icon

Nezodpovednosť 7 ročnej dcérky

manamani1
13. jan 2012

Akoby ste riešili, keď doteraz bolo čo sa týka zodpovednosti na jednotku, vždy všetko spravené, upratané...a zrazu...moja dcérka pozabúda veci v družine, doma, v škole! Začalo to, časopisom z ktorého sa mala naučiť básničku, potom na krúžku si zabudla mikinu aj mobilný,a dnes to bol peračník v družine. Toto za 1 týždeň. Neuveriteľné. Takže mobil vypnutý, a ďalej neviem ako riešiť....

manamani1
autor
13. jan 2012

@filipal ano, priznávam, a najdi mi aj to, kde je to,ze som problemy nemala,tak isto som riesila klamstvo...

nikitkad
13. jan 2012

ved citam co si podrazdena??ved som ti nic zle nenapisala??

manamani1
autor
13. jan 2012

@renka9 ano, tosom si priznala....

manamani1
autor
13. jan 2012

@nikitkad ale preboha sorrrrryyyyyy 😉 ....ja som to tak citala, ze myslis na mna

manamani1
autor
13. jan 2012

@filipal dvihla som ti tlak? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ved vidim, psychicky pripad si ty, z nas vsetkych, zabrdas...a neriesis co by si mala, kedze si sa uz zapojila s dalsim nickom...kamoska nie je psychologicka,aj ona vie o tomto bola prva,ktora o tom vedela....

sisaha
13. jan 2012

@filipal mozno preto, ze ta kamoska patri do tej druhej skupiny psychologov..a hlavne, treba ist za niekym, kto ma prax a nie je tesne po skole 😅

nikitkad
13. jan 2012

ale nechaj to tak ,ale sa ma to dotklo pytas radu a hned utocis !naco potom zakladas novu diskusiu??ked ti nikdo nemoze nieco napisat?ani pridat svoj nazor nechapem takych ludi???

sisaha
13. jan 2012

@manamani1 citujem: manamani1 @sisaha ty mas za sebou psychologiu? moja kamka ma rok po VŠ psychologie,tak zajtra jej dam tvoje a este asi 3 ludi precitat,oki?

nejak sa motas...tak je, alebo nie je absolventom psychologie?

manamani1
autor
13. jan 2012

@sisaha vystudovala psycholgiu ale nepracuje v tej oblasti!!!!!!!!!!!!!! asi je uz vela hodin...

filipal
13. jan 2012

dovolujem si sem prekopirovat jeden prispevok manamani z minulej diskusie o problemoch s vychovou dcerky.

manamani1 @xlucia
@filipal
@elephant
@adetka
@usacek79
@irriss
@annaopialova tak dospeli sme k takému záveru nášho dnešnému problému, že manžel došiel z práce a povedala som mu, ze dcéra mi dnes zasa klamala. On sa spýtal, že v čom, tak som mu povedala, že si chcela spraviť domácu naviac.Tak sa ma spýtal,že aký problém som v tom videla. Tak som mu povedala, že ten, že prečo mi to nepovedala hneď bola by som ju aj pochválila. A on na to: "lebo sa bála, že jej to nedovolíš".TAK ASI SOM FAKT MOC TVRDÁ...lebo tento príklad tu dnes už odznel(((
20. okt 2011 o 17:41 • 1 dieťa - snaží sa • Odpovedz • 1 užívateľovi sa to páči • Páči sa mi to • •

sisaha
13. jan 2012

@manamani1 tak potom sa s nou tazko o niecom radit, alebo jej nechavat nieco na posudenie, nie?

aduskatt
13. jan 2012

@luciask ja ti odpoviem, kedze aj moj syn ma mobil od 7 rokov..opatrovatelka nam prestala chodit pre syna, chodi domov sam zo skoly a prichadza asi o hodinu skor ako manzel, pripadne ak je manzel v praci dlhsie, tak maly je doma dve hodky sam.v mobile ma cislo len na mna a na manzela a na susedu..ma ho na to, aby nas mohol kontaktovat v pripade, ze sa nieco stane, alebo sa nebude vediet dostat domov a podobne...predpokladam, ze sedemrocne deti ho nemaju len tak pre zabavu

manamani1
autor
13. jan 2012

@nikitkad ale jednalo sa o to, ze 50% ludi utocilo, a2-3 vynimocne- NO KOMMENT...a myslela som,kedze si nepisala, ze dcerku nieco trapi, aj ked je tema o nej,ze pises na moju adresu, chapes?A mozes si precitat spatne,ze ten kto sa somnou normalne bavil aj ked som nesuhlasila s nazorom, som odpisovala normalne...

