icon

Molusky u deti

luci1407
14. máj 2017

Ahojte baby mate niektora skusenost s moluskami u vasich deticiek? Ako ste sa ich zbavili co Vam pomohlo? Dakujem za rady

babatkoo
18. máj 2017

@emilyp kvetinka je perfektna. Ja som sa vdaka nej zbavila kurieho oka 👍

renka30
18. máj 2017

@bodka13 ano infectodell je bezfarebny, duofilm je na bradavice (aj tu uz sme mali), to nam kozna neodporucila lebo to stipe jak slak a zlieza po tom cela koza...Infectodell je tiez riadny sajrajt ale malu vobec nestipal, je tam taka mala spachtlicka a natieras iba ten pupacik nie okolie.

veronika2509
18. máj 2017

@renka30
Ano ono to odpadne a zahoji sa

veronika2509
18. máj 2017

@bodka13
Ano je bezfarebny s takym akoby stetcom.len natierat hrbolcek,kozu dookola nie.

@renka30
Ked som ho pytala u nas v kekarni tak ma sprdla lekarnicka,ze co chcem,tu to nepredavaju

sisusina
18. máj 2017

@luci1407 volá sa Infectodel a stojí 14.99€.

elizita
26. jún 2017

Ahojte. Aj my sa trapime s moluskami. Infectodell, puder so sirou, tea tree olej, svedske jvapky, morska biela cibula, cistec, rasca,vit C, amp care berie uz 2 balenie, zajtra ideme k homeopatke. Vo stvrok som jej povodnu prvu molusku napichla a prekvapenie, isla len krv. Ziadny maz ani gulicka ani tekutina ako sa vsade pise. Ku koznej uz nejdem, nema to vyznam. Stale sa jej to siri a tie co uz ma len rastu. Preco po prepichnuti ma krv??

luci1407
autor
26. jún 2017

@elizita aj vam nieco z toho pomohlo? Ja som mu to neprepichovala.....ideme k moru tak som.zvedava ci to pomoze....ak nie tak uz neviem co robit som z toho zufalq

jedina30
26. jún 2017

necitala som vase komentáre,ale uz raz sa o moluskach na MK pisalo..aj moje deti ich mali,ked boli tak 2 rocne..☹ dr.kozna nam ich vyskrabavala a stale sa objavovali,deti plakali pri tom 😠..potom sme isli k imunologicke a ta nam dala ISOPRINOSINE-to je na podporu imunity..3 tyzdne sme brali sirup- mylim raz denne-potom 1 tyzden prestavka a...molusky sa stratili(bolo to uz davno)..takze treba nieco na posilnenie imunity 😉 aspon podla mna..

elizita
26. jún 2017

@luci1407 nie, mesiac jej to zostalo stat, potom sa pocet zdvojnasobil.. teraz to zas stoji.. po infectodele zacervenali, ze hadam teda odpadnu, no dali sa do povodneho stavu.. my ideme k moru v polke leta, a je mi hrozne luto, ze sa nemoze dovtedy kupat v bazene :( uz som aj k moru skepticka :( nie je ziadnne chorlave dieta, tak nechapem ze ma tak znizenu imunitu a vyhodi sa jej prave toto

elizita
26. jún 2017

@jedina30 moja pije uz 2 mesiace na imunitu amp care.. aj som striedavo brala isoprinose niekolko rokov kvoli opakujucim oparam a uz ho nechcem ani vidiet. H*o to pomohlo, za 2 mesiace mi pomohla homeopaticka po rokoch trapenia

elizita
26. jún 2017

@luci1407 a vit C berie este len mesiac, ani nie, nechapem preco mi to kozna nepovedala na prvom vysetreni.. pritom som citala ze je v liecbe velmi dolezity

elizita
2. júl 2017

@luci1407 ahoj, dala som malej uz na 2 noci na jednu taku vacsiu molusku jablkovy ocot a prelepila.. scervenela jej, tak davam dalej.. mozno odpadne.. aspon sa s nou nieco konecne deje.. a nasadila som jej znovu probiotika... no a berie homeo uz par dni

ejkapod
17. júl 2017

Ahojte..my sme dnes tiez boli na koznom z moluskami...mala len 4 vyrazky na rebrach no doktorka ze nechat mesiac a uvidime ci same nezmuznu...nezmizli a este viac nam pribudlo...dala vodicku kolodium forte...tak uvidime ci zabere....baby ked to mali vase deti to ste nikde nechodili s nimi?? Jasne ze kupalisko nehrozi ale to nemoze byt vibec z detmi??

