icon

Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur

marton_popradske
Moderátor
4. nov 2020

Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur! Napíšte nám do komentára: ako sa snažíte dodržiavať pitný režim, nielen v letných mesiacoch. Ako ho pripravujete svojim ratolestiam, ale aj celej rodine. A nezabudnite pripísať, čo nesmie chýbať vo Vašich šálkach. Jedna šťastná výherkyňa s najzaujímavejším komentárom túto krásnu cenu získa. Veľa šťastia. - JM

Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur
lienka1607
4. nov 2020

U nás sa pije na raňajky teply čaj, a inak počas dňa len čistá voda 😊

canis_lupus
4. nov 2020

U nás najviac letí stará dobrá čistá voda z kohútika 😂 Muža som na ňu preučila z minerálok, lebo mi srdce trhalo, keď som videla tú kopu plastu. Ja cez deň pijem len čistú vodu a večer pohár čaju, najlepšie nejaký bylinkový, medovka, harmanček, baza, lipa, alebo chai s mliekom. Malý dostáva tak raz za dva dni okrem vody Mistral jahoda+malina čajík a miluje ho, má rituál, že ho pije rovno z pohára (vodu pije väčšinou z fľaše) 😍

311puma
4. nov 2020

Ako všetci vieme, pitný režim je jeden z najdôležitejšich krokov pre správny životný štýl 😉ale predsa aj tak zabúdame 🙈 nám pomáha džbán na stole s vodou, alebo ma každý v domacnosti svoju fĺasku s vodou. Dcéru sa snažím motivovať peknou fľašku s jednorožcami a sosáčikom 🤗

ellaella1
4. nov 2020

Sme 4 členná rodinka a každý má iné chute, spôsoby, ako pitný režim dodržiavať. Priznám sa, som to ja, ktorá po svadbe manželovi ho zmenila 🙏 Liter mlieka denne mi akosi nerezalo... Takže každé ráno mu uvarím do termosky čaj, striedam mu ich, samoska... Už aj jeho šéf po čase začal nosiť termosku s cajom💪. K tomu dostane fľašu čistej vody. Mne a dcerke uvarím na ráno nejake bylinkove čaje nazbierané, teda repik - ten zbožňuje, ríbezle sušené - najmä v chripkovom období, dubové vetvičky - po antibiotikach, jablkový zo supiek,... A z našej bylinkovej záhradky - mäta, šalvia pri kašli, echinacea... striedame ich podľa potreby. Počas dňa pijem cistu vodu, dcérke obcas kúsok osladim sirupom,. čaj musí byť s medom. Mame radi aj mlieko, granko, kakao, raznu kávu ku domácemu pecivu... Najmenší 3 mesačný člen má rád mamkine mliečko 🥰.
Manžel po práci si už dá svoje obľúbené nápoje, bud vineu, pivko, nealko pivko... dobre vínko občas ku večeri... Najviac sa teším na víkend, keď po obede deti spia a manžel nám urobí dobru kávu (ja síce bezkofeinivu) vyložím si nohy, oddychujeme spolu aspoň chvíľku. Takže pitný rezim robi nám radosť ☕🍵 a spája nás 🍀👨‍👩‍👧‍👦

miselar
4. nov 2020

Každé ráno u nás rozvoniava vôňa čaju. K raňajkám nám šálka čaju padne na úžitok. Tak ako nám dospelým aj našim deťom.Počas horúcich letných dní ho dávame chladiť a robíme si u neho ľadový čaj. Cez jesenné a zimné obdobie ho milujeme ešte viacej keď ho pijeme ešte teplý s medíkom. Najkrajší pocit je keď detské očká pijú s takou chuťou tento výborný čajík. A v šálke nesmie chýbať koliesko citrónu. To musí byť vždy ❤️🤗

dvanastka
4. nov 2020

Pitný režim, ráno deti čajík, alebo kakao, ja kávička, do školy im dávam vodu vo fľaštičkách. Po celý deň pijeme vodu a či minerálky, po prípade šumivé multivitamíniky. Sem tam mliečko a džúsy, až majú z neho fúzy. Babka im dá sem tam kofču a či pepsinu a k tomu kakaovú zmrzlinu. V mojej šálke káva nesmie chýbať, lebo by sa mi hneď začalo zívať.

