Hľadáme Testerov
Krásny večer všetkým. Mistral pre Vás milé mamičky pripravil fantastické kombinácie a zároveň dokonalé spojenie chutí a vôní. A to konkrétne s jedinečnými bylinno ovocnými čajmi Mistral. Hľadáme troch Testerov. Napíšte nám prečo by ste to mali byť práve vy. Následne na to traja vybratí obdržia do schránok aj krátky dotazník. Zajtra ich vyhlásime. Krásny zvyšok pondelka ešte.

Caje u nas idu na dracku, hlavne tie bylinkovo-ovocne 🙂. A teraz v sychravom pocasi velmi dobre padne salka vonaveho caju...
ja by som chcela testovať len tak 🙂 mam síce radšej kávičku ako čaj, ale tak raz možno čajík tromfne kávu a možno ten čas práve prišiel...
@marton_popradske mame radi cajiky a obzvlášť cez toto zimné obdobie, dcerka zial od ked chodi do skolky vyva casto chora a co je super oblubila si cajiky, taak tieto by potesili aj ju aj nas 😊🍀
Myslim, ze Toto testovanie by bolo pre Nas uplne top🙂 som milovnik cajoc. Denne so pripravim dobry cajik a v tieto chladnejsie vecery ich priam milujem. A znacka Mistral Patti k tym ktore oblubujem. Su skvele. Ci u chutou alebou vonou
Veľmi radi máme čaje. A nielen v tomto sychravom počasí, ale počas celého roka, v lete vychladený. A ak by som mala príležitosť testovať, bolo by to skvelé, pretože Mistrál milujeme ☺️ Majú ozaj výbornú chuť, arómu a samozrejme zloženie 👌
@marton_popradske ešte sme nikdy nič netestovali a rada by som to s mojou rodinkou skúsila...prichádza obdobie čajíčkov, tak by to padlo vhod...a hlavne bylinkové sú naj.
@marton_popradske Kupujem čaje Mistral, ovocné. Iné som ešte neskúsila, preto rada otestujem. Mimochodom, ovocné sú super, hlavne ten Magic Time, ten je úplne bombový, ide u nás na dračku 😀
Lebo som cajuskovy lahodník a chutia mi caje zimne aj lahke letne, liecive aj byliny zalievane, sladke aj trpke.. ako niekedy zivot sam 🍯🍵 😙
My sme úplne čajíková rodina ❤️ za každého počasia v lete schladíme ľadom v zime pijeme teplučké zakrútení v perinke 😊😊 a už sa ku nám pridal aj náš tretí člen ktorý tiež preferuje skôr čaj ako iné vody 😊😊 určite by nás cajiky mistral potešili ;)
Veľmi by ma potešilo testovanie čajov. Každý deň si v práci uvarim teply čaj nakoľko chodím aj "do terénu" (roznos pošty) 😊 čaj ma potom príjemne zahreje a môžem pokračovať v práci. Doma varím deťom hlavne ovocné čajiky pretože ich milujú 😁.
@marton_popradske Dobrý večer, správny Testovač by mal vedieť nielen chváliť, ale ak je potrebné, tak aj skritizovať. Čaje mám rada, hlavne v jeseno/zimnom období, takže ste sa trafili... no a tiež som za každú srandu a tak sa hlásim ✌️☺️
Milujem čaje a najmä od značky Mistral. Pijem ich aj v lete a je to omnoho lepší spôsob utisenia smädu ako pre sladené nápoje v obchodoch.. Preto mňa 🍵🍵🍵
Pekny večer želám. Malo kedy sa zapájam do nejakých testov ale tento ma zaujal.. Každé ránko, od pondelka do piatka, mam so svojou dcérkou (22mesacna) krásny rituál. Skôr ako sa vyberie havo z postieľky, skôr ako sa baba položí do sedačky, príde Karolínka do kuchyne, vylozi nádobku s cajmi, dva poháre a ja popritom už varím vodu pre náš ranajši čaj. A na koľko tu máme obdobie chorôb a studených dní, Váš výber, by nás veľmi potešil, budeme si Mistralovať celý týždeň! 🙂 Karolínka a ja 🙂
Stíham? Stíham. 😉 Ja som veľmi čajová. Čaje kupujem pravidelne a značka Popradské a najmä ich edícia Mistral patria medzi moje obľúbené. Skôr sú to však tie výlučne ovocné variácie. Tieto bylinkovo - ovocné sa priznám, som ešte neskúšala. A to pri nachladnutí začínam liečbu práve čajmi. Ale iných značiek, ktoré mám skôr zafixované ako „prieduškové“ alebo „urologické“. Preto budem rada ak dostanem šancu vyskúšať aj bylinkovo ovocné čaje Mistral od Popradské.