vlkmatka
17. júl 2017

@ejkapod ahoj. molusky same znezidu ;) Mozes chodit s detmi do kolektivu. Su sice infekcne, ale to by muslei pukat, tiect ... My sme sa ich nadobro zbavili ako som hore pislala cajikom z cisteca. Drzim palce!

luci1407
autor
18. júl 2017

@vlkmatka a ten caj jej davas pit ci to s nim potieras?

vlkmatka
18. júl 2017

rano a vecer minimalne pol salky (0,30dcl) teplej vypit a prvy tyzden aj potierat

ejkapod
18. júl 2017

dnes som kupila cajovnikový olej 100%, lebo to kolodium forte som dala len 2x no mala vrieskala ako ju to stipe a mala az akobz spalenu kozu a pijeme cistec tak uvidime ako zaberu tieto veci.

januleta
18. júl 2017

My sme mali molusky asi rok a bol to boj.Pod krkom ich mala asi 20 a nic nezaberalo.Cistec,cajovnik,homeo a ani ziadne sirupy na imunitu.Boli sme zufali,lebo to vyzeralo dost zle.Az potom sme navstivili dr.Hemzu v Bojniciach,predpisal jej tabletky na imunitu a taku vodicku Molusk.Je to na sposob vypalovania.Urcite to malu stipalo,davala som jej to iba za spanku.Toto bolo jedine,co nam pomohlo a to uz sme ich mali uz dost vela a velke.Stalo to sice 18 eur,ale dakujem za obrovsku pomoc 🙂

elizita
19. júl 2017

@januleta a ako dlho ste potierali moluskom? My sme mali ten slabsi infectodel, ale nic sa neudialo

elizita
19. júl 2017

@januleta a na tu imunitu co brala? Moja vybrala uz 2 balenia amp care

janka2710
19. júl 2017

Tú vodičku Molusk určite odporúčam, nam po nej krásne zmizli. Nám to automaticky poradila kožná.

jvlo
19. júl 2017

S moluskami sme bojovali skoro rok, dcéra si pri kiahnach jednu rozskrabala a stále sa jej tvorili nové. Jediné čo pomohlo bol molusk, mala plakala, stipalo ju to, ale nič iné nezabralo. Doteraz keď jej nájdem nejaká vyrážku tak ma pot oblieva, či to zase nie sú molusky. Našťastie sa už nevrátili

januleta
19. júl 2017

@elizita ahok,moluskom sme to potierali mozno mesiac.Ale ono to zcervenie a musis nechat pauzu,aby sa to zahojilo.Infectodel sme mali aj my,ale to bolo nic.Toto je neskutocna vec.Urcite to nebolo prijemne,ale zvladla to.Drzala som jej v spanku rucky,aby si to nerozskrabala a o par sekund uz bolo fajn.Tusim Ribomunyl ci ako sa to vola jej predpisal na imunitu

elizita
19. júl 2017

@januleta a kolko si nechala pauzu? Lebo aj po infectodele jej to zcervenalo a trebalo potom prestat ale neodpadli a dali sa do povodneho stavu.. a potom som uz nenatierala

januleta
20. júl 2017

@elizita pauzu sme mali 2 dni a zasa natrela.A takto sme opakovali.Ono jej to krasne zmizlo a ver,ze fakt ich mala uz velke a nepekne.Vsetci sa pytali,co to ma ☹

zeytin
20. júl 2017

Nam pomohol emolux, ale malu to stipalo, tak sme prestali. Same zmizli asi do roka. Davali sme iba cajovnikovy olej.

ejkapod
20. júl 2017

@zeytin ja tiez natieram cajovnikovym olejom a davam denne pit cistic caj a nasadila som imunoglukam...nam zase kolodium uplne spalilo kozu okolo molusk a to som 2x natrela a stipalo ju to ze az chuda do krcov sla..tak radcej zdlhavejsia bude liečba no nech sa to nerozmnozuje a nech ju to neboli

elizita
21. júl 2017

@ejkapod nasla som ten emolux, je to zlozenim to iste ako infectodell

sandra86
21. júl 2017

Tiez ich mame par mesiacov. Vcera sme boli u kozneho a dal nam Molusk. Juuj ten reval...pouzijem to asi na tie vacsie, tie mensie potieram lastovicnikom