Lahodné brusnice.
Milé mamičky. Krásne štvrtkové dopoludnie. Máme pre vás funkčný čaj priaznivo pôsobiaci pri problémoch s močovými cestami. Tento čajík obsahuje tie najlepšie ingrediencie. Jeho chuť je vďaka funkčnému zloženiu a vysokému obsahu brusníc - až 25% veľmi lahodná. Ochutnali by ste ho? Dajte nám vedieť. Krásny štvrtok.
@marton_popradske Jasné, určite by som ho rada ochutnala a hlavne, keď viem, že pijem niečo prospešné zdraviu. 🙂
Ešte som ho neochutnala, ale musím povedať, že brusnice zbožňujem, takže čajík je isto super.
@marton_popradske samozrejme, že by som ho ochutnala, veľmi rada. Brusnice mám rada, hlavne sušené, alebo v omáčke k mäsku 👍
Mám "škaredé" spomienky na detstvo a urologické čaje , dnes už viem, že je to to naj naj pre močové ústrojenstvo a obličky. Som Vám veľmi vďačná za tento dnešný tip na tento čajík, určite kúpim, ochutnám, a bude u nás doma ako prvá pomoc . Som presvedčená , že brusnice budú perlou v tomto čaji. Ďakujem
@marton_popradske určite dám, akurát som si prezrela Vašu stránku, a zistila som , že Mistrál a Popradské čaje (tie sú moje top, akurát pijem tento, nikdy u nás doma nechýba) patria pod tú istú "firmu" . Aj sa dočítam niekde , že prečo ste sa rozhodli takto pod 2 rôznymi produktovými radmi predávať ? Som hrdá, že máme na Slovensku takéto úspešné a kvalitné podniky.
Zloženie má lákavé, zlatobyľ je naozaj nápomocná a pomáha, je super, že je súčasťou tohto čajíka.
To by aj mna zaujimalo, ze preco je takto ako keby dve znacky a pritom jedna 🙂
Čo sa mňa týka, určite by som tento urologický čajík s obsahom brusníc ochutnala, keďže tento z rady čajov Mistral som ešte nemala to šťastie odskúšať🙂 Mám totižto problémy s močovými cestami (žiaľ) a čaje s obsahom brusníc, ktoré som doteraz ochutnala, sú výborné, mám ich veľmi rada pre ich výraznú chuť. A keď ich už musím piť kvôli svojim problémom, tak nech sú aj chutné, no nie?
urcite. hlavne preventivne po kupani niekde vo welnese alebov bazene alebo len tak pre jeho vybornu chut

@marton_popradske ochutnali...ako som uz pisala moje oblicky a urologicke caje su najlepsi priatelia uz dlho spolu zaciname rano....