icon

Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur

marton_popradske
Moderátor
4. nov 2020

Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur! Napíšte nám do komentára: ako sa snažíte dodržiavať pitný režim, nielen v letných mesiacoch. Ako ho pripravujete svojim ratolestiam, ale aj celej rodine. A nezabudnite pripísať, čo nesmie chýbať vo Vašich šálkach. Jedna šťastná výherkyňa s najzaujímavejším komentárom túto krásnu cenu získa. Veľa šťastia. - JM

Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur
ivankagemini
5. nov 2020

Keďže kávu nepijem, pojem vela cajiky. Moj favorit je samozrejme zeleny, zeleny s variaciami, príchuťami, čierny, deti lubia cajik polostudeny, akoze nechapem ale ok, ked im to tak chuti 😊 najradšej maju ovocný so sipkami. Co sa tyka pitného režimu, ja si musim nastaviť aj 2 aplikacie naraz aby mi pripomínali ze sa mam napit 😐 co je smutne a vôbec nechapem ze ako som sa k timu dopracovala, ked pred pôrodom mojich dvojičiek 👶👶 som pila veeeeela tekutin ale potom ako to uz býva staras sa o deti a na seba zabuda clovek a vela x som si povedala, Iva, ved ked nalievas detom rovno sa aj napi! Myslíte ze som to tak aj spravila? 😂😂 No veru nie 🤦🏻‍♀️🙈
Teraz ked uz su v skolke tak je to lepsie s pitným režimom u mna ale este stale nie som v starych koľajach 👍 verím vsak ze sa do toho rýchlo dostanem nakolko to robím predsa pre seba a značnú časť dňa aj tak trávim v kuchyni pri tých mojich hladosoch 🤩

A ozaj - > ako trik ked deti nechcú piť tak im obmieňam pohare, salky, slamky su velmi zaujímavy pomocník, to vrelo odporúčam ❤️❤️

Tak na zdravie 🥤☕😉

ziabronozka
5. nov 2020

Snažím sa dodržiavať pitný režím hlavne kôli zdraviu - obličkám, preto si každý deň v práci na stôl pripravím čaj, vodu a snažím sa dodržať svoj pitný režim takto každý deň. 🙂

tina.h
5. nov 2020

Ako prvé ráno pripravujem čaj, väčšinou bylinkový vlastnoručne nazbieraný. Alebo pre zmenu a chuť detí ovocný - sypaný. Pitný režim doplňame vodou čistou, ochutenou mätou, medovkov, sladkým drievkom, v zime bylinkovými sirupmi, tiež z vlastnej produkcie. 🙂

zuzka1620
5. nov 2020

Náš pitný režim sa odvíja od počasia, resp. ročného obdobia😊V lete je to prevažne čistá voda alebo sirupová voda z domáceho sirupu...topka u nás je bazový, ríbezľový a tiež malinový...obe moje detičky ľúbia😋V zime alebo na jeseň už je to skôr čajík, ale aj voda čistá má stále svoje miesto, výnimočne aj džús...čajíky kupujem prevažne bylinné, detský; kašeľ a priedušky, materina dúška. Ovocné kupujem zriedka, tuším rakytník je ovocie...takže väčšinou siaham po ňom😁 Od Popradske zbožnujeme kašeľ a priedušky s našim domácim púpavovým medíkom zahreje a chutí...mňaaam😊A samozrejme mama s ocom musia mať aj pravidelnú dávku kávičky😉😁

jamilanka
5. nov 2020

@marton_popradske ja pijem najmä vodu. Voda je dostupná a máme tu v našich končinách dovolím si tvrdiť jednu z najlepších. Rada si dám aj dobrý čajík keď potrebujem ukľudniť alebo naopak povzbudiť. Rovnako celá rodina. Snažím sa piť veľa tekutín a vediem k tomu aj moju rodinu . Syn ten sa koji a keď ja dodrzujem pitný režim aj pre neho je dosť mliečka 🙂

dadulkasch
5. nov 2020

Máme radi čaje akékoľvek. bylinkové . ovocné.pijeme ich teple alebo aj studené

ivankajar
5. nov 2020

Ráno začínam zeleným čajom a počas dňa mám na stole minerálky , ktoré pravidelne striedam , večer končím čajom pre dobrý spánok.

