UTORKOVÁ MINISÚŤAŽ: Ohodnoťte produkt Bupi a vyhrajte
Koľko hviezdičiek kvality by ste priradili novému väčšiemu 500ml baleniu Umývacej peny Bupi? Hodnotiť môžete od 1 po 5 (*****). Tešíme sa na vaše hodnotenia. Zajtra ráno žabka Bupi odmení jednu z vás Bupi darčekom.
Ja hodnotím *****. Výborná kozmetika, ktorá vyhovuje pokožke detí. Mám 3 deti a všetci ju používajú. Určite by sme ju nevymenili za žiadnu inú značku.
nemám skúsenosť
Aj u nas za *****. Skvele peni, dovre vonia, prakticke davkovanie a velke balenie. Nasa vladuska sa pri kupani vzdy tesi na zabku. A ked sa v drogerii, tak aspon zabkove mydielko si vypyta. Synceka este neumyvam ziadnou kozmetikou, ale tiez budeme pouzivat zabku aj pre neho...
nas dvojnasobny poklad je zatial iba na ceste, ale kozmetiku bupi pouzivam ja. Umyvacia pena pekne vonia a mam po nej uplne super jemnu hebku pokozku. Davam *****
urcite 5 ***** lahko sa pouzije, má prijemnú vonu, a deti ho milujú... co dodat... 🙂 😉 ☆☆☆☆☆
Ja hodnotim produkt bubi na 1****** moja dcerka je velmi haklina a tato kozmetika jej jedina vyhovuje sme obe spokojne snou
Ahoj, aj ja hodnotim na 5*, pena je perfektna, akurat ju mame. Chalani su atopici, vyhovuje im. A este viac sa tesia ked sa s nou mozu mydlit, dobre sa pri tom zabavaju.
5 hviezdiciek
Inak mne to zasekavanie pumpicky vobec nevadi, lebo ked ju nahodou zabudnem na vani tak mi ju aspon chalani celu nevystriekaju, inak amen tma 😀 Takto im to moc nejde 😎
***** mali sme zatial len to mensie balenie, ale bola spokojna. Prijemna jemnulinka vona cistoty a prakticka pumpicka 😉
samozrejme všetkých 5 ***** 😉
Bupi je uuuuuplne 🔝👍 Bez Bupi sa u nas nekupe 😊
Milujem tieto mega balenia, za nas jednoznacne jednotka s piatimi ***** 🙂
jednoznačne 5 hviezdičiek, niet lepšej kozmetiky pre deti ako BUPI
5 hviezdičiek 🙂
Jednoznacne davam 5hviezdiciek-BUPI je nasa kozmetika♥
5 hviezdičiek kozmetika je super
★★★★★
★vona
★setrna k pokozke
★bohata pena
★jednoducha aplikacia ktoru zvladne aj dieta
★cena
5****** pretože túto kozmetiku zbožňujem a to už sú deti odrastené....takže sa teším ,že je teraz viac moja 😀 😀 a môjho vnúčika 😀 😀
Dávam 5 hviezdičiek 🙂 je zo naša najobľúbenejšie kozmetika ♡♡♡♡♡
zatiaľ všetky výrobky, čo poznám zbožňujeme, takže budeme dalej skúšať, čo ste pre nás pripravili 🙂 a ozaj ... dávam 5*
samozrejme, že 5 hviezdičiek 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 my sme zatiaľ používali len to pôvodné menšie balenie
Ďakujeme za všetky vaše hodnotenia, milé mamičky. Veľmi nás teší, že je Bupi Umývacia pena u vás doma taká obľúbená...
5*
ja dávam ***** je fakt dokonalá kozmetika nielen pre deti ale aj pre dospelích 🙂
Za mňa a môjho synátora určite všetkých 5 hviezdičiek 😀
Jednoznacne musim dat umyvacej pene 5 ***** dlhsie nam vydrzi a dcerka sa moze mydlit a mydlit a mydlit.. Nemusim sa bat, ze ju skoro minie....a samozrejme si pri umyvani musime spievat..hop hop zabka skaaakavaa...🙂
My eštelen vyskúšame, keď sa narodíme, ale máme mydielka a keď čírtam takéto recenzie, ohlasy, tak sa veľmi teším, keď ho už použijeme! 🙂 🙂

***** 🙂