petulda333
4. nov 2020

No ja mam osobne dost velky problem s pitnym rezimom. Vzdy som pila malo tekutin. Takto robim uz nejaky cas tak, ze mam nastavene upozornenia v mobile na kazdu hodinu a vtedy musim vypit vodu, aspon pohar. A co pijem? Cistu vodu, obcas cola 😀 ale v lete robime do dzbana studene ochutene caje (zeleny) alebo cistu vodu s ovocim. V zime zas varim kazdy den dzban horuceho caju a to oijene vsetci. Zvyk este od babka kt nam vzdy takto caj varila. Moje deti s pitim problem nemaju, piju hlavne cistu vodu a potom caj. Ich musim prave obcas krotit lebo by sa vkuse nalievali s vodou 😀

magnetk
4. nov 2020

U nás sa pije čaj počas celého roka. Sypané bylinky, hlavne nechtík, žihlava, materina dúška, kamilky. Žiadne sladenie čaju. Kávu nepijeme vôbec, len vodu, čaj. A máme radi ovocné a zeleninové šťavy, ktoré si robíme z ovocia a zeleniny z našej záhrady. Tie majú radi deti. Tak voda, čaj, šťavy.

katka582
5. nov 2020

Dobrý deň, naša rodinka pije najviac čistú vodu, v lete s mätou a citrónom ale od jesene do jary milujeme čaje.... ❤️❤️❤️

zuzka38
5. nov 2020

Kazde rano sa pije u nas nalacno pohar vody, zial aj v tychto sychravych dnoch, poviem popravde, ze caje pijeme velmi malo. A potom hned v daslom rade to musi byt kava a niekedy aj dve za sebou 🙂 bez tohoby mi ranajky akoby nechutili. MOje deti od malicka su veden k vode, okrem vody nepiju nic. Ci je leto, ci je zima. Akurat najmladsej zachutil teda v skolke ca, tak si ho obcas vypyta a potom chlipkame spolu 🙂

sandrika28
5. nov 2020

Dobre ránko😊,v zimných mesiacoch sú to u nás hlavne čajiky ovocné alebo bylinkové, v lete skôr voda s citrónom😊

andy1985
5. nov 2020

Každé ráno robím čaj, a niekoľko krát cez deň tiež. Manžel nekávičkuje takže jemu jediné len čaj. Predtým som pila čaj len keď som bola chorá ale teraz už každý deň minimálne 2krát buď ovocné čaje alebo čierny čaj.

zuzipolo
5. nov 2020

Ja pijem len vodu a nesladené čaje v zimných mesiacoch a 2,5 ročná dcérka tiež,aj keď mala obdobie vymýšlania 🙂 jeden z jej obľúbených čajov je od Popradské bylinkový s "tygikom" :D

terkarepka
5. nov 2020

Dobrý deň,
my začíname deň vždy čajom - kvalitným zeleným. Cez deň zvyknem pre všetkých pripraviť čaj šípkový. Medzitým pijime vodu, často ochutenú citrónovou šťavou.
Ďakujem. Všetko dobré!

lejkafilip
5. nov 2020

Pitný režim je základ celého dňa ráno začínam s citrónovou vodou, potom k raňajkám pol litra voňavého bilinkoveho čajika. Neskôr minerálku alebo vodu. Podľa chuti doplním cajikom tak aby denný príjem bol 2,5l tekutín.

borka28
5. nov 2020

Každé ráno si spoločne s manželom doprajeme šálku lahodného čaju, každý podľa svojej chuti. Ja obľubujem bylinné čaje a zelený čaj. Môj manžel ma rád skôr ovocné čaje a určite v jeho šálke čaju nesmie chýbať lyžička medu 😉
Cez deň si ja doprajem ešte ďalšie dve až tri šálky čaju, keďže sme aktuálne v očakávaní bábätka, tak sú to najmä bylinné čaje.
Okrem čajov v rámci pitného denného režimu pijeme čistú vodu, niekedy ochutenú domácimi sirupmi. Toto leto sme robili viac druhov: malinový, mätový, bazový a ríbezľový, takže máme dobre zásoby 😀
Káva a iné sladené nápoje nepatria do našeho jedálnička.....

gabca888
5. nov 2020

U nás sa najviac pije čistá voda z vodovodu 🙂 máme filter, tak takú naozaj čistú. Dcérka a manžel majú veľmi radi čaje, takže oni aj to, prípadne keď je veľmi teplo a tak dobre padne nealko pivko alebo radler 🙂

gurka12
5. nov 2020

U nas sa pije kazde rano kava, bez ktorej nevidim ani na oči 🤪 a cajiky sa u nas zacinaju pit s prichodom jesenneho, upršaneho a chladneho počasia....mame radi vsetky druhy, prijemne zahreju....a v case tejto corony su pre nas velkymi pomocnikmi aj lieky...na kasel a priedusky 👍

marton_popradske
autorModerátor
5. nov 2020

Milé mamičky, ešte máte 24hodín na účasť v súťaži. Už v piatok ráno losujeme šťastnú výherkyňu 🙂

didka22
5. nov 2020

Každé moje ráno začína pripravením dobrého čajíku. Moje telo potrebuje najprv poriadne zahriať aby som vedela fungovať :D

ztj
5. nov 2020

V lete u nás pijeme vodu čistú alebo s citrónom a čerstvou mätou a samozrejme nesmie chýbať čaj na ten nedám dopustiť celý rok.Manžel zas si rád vychutná kávu.

