Pomoc: Čo robiť, keď dieťa spadne z postele?
Dobrý deň prosím vás o radu pred 4 dňami mi 7mesacný synček spadol s postele na hlavičku.Plakal.
@bledula1 ty si neni normálna však? Jedna vec je čo všetko sa mu mohlo a stále môže stať. Vid na fotkách a na druhej strane ak by ti rázom prestal dýchať čo spravíš však by si šla do basy okamžite choď na pohotovosť. Ten čas kým si túto písala hneď jak grcal si sa mala zobrať a ísť ja keď si malý udrel hlavu tak som dve noci nespala a ty dokážeš v kľude spať a ešte sa aj takto sprosto opýtať. Nezodpovedné od teba
Dúfajme, že buď prestala vtipkovať alebo utekala na pohotovosť.
Baby, snáď vám je jasné, že to je vymyslená téma, však?
Žiadna mama na svete by nepísala na koňa, že jej dieťa 2 dni zvracalo, je malátne a spavé po páde na hlavu a akože čo má robiť? Na 100% vymyslená téma.
Tak decko ti prekonalo otras mozgu ak nie horsie a ty tu po 4 dnoch napises ako by sa nechumelilo? 😳 Vies co nerob nic. S takym pristupom aky mas ho skor ci neskor znesies zo sveta..
A ak to ma byt troll tema na pobavenie, nuz... nevyslo 💁
@bledula1 dieta sa sleduje 72hod pokial mu doteraz nic nebolo tak sa nestresuj
@taktotedanie ona ale pisala ze dieta odtedy vracalo, je spave a malatne,,,,ale dufajme ze je to len nejaky ML trol
@1mina necitala som komentare
@simona20201309 neviem prevo soptis na
@stanulienkat ?
Ved autorka napisala uplne bezvyznamnu spravu a o tri tiadky dalej az pise, ze zvracal 2 dni
keď po páde spadol a vracal, mala si hneď ísť k lekárovi.....dieťa mohlo mať otras mozgu, či nedajbože krvácanie do mozgu......tiež dúfam že si niekto robí srandu
@akje si myslíš že išla na vyšetrenie?
@timea301196 myslim, ze ano. Nicim neprispela niekolko hodin. Predpokladam teda, ze su v nemocnici na vysetreniach .. snad..
Naco by aj prispievala keď každá nána sa tu na nej len vyblaznila a dourážala
Nič o tej žene neviete a hejty z každej strany
Otras správanie žien a verim že každej jednej z vás sa už niekedy stalo to že ste nezareagovali ako ste mali len ste to nedali na kona lebo by vás zeny zvolili .mozno je to nejaká neohrabaná 18 tka nasledky si bude niesť už ona sama nie vy
@barbora854 V prípade detí radšej neriskovať. Radšej by som si vypočula na pohotovosti, že som zbytočne prišla.
@gribka1 veď jasne ale asi ju to nenapadlo alebo nevedela že čo taký pád môže mať za následok atd
Vsak si len hlupy trol? Neverim,zeby jedna normalna matka pozerala po pade dalej na dieta ako vracia a stale spi so zalozenymi rukami. Toto vobec nie je vtipne!
@barbora854 Spadla z oblakov?
@barbora854 hahahahh aký poučný príspevok a na záver ju sama uraziš😅👍
Autorka, ani nás neinformujes ci naše príspevky neboli zbytočne prehnané? Dozvieme sa ako to dopadlo?

@bledula1 Dufam ze si len sprosty troll