Ako zmizla dcérka z kamery? Záhada v izbe!
Ahojte baby v sobotu sa nam doma stala vec aka este nikdy. Mame dcerku 10 mesacnu a isla spat doobeda.Ona je take maciatkoked vstane a zisi zeje sama mrnka v izbe mam zatemnovacie zavesy posadi sa a hned mrnci hlada niekoho
boji sa a ja hned letim k nej. Vzdy este predrym nez sa zobudi v kamere vidime ako sa zacne mrnkat atd.. No dnes manzel vzal kameru zo sebou do kuchyne kedze varil. Sledoval kameru a zrazu dcerka nebola na posteli. Moment stotina zrazu tam nebola. Letel do spalne a dcera bola pri posteli na styroch vysmiata. To po prebudeni v tmavej izbe ked je sama a okamzite niekto nepride neexistuje aby nemrncala nezaplakala. Mikrofon na kamer je tak citlivi, ze pocut aj nas ako ideme okolo dveri a puka podlaha pocut sepot nas vedla. Ako je mozne ze dcera nielen ze zmizla z kamery postele ved aky premet by musela urobit spadnut nedajboze ved toje vyska to by zaplakala uz len z dovodu ze b sa tym sa padom zlakla.. a ona vysmiata na styroch?? Ani nemrnkla ? To sa nukdy nestalo ale ako mohla zmiznut z kamery postele? Ved postel je siroka navyse bola otocena k postielke nie k druhej strane postele na ktorej sa nasla ( pri posteli) ako je to mozne? Logicky nechapeme a nevieme si vysvetlit. Neukrizujte ma tu ze dcerka soi sama v tamvej izbe a bla bla inak mi nezaspi musi mat zatemnene plus ked som snou chodila soat ja iba som ju budila nale kychnutie skvrkanie v bruchu ona sa budi aj nato. Co si o tom myslite par nevysvetlitelnych veci sa nam uz v byte stalo napr pipala vypnuta mikrovlnka aj umyvacka..
@zafir01 Mne raz vosiel manzel do izby, kde spalo dieta, som skoro zinfarktovala akeho cudzieho muza mame v spalni 🫣😅.
Ty si furt ides svoje😀
Tiez mi dieta letelo z postele ,tiez dopadlo na 4 a ani nemuklo.
Ziadny duch neboj😅
No vidis, tak to bol stary dobry duch pradedo ochranca 👍.
Zvyškový prúd, plazivý prúd, mikroprepätie v sieti, studené spoje... Môj kolega (údržbár) raz povedal takú milú vetu: Aj stroje sú len ľudia. Niečo na tom bude, lebo niekedy to ich správanie nemá na prvý pohľad logické vysvetlenie.
Namiesto tohto polemizovania nauč dieťa zliezať bezpečne z postele, ideálne z detskej a nie manželskej.
Nechapem na co si zalozila debatu, ked si stale ides svoje. Podla teba to bol duch, tak je to duch. Kazdy moze verit v co chce. Aj v duchov.
Deti v tomto veku napreduju skokom, dokazu prekvapit. Moja este nevedela stvornozkovat a uz chodila popri nabytku. Druha zas v 8-mom mesiaci vyliezla po zobudeni z kocika (dokonca z fusaku). Urcite nie je bezpecne nechavat dieta v tomto veku spat na posteli, radsej v postielke s vysokou zabranou. Aj v kociku jedine priputanu.
Panebože, tak zliezla z postele, to je fakt strašná záhada. Mne syn kedysi "vyliezol" z klasickej postieľky a to bol teda rachot 😅. To by som sa veru divila, keby to nebolo na kamere počuť. Ale zamyslený chlap pri krájaní (ktoré samo o sebe vydáva zvuky) a ty riešiš akty x 🤦. Bohvie na čo myslel, keď ťa nechá radšej takto hysterčiť.
Prvýkrát sa zobudila bez mrnčania, možno to tak bude stále, buď rada. Z postele možno padla ešte v polospánku, preto nerevala, lebo ani nezaregistrovala... Žiadne paranormálne javy 🙄
A prečo si myslíš, že keď to bol duch, tak to premiestnenie urobil rýchlo a ticho...? 🤔 Mimochodom, všetky príbehy na detskej pohotovosti o spadnutí dieťaťa z postele začínajú takto: otočila som sa iba na mili sekundu, nechápem. VSETKY. Bud v kľude. Ja osobne by som riešila to, že možno si niečo udrela a nevideli sme, toto by ma sralo viac.