sticker
13anjelik13
5. nov 2020

Naše rána začínajú čajom. Prr mňa ako manželku a matku 2 ročného, samozrejme aj kávou, bez tej by som deň nezvládla 😄 v lete pijeme čajík len zbežne, inak sa u nás pije čistá, alebo sirupova voda. V zime robíme čajík do veľkého čajnika a popíjame počas celého dňa. A večer ako správna matka a manželka, zakoncujem deň pohárom vína 😄 v zime si radi spravíme aj varené, alebo punč.

karinus
5. nov 2020

S manželom začíname deň s dobrou kávou a pohárom vody. Počas dňa si rada pripravím aj čaj,ale musí byť kvalitný,kedže ho pijem bez cukru,tak aby som cítila príjemnú chuť. Dcérka nevypije žiadne džúsy,ani sirupy, takže pije čistú vodu a čajík a to jedine Mistral s mackom,keďže je chuťovo a farebne úžasný.

lucy94
5. nov 2020

Pitný režim = palivo pre organizmus. Snažím sa ho dodržiavať tak, že mám počas dňa v každej izbe fľašu vody. Keď som doma a mám ich na očiach, núti ma to napiť sa. Keď niekam idem, vždy si pribalím fľašku vody. Tak sa snažím motivovať aj muža aj syna. Po prechádzke von a počas jesenných a zimných dní varím teplý čaj aj niekoľkokrát denne. Samozrejme v šálke väčšinou rozpúšťam pravý med .

sunnygirl44
5. nov 2020

U mňa teda nesmie chýbať v šálke popradská káva. Môho manžela volajú v práci "EGYPŤAN", lebo si dokáže dať do kávy 6 lyžičiek cukru. Nechápem ako to dokáže vypiť, ale pod 6 lyžičiek dole nejde. 🙂 Keďže mám 4 deti, tak pitný režim funguje na 100%. Milujeme čajíky. V zime sa šuchneme všetci pod babkinu perinu a chlípkame si pri peknej rozprávke. V lete pripravím 4 krčahy vody s mätou, nakrájam citrony, pomaranče. Deti chodia a dolievajú si, koľko im len hrdlo ráči.

mimuska125
5. nov 2020

@marton_popradske Dobrý deň tak v našej rodinke je to všeliako.. Ja milujem bylinkové čaje a čistu vodu z vodovodu 😁 či v lete ci v zime čaj musí stále byť. Keďže nepijem ani kávu ráno vždy len čajík.. syn zase miluje vodu zo sirupom.. Samozrejme bez konzervantov. A môj partner zas baldovsku... Čajík jedine ak ma soplik 😁😁

nikuska744
5. nov 2020

Tak v mojej šálke nesmie chýbať čajík. Každé ráno namiesto kávy, si dám nesladený čaj. Nikdy nezabudnem, keď sa mi narodil syn, tak za celý svet sa mi netvorilo mlieko. Mamina mi poradila: "Len pi veľa vody!" A tak som si každé ráno napúšťala 15 hrnčekov vody, rozložila na stôl a každú hodinu jeden pohár vypila. Tak som mala prehľad, koľko som toho už vypila. A mliečko sa začalo tvoriť. A čo bolo super, parádne som schudla. Takže maminy odkazujem vám: Piť veľa vody, aj kilá pôjdu dole.

virivka
5. nov 2020

V lete máme najradšej čistú vodu. Ako prichádzajú chladnejšie dni, tak začíname piť aj čaje. Najradšej máme Mistral osladený medom. Deťom najviac chutí detský čaj Jahoda + Malina aj s básničkou o rannom rituále🙂 Pijeme však aj iné čaje, hlavne ovocné a bylinkové, manžel si dá aj čierny.