megan661
5. nov 2020

@marton_popradske kedže tu máme obdobie krátkych dní, sychravého počasie, úzkosti z koronavírusu tak som sa pri pohľade z okna rozhodla, že sa na stres pozriem aj z pohľadu liečivých rastlín. Mojím favoritom sú momentálne šípky, ktoré sa síce ťažko zbierajú, no sú vzácne kvôli vysokému výskytu vitamínu C. Nieje nič lepšie, ako sa večer zababušiť do deky a užívať si šálku čaju s medom. Bylinky rozvinú svoje účinky až po niekoľkých týždňoch užívania, preto majte trpezlivosť. 🙂

robkomoj
5. nov 2020

Dobrý deň, no ja začínam každý deň pohárom vody s vyšťaveným citronom, je to super na naštartovanie tela do nového dňa. V priebehu dňa dcérka pije ovocné čaje ( jabĺčkový so škoricou ) a doňho si vkladá kus celej škorice a citron, potom čisté minerálky alebo džus. Ja čistú vodu z vodovodu, tiché minerálky, zelený čaj do ktorého si pridávam čerstvú mätu a aj rôzne bylinkové čaje, ale väčšinou ten zelený....

barbie77
5. nov 2020

Kedze sme s pod Tatier, u nas doma sa pije prevazne cista voda z vodovodu. V zime si s manzelom varime bylinkove caje s medom. No a v lete, samozrejme, nepohrdneme dobre orosenym pivkom. Dzusy a sladene vody su u nas len pre navstevy 😉.

andres2508
5. nov 2020

@marton_popradske U nás doma je pitný režim dôležitý aj koli tomu že mame maleho syna, v letných a teplých dňoch sme mu dávali väčšinou cistu vodu, keď jej začal piť menej dala dom mu ochutnať čaj a teraz to už striedame , ale nie je nič lepšie ako v chladných dňoch zohriať telo teplým cajikom 😘

vladuska99
5. nov 2020

U nás prevláda na pitie čistá voda, v lete hlavne, raz za čas si v obchode kúpia jupika ale väčšinou siahajú po neperlivych mineralkach, sama som s toho bola prekvapená. Občas doplnia pitný režim mliekom, a ako sa začína jeseň, nastupujú čajiky, ale stále pijú čistú vodu, najviac sa mi páči keď u nás jeden zo synov povie " som smädný" ten druhy mu odpovie, voda nám tečie na pi sa😂 takže ja neviem u nás to není nič extra, čistá voda a v zime čajík ovocný väčšinou s medom.

pseudomonas87
5. nov 2020

@marton_popradske my dbáme na nás pitný režim, základ je čistá voda, nesladene čaje a v lete voda s citrónom, ovocím ale aj uhorkou, mätou a inými bylinkami. Ráno v mojej salke nesmie chýbať espresso a pri rodinných oslavách čaj, nielen Mistral alej aj tatranský čaj 🤪😜🤪😜🤪

erina102
5. nov 2020

Každé ráno začínam zeleným čajom a po zvyšok dňa čistá voda a alebo rôzne druhy čajom podľa chuti ale bez sladidiel 🙂

2smajlik123
5. nov 2020

@marton_popradske
Takze u nas kazdy deň nesmie chybat plny hrniec caju 😉 mam 4 malych ochutnavacov takze hrniec musi byt fakt velky a to vydrzi len doobeda a potom varime znova.. ci je leto ci zima 🙂 v lete si nechame vychladit a v zime nas zahreje zasa teplucky. Nemame jeden oblubeny vzdy ich striedame aby sme ulahodili kazdemu brusku.. takze od fenikloveho materinu dusku a mätu az k najoblubenejsiemu sipkovemu ci jablko skorica ten je topka 😉 u nas musi byt vzdy plna skrinka cajikov a potom detska len vyberaju na ktory maju chut.. dokonca niekedy uz aj vymyslaju vlastne kombinacie.
dat dokopy sipkovy s jahodkovym a do toho este materinu dusku 😉 no niekedy sa im podari vykuzlit ozaj zaujimave cajiky..
Bez caju si nevieme ani den predstavit ci uz ho nabalim starsim do skoly alebo k obedu u nas zemiakove placky jedine s mätovym cajom.. alebo ked sme chory tak s medom a citronom.. alebo si ho vypijeme ked su uz vsetci doma spolocne v kuchyni .. su to spolocne chvile no zaroven aj spolocny caj ktory nas zblizuje a obohacuje.

89petra89
5. nov 2020

Ja patrím k závislákom na čaji, takže u mňa je čaj na dennom poriadku celoročne. 🙂 Základ môjho pitného režimu tvorí čistá voda, občas minerálka, a 3x denne si doprajem šálku čaju (zelený, čierny a bylinkový). 🙂