manamani1
autor
13. jan 2012

@sisaha necham to na tvoje posudenie,oki?nechcela si ist spat?

andrejka10
13. jan 2012

@manamani1 aj keď vyštudovala psychologiu, nemá patent na rozum. Ja tiež mám VŠ ekonomickú a nie som ministrom financií. A tvoj príspevok, ako to dáš prečítať bol absolútne nevhodný.

filipal
13. jan 2012

@sisaha alebo preto, ze si strasne vymysla...vsak sme ju pri par klamstvach prichytili.
u seba klamstvo toleruje, u inych neznesie....charakter.

sisaha
13. jan 2012

@manamani1 chcela, rovnako ako ty...ale rozhodla som sa, ze este zopar minut tu pobudnem, predsa len, som o dost starsia ako ty 🙂

manamani1
autor
13. jan 2012

@andrejka10 akoze co bolo nevhodne, ze som si pytala nazor?

sisaha
13. jan 2012

@manamani1 skoda je akurat to, ze kazdy jeden tvoj prispevok sa snazi o nadradenost nad ostatne...preco asi?

nikitkad
13. jan 2012

neriesim to uz lebo sa tu len hadate! ja sem chodim poradi a pokecat s mamickami

manamani1
autor
13. jan 2012

@sisaha hihihihihihi...vychvalujes sa dnes svojim vekom,kedze ho neudavas v profile, verim ti,ako ty mne...tebe somnepisala ze sa lucim,vymyslov je tu viac ako dost, napis,kde som to pisala....

andrejka10
13. jan 2012

@manamani1 , nepísala som o tom, že si sa pýtala na názor. Písala som o tom, ako si vtiahla do diskusie tretiu osobu, ktorou si útočila na maminy.

manamani1
autor
13. jan 2012

@nikitkad tak aj ja akoze,a to bolo mojim cielom,ale tak vyustilo to len provokaciou a hadkou, ale tak na hadanie treba 2 ludi, a su tu osobky, ktore uz len "paci sa mi"dam,ani tolko mi nestoja aby som odpisala...takze v pohode...

manamani1
autor
13. jan 2012
sisaha
13. jan 2012

@manamani1 tak asi ked mam 13 rocnu dceru, tak som predsa len starsia, co myslis? a hladat nieco v tvojich prispevkoch 8 stran dozadu rozhodne nebudem. Je mi to v podstate fuk.

manamani1
autor
13. jan 2012

@sisaha tak moze ti to byt jedno,len aky je tvoj ciel byt v tejto diskusii? aj ked uz tu to nema ani hlavu ani patu a bude aj tak blokovana. preco je dolezite zdoraznovat kto ma kolko rokov? s tym som sa este asi nestretla...mozno mas viac rokov ako ja ale rozumu a inteligencie.....

renka9
13. jan 2012

@manamani1 precitala som si aj tvoju predoslu temu, na ktoru tu bol hodeny link....moja takze toto hovori za vsetko problem je v tom, ze si velmi prisna , Rebecka je stastna , ze ide pre nu babicka , tesi sa a mozno aj z toho dovodu pozabuda veci ...tu je tvoj pripevok, kde to tvrdis, ze si prisna
manamani1 @katy1979 tak dospeli sme k takému záveru nášho dnešnému problému, že manžel došiel z práce a povedala som mu, ze dcéra mi dnes zasa klamala. On sa spýtal, že v čom, tak som mu povedala, že si chcela spraviť domácu naviac.Tak sa ma spýtal,že aký problém som v tom videla. Tak som mu povedala, že ten, že prečo mi to nepovedala hneď bola by som ju aj pochválila. A on na to: "lebo sa bála, že jej to nedovolíš".TAK ASI SOM FAKT MOC TVRDÁ...lebo tento príklad tu dnes už odznel(((
20. okt 2011 o 17:41 • 1 dieťa - snaží sa • Odpovedz • 1 užívateľovi sa to páči • Páči sa mi to • •

manamani1
autor
13. jan 2012

@renka9 ano,bolo to vtedy o tom, vobec nebranim...ved v pohode,ale to sa vyriesilo, viackrat sa k tomu nevracalo a ani neklamala...a preto som myslela, ze dnes dostanem normalne odpovede a budem mozno tiez nieco inac robit...

sisaha
13. jan 2012

@manamani1 zdôraznenie mojho veku bolo v reakcii na teba, ked si sa dotazovala, ci som nechcela ist spat...Ale vidim, ze tebe nic nehovori ani dôvtip.. 😉

sisaha
13. jan 2012

@manamani1 ale ty si normalne odpovede dostala...len ich nechces ani v minimalnej miere akceptovat