macik166
5. nov 2020

V mojej šálke nemôže chýbať zelený čajík. Deťom dávam do školy teplučký ovocný čaj alebo čaj na imunitu. Keď začínajú soplíky, tak prieduškový. Môj starký pije urologický, babka na lepšie trávenie a manžel ovocný s citronom alebo limetkou. A teraz jedna pikoška: Ked som bola v pôrodnici a ležala som po pôrode ešte 2 hodiny na sále, tak mi volal kuriér, že ma pre mňa balík. Samozrejme ja som nemohla zísť dole, ale kuriér mi balík priniesol až do nemocnice. A viete, čo v ňom bolo? 20 krabičiek čaju pre tehotné a dojčiace matky. 🙂

maggie20
5. nov 2020

Okrem vody pijem denne 2 šálky zeleného a 3 šálky bylinkoveho čaju. Deti majú radi ovocné čaje s medom.

jankagulka
5. nov 2020

V zime pijeme caje....oblubujeme pooradske, kedze to mame blizko do vasej podnikovej predajne. V lete caj a mineralne vody.

slniecko66
5. nov 2020

Ak mám byť úprimná, ja mám problém dodržiavať pitný režim. Veľa krát si až večer uvedomím, že som cez deň veľmi málo toho vypila. Skúšala som aj rôzne aplikácie, no kedže nemám nonstop prístup na internet nepomohlo mi to .
Moje ráno začína kvalitnou kávou, bez nej nezačne deň. Neskôr uvarím dva čaje. Jeden pre mňa a druhý pre dcérku (detský). Malá pije počas dňa vodu, niekedy džús alebo trocha sirupu. Ja hlavne čaje a sirup.

kubkovamama
5. nov 2020

U nás v šálkach letia ovocné čaje,ja zas mám rada bylinkové a najviac kombinácie so škoricou zvlášť teraz v zime..a med.V lete niečo s citrónom alebo limetkou,aale nie veľmi vychladené.Manžel preferuje citrón celoročne,v lete mu vyluhujem viac vreciek v karafe,pár kociek ľadu,hnedý cukor,lístky mäty a toho sa nevie dopiť.Kedže som viacnásobná mamina a čakáme ďalšie,určite sa ja dostanem k čaju na kojenie a aj bábätko dostane klasiku s anízom apod.Čaje uprednostňujeme pred vodou nielen v lete,kávu nepijeme🙂Čajíkový pitný režim by nás všetkých doma veľmi potešil

evina73
5. nov 2020

My pijeme čaje celoročne - stále a všade a všetci, ja, manžel, deti, pijeme ich doma, v práci, v škole, ale dáme si aj v reštaurácii. okrem čaju pijeme čistú vodu, minerálky, kávu. S manželom si spravíme čaj každý večer pri telke, to je taký náš rituál.

optame
5. nov 2020

Nie je to sice zdrave, ale asi ako u vacsiny dospelakov je to kava- Popradska je u nas top a nesmie chybat ☕ pre nasu malu je to cajik a tak isto aj my s manzelom po kave dame caj. V priebehu dna je to cista voda,obcas si dame aj dzusik. V lete je to + ovocie s obsahom vody-melonik🍉 a dalsie ine. Ale prevazuje caj,voda, ovocne stavy, 🍹🥛🍵

anickalieskovska
5. nov 2020

@marton_popradske 😇V jeden pracovný deň som pacientovi vysvetlovala,aký dôležitý je pitný režim.O hodinku som prišla na izbu...pacient si pitný režim zobral doslova k srcdu🙈🙈🙈minerálku popíjal z močového pohára🙈🙈🙈🙈🙈.Ja milujem bylinkové čaje a popradskú kávu❤

dominica_mi
5. nov 2020

Či v lete ci v zime zboznujeme bylinkové čaje 🙂 na raňajky mám rada cerstvo uvareny a ešte horúci 🙂 moja ratolesť pije celý rok čistí vodu. Avšak tento mesiac ochutnal prvýkrát moj čajík..na slamku a trošku ale celkom mu chutil. Musím povedať že viac ako džús za čo som vďačná 😊 manžel vypije môj čaj hocikedy ale hlavne že ho nemusí variť on 🙂

lilien239
5. nov 2020

U nas sa pije vacsinou voda,cez leto pridame citron a matu a v zime my dospely si doprajeme matovy cajik a detickam robim v zime cajik priebezne hlavne rano a ked su chory tak cely den cajickuju,cajik dochuteny medom a citronom ale aj bez dochutenia.Nase deticky miluju cajik hl ten najmensi ☺️

