala, stipalo ju to, ale nič iné nezabralo. Doteraz keď jej nájdem nejaká vyrážku tak ma pot oblieva, či to zase nie sú molusky. Našťastie sa už nevrátili
@elizita ahok,moluskom sme to potierali mozno mesiac.Ale ono to zcervenie a musis nechat pauzu,aby sa to zahojilo.Infectodel sme mali aj my,ale to bolo nic.Toto je neskutocna vec.Urcite to nebolo prijemne,ale zvladla to.Drzala som jej v spanku rucky,aby si to nerozskrabala a o par sekund uz bolo fajn.Tusim Ribomunyl ci ako sa to vola jej predpisal na imunitu
Nam pomohol emolux, ale malu to stipalo, tak sme prestali. Same zmizli asi do roka. Davali sme iba cajovnikovy olej.
@zeytin ja tiez natieram cajovnikovym olejom a davam denne pit cistic caj a nasadila som imunoglukam...nam zase kolodium uplne spalilo kozu okolo molusk a to som 2x natrela a stipalo ju to ze az chuda do krcov sla..tak radcej zdlhavejsia bude liečba no nech sa to nerozmnozuje a nech ju to neboli
Tiez ich mame par mesiacov. Vcera sme boli u kozneho a dal nam Molusk. Juuj ten reval...pouzijem to asi na tie vacsie, tie mensie potieram lastovicnikom

@emilyp kvetinka je perfektna. Ja som sa vdaka nej zbavila kurieho oka 👍