No a sme doma. Manžel sa rozprával s mŕtvym dedom. Na rovinu si mala napísať, že duch vám dal dole dieťa z postele. Lebo všetky racionálne vysvetlenia od žien odmietaš a ideš si svoje o legende s duchom🤦♀️
Podla mna ju z tej postele dali dole ufonci a ked zistili,ze mate kameru,rychlo ju pustili a odleteli na Melmak😂 OMG, keby si napisala,ze nevies ako sa novorodenec dostal na 4 vedla postele,asi sa nad tym aj pozastavim. Ale 10 mes.dieta? Myslis,ze vam to do kamery oznami,ze sa chysta odliezt? 😂
@domka222 neodmietam iba vysvetlujem ako to bolo
Sama nevieš ako to bolo,tak isto to nevie ani tvoj muž. Vie to predsa len ten duch, čo to spravil.
Chlap a multitasking. Varil a vraj sledoval kameru.
@autor prosim ta pis normalne neda sa to rozlustiti po tebe
Ako mohol chlap aj krajat, aj neustale pozerat na kameru?? Sak ked krajam, pozeram sa na to, co krajam, aby som si prst nepokrajala, nieto este, aby som inde pozerala!
Prosto sa malej nieco nove podarilo. Nic ine za tym nehladaj.
@barbora0308 presne Konečne to niekto napísal toto mávame Aj my Buď nám vypadne signál a stále nám ukazuje obraz.. kym sme nekúpili inú videokameru kde nás upozorni že jeho vlastná wifina zlyhala... a dieťa sa počas vývoja mení aj náš vstáva rôzne a dieťa sa vždy samé od seba učí niečo nové Každý deň som prekvapená čo si vymyslí Čo dokáže
Mne mala uz x-krat tak zisla z postele, vysla z izby a zrazu len klopala na dvere v obyvacke.
Tiez mame tak citlivy mikrofom ze pocut len ked sa otoci, ked hlasnejsie dycha... raz sa mi to podarilo vidiet na kamere ako sa potichucky pregulala, sklzla dole a potichucky cupkala k dveram. Prve razy sa mi tiez nechcelo verit.
Myslim si, ze extremne prehanas 🙈 aj my mame na malom kameru, kt ide cez internet, takze sa obcas stane, ze sa nacitava a obraz na par sekund zamrzne alebo proste hocico. Akoze co si myslis, ze ju nejake nadpozemske sily presunuli alebo co aky zazrak? :D
@siska53 nikto neustale nepozera na kameru nikto nema kameruv rukach a nakepenu ju na ksichte ored ocami
@anavixy tá kauza je strašná, ale ešte horšie je to, že takých prípadov sú milióny a nepríde sa na to 😥
Mne sa bezne stavalo ze mi nieco rusilo signal a sa mi na kamere zobrazil akoby nahraty moment na par sekund a potom zas realita. Za tych par sekund dieta v pohode zklzne z postele, mali ste stastie ze spadla tak ze sa neudrela. 10 mesacnu by som nenechavala spat samu na velkej posteli, ved ta uz sa za par sekund v spanku prehodi, to nestihnes dobehnut ani keby si tu kameru vkuse sledovala a raz spadne nestastne a bude problem..
Väčšina takychto javov sa nakoniec rozumom vysvetlí. Pipanie zariadení môže spôsobiť aj poškodený kondenzátor. To by ale pískalo vysokým tónom. A nie iba raz. Potom to môžu byť zvuky v hlave. Niekedy to mám aj ja hlavne také veci ako zvonenie telefónu a tak. Počuli ste to obaja? A bol to jasný zvuk keď si pozerala na práčku? Potom by to mohol byť ešte chybný softwér no napätie na to je potrené. Nášho syna ani nie ročného sme našli dva metre nad zemou na poličke. Nechápali sme ažkym sme nevideli ako z postieľky sa vedel vyštveať cez stôl a tlačiareň na stole až na poličku. Objavil svoje spiderman schopnosti. O pár týždňov to už nedokázal.
@dominikamacakova aká kauza?
Ma 10 mesiacov čo doteraz robila, mohlo sa zmeniť a zmení ešte 100 x
Normálne na chvíľu zamrzla kamera....stáva sa to sem tam na pár sekúnd....aj keď málokedy, ale ja som si to všimla tiež.....napr. odišla sa som z izby a na kamere som ešte bola ...úplne bežná vec....alebo sa spomalilo na chvíľu wifi ....

Rozhodne treba kúpiť druhú kameru na muža, niečo ti tají 😀 ako by si reagovala keby sa priznal že zabudol sledovať kameru?