Štrajk učiteľov
Mam na našich ucitelov svoj nazor, ale chcela by som ich rano ich rano posadit (skoro rano) do prace kde by makali do vecera za 400-500 eur s 20 dnami dovolenky, nemozu si zobrat ocr, lebo zamestnavatel to netoleruje. Ich deticky nemusia vstavat o piatej rano alebo pol siestej. Nech sa pozru kolko hodin odrobia. A to ze sa doma pripravuju, mozno tak vysokoskolky ale urcite nie na ZS. Viem, ze deti su neposedne, horsie, je to vplyv hormonov a prostredia. Ale ta prisnost a mnozstvo ucenia je chore. Radsej keby nemali tolko prazdnin a volna a isli by miernejsim tempom.
Ucitelia som sklamana !!!!!!!!!!!!!!!!!!! bodaj by vam nepridali.
Urcite taka zdr. sestra alebo clovek co pecie chleba alebo magistra v lekarni si zasluzi zvysenie viac ako vy
zas a znova uplne zbytočná tema,,ktora rozdelí ludí na dva taborý ktorý su za,,štrajk a proti nemu,,,mali by ju zamknut!!!!!!!
@marcovka1 velmi vtipní ironická a blbá poznámka, prečo zúfalí...skús sa postaviť pred dnešné decká a uvidíš aké sú "slušné", "úctivé" a nech robíš čo chceš "odigorujú ťa" a urážajú aj priamo na hodinách a ty neurobíš nič lebo nemôžeš.....ale tebe asi všetko čo vieš všetky vedomosti nenaučili učitelia ale len tak ti všetko spadlo z neba a naskákalo do hlavy same ked tak ironizuješ
https://www.modrykonik.sk/forum/zamestnanie/nastup-do-prace-po-rodicovskej-na-inu-poziciu-poradite/
tu ja len aká je pracovná doba
7,30-14.00
takže si vypočítajte , koľko ste v práci
prípravy si robte v škole, odchod na odlačok prstov a uveríme
@marcovka1 ved ja enviem čo je toto za tema?či akože učitelia dufaju že MK uvidia poslanci a blikne im v hlave žiarovka že "aha musíme im zvýšit platy lebo maju malo"ved sa všetci zobudte je tu xy ludí ktorý dru den noc na linke za pasom,,kazia si oči ,chrbty,,na nohách krčove žili za 400e?podaktorý s vysokoškolským titulom?je to hroza,,ale ako nechcem krivdit nikomu ved čo tie decka v tých školách vyvádzaju,,s akou ironiou sa bavia s učitelmi,,aký slovník používaju pomali ich idu oplut..z tohto hladiska si zaslužia viac to anoa le preboha ludia spametajte sa žijete NA SLOVENSKU!!!!!!!! neviem čo čakate 800-1000e ako na zapade? vela ludí makajucich a potiacich krv by chceli viac ale su radi aj za to čo maju nevrvaím že treba byt ticho to nie trea vyjadrit svoj nazor ale podotýkam tento štát to nieje buducnost 😖
@fantagiro31 ??? ... ked je v zborovni jeden pocitac na 10 ludi, tak ako si mam robit pripravu v skole??? ... v pocitacovej ucebni sa tlacit na tlaciarni nesmie, iba vysvedcenia, aby sa setril toner
@fantagiro31 kup mi pomocky, pc, tlaciaren, dodaj toner a poprosim aj internet priamo do kabinetu a budem aj do 16.00 a ked uz budes nakupovat pomocky, tak si prosim papier, pera, ceruzky, a vlastne vsetko, co clovek pri takomto type prace potrebuje 🙂
@mirip to jedno jediné Vám tu dám za pravdu...a preto by som ani učiť nemohla,lebo by som tam tie nepodarené detiská "dozabíjala!" 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@lady511 pokiaľ viem tému založila osoba ktorá nie je učiteľka a v niektorých príspevkoch ženy učiteľov urážajú, nadávajú a znevažujú... a potom sa učitelia môžu čudovať odkial sa berie tá drzosť a arogantnosť u detí ktoré aboslútne neberú ohľad že sa rozprávajú s omnoho staršou osobou....majú to z domu
Tu je to , že niekto má 300 a musí vyžiť
učiteľ má 600 a on nemôže, pritom má také benefity, ideálna práca pre matky s detmi
@fantagiro31 fuuu a kde mam tych 600 ? ... stale vidim na vyplatnej paske cca 440 - 470
@jajka257 mňa ako vystre, My sa stále skladáme na papiere a tlačiareň sme už 2 krát kúpili
@fantagiro31 lenže práca učiteľa sa neskladá z vyučovania ale z priamej a nepriamej práce s deťmi, ak robíš s ľuďmi to by si mala vedieť...
@zuzanockamt tak v telke to jedna včera povedala, a verím tomu. Plat sa odvíja aj od rokov v práci, čo inde nie. A čo máš 300 ? Ha ha
@fantagiro31 no ano, najlepsie su reci typu JPP 😀 ... moja mama ucitelka s viac ako 30 rocnou praxou 600 v cistom nikdy nevidela
Ide o to, že učitelia povedia nevyžijú a to je už maximalne trapné. Lebo ľudia niekedy musia vyžiť aj zo soc. dávok.
@zuzanockamt Tak buď v práci normálne do 16,00 aspoň
@fantagiro31 ani by som nepovedala, malá mi chodí do MŠ, ja som tam zastupovalamesiac kedže mám aj tú kvalifikáciu a bola viac pod stresom a nervozna ako keby som tam nebola.....lebo nevedela pochopiť že doma mám len dve deti o ktoré sa staráma tam ich bolo 25....takže práca kde mám aj svoje deti má aj svoje výhody ale aj strašne veľa nevýhod
@zuzanockamt Takže ty si učiteľka aj mama? Tak ja neviem ak to je pravda, čo si nešla za krajčírku? Ty si lepšie žijú
@fantagiro31 byvam v praci do 14:00 (som tam od 7:00, niekedy aj skor), potom utekam po dvojrocneho syna do skolky a venujem sa jemu+ domacnost a vecer priprava do skoly - to co som nestihla v praci
Tak nech dajú 10% kto si to naozaj zaslúží a to verím, že bude stáť štát menej ako celoplošne 5%
@fantagiro31 krajcirstvo ma ale absolutne nebavi ... bavi ma ucit, ale nie za tie peniaze, ktore dostanem
@zuzanockamt lenže, ty nechápeš, že mnohé maminky robia aj víkendy a dostanú 300 ?A aj oni majú detičky a aj VŠ. Tiež by boli radi , keby celé poobedie mohli byť zo svojimi detičkami.
@fantagiro31 aj ja sa venujem praci pocas vikendov 🙂
@fantagiro31 to je ake zamestnanie?
@zuzanockamt aj mňa by bavilo, aj za ten plat, čo je teraz.Len nemám možnosť. Pracujem na smeny, aj moji rodičia. Plátame ako sa dá.Niekey dieťa nevidím aj 5 dní ☹

@evabb35 a este my prosim odpovedz na tri otazky. 1.otazka: pracu, ktoru robis, mas vdaka tomu , ze si sa uz vzdelana narodila, alebo ta vdelal chudak ucitel?
2.otazka: preco mam pocit, ze tu fungujes, ako nastrcena babka nejakeho ministerstva, alebo provokaterka, ktora silou mocou musi pisat?
3. pisala si, ze hadam nechcem nejake riesenie zadarmo, ty by si akoze robila pre skolstvo, ale vlastne nie zadarmo, ale za peniaze. A ked ich pytame my, tak sme zli?