Dobrý deň sme obyčajná trojgeneracna rodina denne vypijeme čaj 10litrov +/- a to celoročne hlavne v tomto sychravom počasí. Tak asi tak
Máme radi naše čaje
@marton_popradske Ja som velky cajovy maniak. Mam doma odhadom asi 25 druhov cajov, oblubujem byliny a miesam si kombinacie, obcas mam chut na take, obcas na ine. Pijem vsak denno denne, pre mna je rano bez caju velmi tazke. Cim je vonku chladnejsie, tym viac ho vypijem, je to napoj, ktory sa vie postarat o uplnu pohodu, zlepsenie nalady ci povzbudenie v narocnom dni.
Mame radi čaje, pijeme ich cela rodina, sme fajnšmekri, milujeme najmä sypane, kde si chuť možme vytvoriť samy. Nie je čaj ako čaj. Naši kamoši nam často nosia čajíky z ciest z celeho sveta. Aj teraz luhujem čierny zo Srí Lanky 🙂 Ďakujem za prečítanie.
Pretože máme veľmi radi čajíky Mistral a pravidelne ich kupujeme. Pijeme hlavne Vaše ovocné čaje,občas skúsime nejaké "exotické" chute a o to viac mám čaje Mistrál rada,lebo chutia hlavne našim detom. Tie okrem čistej vody,pijú len ovocné neochutene čaje. Priznám sa,že bylinné čaje kupujeme veľmi malo. Skôr chodime (hlavne manžel😉) na bylinky a plody prírody,nasusime a v zime varíme čaje zo zasob.😊...Susime lipu,bazu,materinu dusku,salviu,repík a sipky. V tejto uponáhľanej dobe ale občas padne vhod rýchla šálka čaju a tieto chutné a zdraviu prospesne čajíky by boli správnou voľbou☝️.Keďže mam kvalitku Vašich ovocných čajov overenú a môžme odporúčať dalej,Verím v silu Vašich ovocno - bylinkových čajov, a preto by som tieto kvalitné čaje veľmi rada vyskúšala a propagovala
s nadšením ďalej😊❤️
@marton_popradske odpoved je jednoducha ... milujeme KVALITNE caje a uz som Mistral so svojou rodinkou testovala 😉❤
@marton_popradske som čajíčkarka..denne musí byť aspoň jeden čaj v mojom obľúbenom pollitráku 😀 kombinácia liečivých účinkov byliniek a vône ovocia sa zdajú skvelou voľnou 👍
Verim, ze si vyberiete prave mna, ja som bola stvorena ako tester, ale este nikto okrem vas ma bohuzial neobjavil 😍. Budem mat premieru👍, o to viac sa tesim, ze vase kvalitne caje bude mat rada moja cela rodina, som gurmanka a moj citlivy frnacik na vone, by sa rad podelil s mojimi postrehmi a uzasnou chutou a vynimocnou aromou a verim, ze dokazem podrobne popisat chut,vonu a s tym spojemny jedinecny zazitok z cajikovania, s ktorym, by som sa rada podelila s mamickami, ktore nebudu mat to stastie ako ja a po mojej slovnej a obrazovej uputavke sa hned rozbehnu do predajne, aby zazili to co opisem. Dakujem. Eva🙏
Kávu vôbec nepijem,
ale predsa jednému nápoju holdujem,
čajovo pozitívna som,
rada by som sa preto stala Vašim testerom.
Tak na zdravie 🍵
@marton_popradske milujeme čajík celá rodinka bez mistralu ani na krok
V priebehu dna vypijem 2-3 salky caju bezne. Nemam problem, ak mi caj nechuti, vyliat ho a spravit si druhy a cakat kym mi ochladne zasa ten. Potrpim si na kvalitu caju a som rada ze som tomu naucila aj manzela a synov. Preto verim ze budem dobry tester
@marton_popradske Preco by som mala byt prave ja Vasim testerom? Inu, vobec prvykrat vidim na MK tuto " kolonku", ze hladame testerov a prve mi tu vyhdilo Vase cajiky...tak preco nie...odvaznemu stastie praje..pekny den 🙂
Milujeme čajík,a potešilo by testovat
@lalenka33 blahoželáme. Stali ste sa testermi. Pošlite mi správu s Vašou adresou. Do predmetu napíšte: Testovanie.

@marton_popradske dobrý večer, cajik by som chcela skúšať so svojou rodinou, pretože pijeme čaj buď domáci bylinkovy alebo čaje mistral, iné nám nechutia. Takže romantika s vašim cajikom v ruke by bola super😊