Aký darček na začiatok roka?
Ahojte hlavne ucitelky na MK! Aky darcek by vas potesil na zaciatok roka?Je dobré nosit kvety ved potom asi neviete ich kam dat ked je ich tak vela nie?Chcem nieco co by naozaj potesilo nase pani ucitelky.
@evittam ona nemyslela, ze musi ucit vo vseobecnosti, ale ze musi ucit predmet, ktory nema v aprobacii, kedze takyto ucitel chyba...aj ja musim ucit iny predmet okrem svojho
@zuzanockamt nevysvetlis. Ona rada rype..... A ja blba som jej dala moznost. No nenechala si to ujst....
@zuzanockamt Mas pocit,ze som nechapava. Ja som to pochopila. A píšem znovu,nakolko ty evidentt nie-ja nerobim nieco čo nechcem a nebodaj mi povie niekto "musíš".
@evittam nepracuješ v školstve 🙂
@zuzanockamt No a co?! A zase to tu mame -"školstvo". Kto nepracuje v školstve proste nie je. A mala som tu moznost, odmietla som našťastie.
@evittam nevies, ako to tam chodi 🙂 ... tak ako ja neviem, ako to bezi v inych profesiach
Nikdy som sa nevyjadrovala k praci ucitelov. A ked, tak pochvalne. Ja by som to za tie prachy nerobila. Ale fakt baby, vy si za tu reputaciu, co mate, mozete same. Pracu ste si sami vybrali. Vedeli ste, co coho idete a aj aka je situacia. Tak sa bud nestazujte, alebo zmente pracu. Ja som si nevybrala, co ma bavi, ale co mi zarobi. Nie som uplne happy, ale tiez nefrflem. Nemozem mat vsetko
@zuzanockamt A prečo by som nevedela? Na to si ako prisla.
@evittam posobis v skolstve momentalne?
@evittam ine je realne tam pracovat niekolko rokov a vediet ako to funguje... a ine vypocut si od niekoho a odpozorovat
@zuzanockamt Nie a ani za neviem aké prachy by som to nerobila. Ale to neznamená,ze neviem ako to tam chodí.
Ok dievcata zhodneme sa,ze sa nezhodneme.😉 Naozaj uz nemam viac co dodat k tejto diskusii.
@evittam no nevie, kedze si to nikdy realne nerobila 🙂 ... to sa da zistit vsetko len skutocne a realne posobenim v danej praci ... nevies, co vsetko to obnasa, co treba robit a vykonavat
@zuzanockamt Isteže, ako len myslis. No proste nikto iný nemá takú prácu ako ucitelia a nikto nevie ako to v školstve chodí len učitelia.
Btw.ako so sebou nechas "zametat" (pardon za vyraz t.j.jednat) tak s tebou budu. A to platí všade. A preto to na SVK tak je ako ro je. Ľudia budú radšej držať hubu a krok a len sa doma za dverami sťažovať kde im to nepomôže. Bohužiaľ a cest vynimkam.
@evittam ved si napisala, ze si to nerobila...jaa som nikdy nepracovala ako predavacka, tak neviem posudit, ci je to taka super praca, ako to vyzera
@zuzanockamt No vidis ani predavačku som nikdy nerobila a viem,ze je to nezaplatena a na nic práca ale tiež ju musi niekto robiť. Vôbec mi to nepripada ako super práca.
@evittam ja som mala mat hlavne rozum a nereagovat na teba vobec. Mohla som si uvedomit, ze ty a len ty mas pravdu. A vsetci okolo teba, co s tebou nesuhlasia su blazni, len ty si lietadlo. Nikdy som na tvoju adresu nepisala nic urazlive, ale ja som si parkrat precitala na tu svoju zaujimave vyjadrenia. Hold, ludia, ktori si nevedia precitat ci vypocut inu stranu bez arogantnej reakcie by sa mali niekedy zamysliet nad svojimi slovami. Mozno si tym vynahradzas nieco, co v beznom zivote nemas, ale tento pristup nie je dobry. Mozno si v beznom zivote fajn clovek, no osobne by som sa s tebou nechcela stretnut, lebo tu podobis akp arogantna a neprijemna osoba.
Keby bol k tomu primerany plat, tak sa to tolko neriesi. Zial u nas to nie je. Uznavam, je to maximalne nefer.
@evittam ja som chcela povedat len jedno - pokial tu pracu nikdy nevykonavam, tak neviem posudit, co obnasa
Tak teraz už chápem, prečo nový riaditeľ na našej strednej škole zakázal profesorom brať akékoľvek dary od študentov... Bola to jedna z prvých vecí, ktoré urobil po nástupe do funkcie...
@jajka257 Ako som ti uz napísala-momentalne pises o sebe a divas sa do zrkadla. Ja nikde nie som arogantna, vyjadrila som svoj nazor,ktory sa tebe nepaci. Tvoj akceptujem. Nikde nepisem,ze len ten moj je spravny a ostatny sú blbi.. Zase mi podsuvas slova čo nikde nepisem. Proste diskutujem. To,ze sa tebe nepaci moj styl diskusie je len tvoj nazor. A to co pises je tiez len tvoj nazor. Našťastie.
@mircalla zial.... Zial v skolstve nic nie je ako ma byt. Zial, skolnik zarobi smiesne malo, upratovacky nemaju ani minimalnu mzdu, kucharky obdobne. Zial,.... Potom nie je zaujem o tieto prace.... A pritom vsetkych treba, aby skola fungovala. Neda sa ucit v znicenej triede, ktora je spinava. Deti nemozu ostat hladne. No nikoho to nezaujima. Ja mam prave teraz hlavu v smutku. Nemam ucebnice pre ziakov... Nedosli.... Kolegynky chodia kazdy den, ci nahodou neprisli. Nemam pre 8.rocnik ani jednu biologiu ani geografiu. Nemam, stat nedodal....
@jajka257 aj nam chybaju ucebnice ... a teraz odkial zhanat ... a horsie, ze ani na niektore ine veci niet penazi ...

@mircalla chlap ucit nepojde. Musi zivit rodinu a myslim, ze nastupny plat v BA pre absolventa aj s priplatkom 720 v hrubom asi nie je vyhra..... Zial. A lepsie to nebude.