Tetovanie učiteľky v materskej škole
Ahojte. Chcem sa opytat, vadilo by vám, ak by ucitelka v ms mala tetovanie? Mozu vobec ucitelky v ms mat tetovanie?
Nevadilo by mi nieco take nejaky oekny nspus ci srdiecko decentne alebo proste nieco ozaj zopakujem decentne ale absolutne by mi vadilo keby je dotetovana cela
Myslim celu ruku farebnu a tak aj ked zase nerobila by som z toho tragediu
Jeziis patdon za chyby pisem na mobile 😂😂😂
Urcite by mi to nevadilo, je to jej vec, netreba sa starat☺ samozrejme keby mala nejake velke ci vulgarne tetovanie na extra viditelnom mieste to by uz bolo nevhodne vzhladom na to ze kde pracuje.
@ludmila73 ak ty si riaditelka a tebe nedoniesol, tak urcite nie!!! 😂
Mne tetovania neprekazaju, a teda ani na pani ucitelke by mi nevadili. Ludia su ale rozni, preto by som volila kerku na mieste, kde je bezne (v praci) zakryta.
Mne sa to osobne nepaci,ale.nevadi mi to...dolexitejsie je pre mna aky vztah a chovanie ma ucitelka k mojmu dietatu, ja robim.v doprave mimo svk a tetovanie nesmie byt na viditelnom mieste....ale uz bola peticia voci tomu ze narusa slobodu takyto prikaz a potlaca osobnost daneho cloveka
Mam tri kamaratky ktore ako ucitelky na zs ucitelka spevu a klaviru maju dredy a jedna je pokerovana nie malo...osobne sa mi to paci 🙂
@shannonldy 😀👍
Toto je čo za blbost jasne, že nevadilo. Komu čo do toho. Za škôlku platím mesačne 570 eur (raketka,Ba) a nenapadol by ma, že prečo to má učiteľka. Je to jej vec.
Taká malomestiacka otázka.
Ja by som skôr pozerala na to,aký má vzťah k deťom ako na tetovanie. Je to jej osobná vec. Zaráža má, čo vsetko už ľudia dnes riešia.
nechapem. nie ze by sa posudzovalo podla toho aky ma vztah k detom a svojej robote, ale posudzujete podla toho ci ma alebo nema tetovanie 🙈 kam tento svet speje 😂
Tak pre dieta, moze byt ucitelka vzor. Asi je to myslene z toho hladiska, aby ju to dieta neskor v tom tetovani nenasledovalo. Teda keby mi to syn pubertak "priniesol" domov, ja by som z toho nebola styrikrat nadsena, mne sa to teda nepaci.
@slimstar tak naozaj som bola a mam farebne , aj ked nie na bezne viditelnom mieste ;) a muz ma tiez a bol na MRI... tak neviem ale je pravda, ze mna to trochu bolelo a mala som to potom aj mierne spuchnute , ale muz uplne ok a jemu to urcite aj doktor videl, lebo ma na nohe a isiel s nou aj na MRko a on uplne v pohode vsetko ;)
@kasokri Neverim, ze sa v dnesnej dobe toto riesi.Niekto nosi sperky, niekto tetovanie.Mne sa tiez tetovanie nepaci, nedala by som si ho, ale respektujem ostatnych.Je to jej osobna vec a skor by ma zaujimal postoj k detom, empatia a ine vlastnosti.Koho by ste si vybrali: potetovanu ale milu a pozornu k detom....alebo...."obycajnu" ale nevrlu typu " ucim lebo musim"...? 😉😊 Ja hodnotim srdcom, nie ocami.✌
@marsmykkok poznam vela policajtov co su potetovany, aj zamestnancov statnej spravy. samozrejme ze nie na hlave. necitala som celu diskusiu tak neviem ze kde ma dotycna ucitelka tetovanie co by autorke mohlo prekazat
pokiaľ by sa jej nebálo niektoré moje dieťa, nevadilo
hm, ale ak by sa aj bálo, ale ona by bola ok, tak by som mu vysvetlila, že to má obrázok a snáď by sa už nebálo...nevadilo by mi vlastne na učiteľka nič, iba keby sa správala zle alebo nedbalo k deťom
@ludmila73 ja osobne by som nepriniesla
Ak uz tak kavu bonbonieru alebo ja neviem este som to neriesila
Ale beriem to aj z pohladu rodica ze urcite to nemyslel tak ze nech si to ucitelka vypije na mieste ale zobere domov do skrinky/baru alebo tak nech moze ponuknut navstevu.
Ked uz donesie brala by som to z nadhladom ze to urcite nemyslel netaktne
*e
Mne by to v skolke mojich deti nevadilo.Tiez som ucitelka v inej skolke,mam piercing v nose a zatial to nikto okrem dvoch malych trojrocnych deti nekomentoval

@kasokri
@kasokri mne by to vadilo, nehodi sa to, ale vobec nikomu, ludia nevedia uz, co oddobroty