20eileen20
5. nov 2020

Ja sa snažím dodržiavať pitný režim, dve tretiny doobeda a tretinu poobede, tvorí ho hlavne čistá voda, v lete je to ľahšie, a keďže v zime to tak neberie, kombinujem vodu a čaje, navarím do veľkého džbánu.. Deťom od malička varím cajiky a hlavne nesladim, takže nemajú problém vypiť taky čaj bez cukru alebo vodu..

martina374
5. nov 2020

U nás je čaj na dennodennom poriadku 🙂 či ráno k raňajkám alebo večer, ale samozrejme aj počas dňa, veď pitný režim musí byť 🙂 ....najradšej máme bylinkové čaje domáce, ktoré si sami počas leta nazbierame. Teraz v takom jesennom počasí robím deťom rakytník alebo šípkový čaj alebo aj rôzne ovocné kombinácie 🙂 takže aký čaj máme taký sa vypije, nie je problém s čajom 🙂

martinka2005
5. nov 2020

@marton_popradske Pitný režim sa snažíme dodržiavať pravidelne. A celkom sa nám to ak darí... detičky majú svoju čistú vodu alebo čajík vo fľašiach tak pri nich mám celkom prehľad či pijú alebo len rozlievaju 😂 a ja mám na linke 0.5l pohár vždy na očiach aby som nezabudla piť hlavne teraz v chladnejšom počasí sa snažíme obmeniť vodu za čajík veľmi nám chutí bazový, šípkový a rakytníkovy a na imunitu s echinaceou. A čo nesmie chýbať mne ako mamine je šálka voňavej čerstvo namletej kávičky 😉👨‍👩‍👧‍👦❤️

raduska101
5. nov 2020

U nás doma sa každý deň začne dobrým najmä bylinkovým čajom, najradšej máme mätový a šalviovy. V priebehu dňa pijeme najmä čistú vodu a podvečer si radi spravíme opäť čajík pre celú rodinu, ktorý si vychutnávame a popritom preberáme zážitky dňa🙂🫖☕

dasatn
5. nov 2020

U nás v letných mesiacoch prevažuje čistá prefiltrovaná voda z vodovodu a voda z minerálnych prameňov v našom okolí. K tomu dopľname kupované ovocné šťavy alebo rozmixované ovocie z našej záhrady (napr. ríbezle, maliny, jahody), vždy riedené s vodou a niekedy ochutené napr. vanilkou, škoricou alebo citrónom. V chladnejších dňoch prevažujú teplé nápoje s citrónovou šťavou, príp. medom, najlepšie z vlastnoručne nazbieraných byliniek, plodov a listov (šípka, lipa, baza, malinové, ríbezľové listy, rebríček...). Špeciálne čaje alebo zmesy, ktoré nenájdeme v prírode, dokúpime. Najmä v práci, na cestách a na chate uprednostňujeme sáčkové čaje pre ich rýchlejšiu a praktickejšiu prípravu, najlepšie slovenského pôvodu, medzi nimi aj z kolekcie Popradských čajov.

zuzu90
5. nov 2020

U nás sa pije prevažne čistá voda, potom nasleduje čaj a ochutené ci sladené vody sú len zriedka kedy. Mladšia dcéra pije len čistú balenu vodu pre dojčatá.obe dcéri pijú dostatok tekutín aj bez napomenutia. Dokonca ešte aj polievku zapijaju vodou 😂 cez letne mesiace samozrejme aj minerálne vody cez zimné mesiace skôr čaje a dzusi.