icon

Vyhrajte vitamínovú bombu

marton_popradske
Moderátor
26. nov 2019

Milé dievčatá, zmeny počasia súvisia aj s našou imunitou a jej silou. Je obdobie nachladnutí. Von je veľmi premenlivé počasie a čajík NACHLADNUTIE je ideálnym partnerom presne do takého obdobia. Táto veľmi harmonická zmes obsahuje okrem zázvoru aj vitamínovú bombu a to vysoké percento šípok. Chcete ju vyhrať? Dajte nám vedieť, ako svoju imunitu posilňujete vy. Trom z vás tento čajík pošleme a pribalíme čajík pre Vašu ratolesť☺️🙏♥️

Vyhrajte vitamínovú bombu
8dominika4
26. nov 2019

@marton_popradske Dobrý deň. Imunitu posilňujeme imunoglukanom, prechádzkami, aspoň 1x do mesiaca návštevou bazéna, jeme veľa ovocia a pijeme bylinkové čaje. 🙂

anicka176
26. nov 2019

@marton_popradske Imunitu si snazime posilnit, casom stravenym na cerstvom vzduchu za kazdeho pocasia, cim viac tym lepsie, tiez sa zbytocne nebabusime a doma neprekurujeme, samozrejme zdrava plnohodnotna vyziva patri k tomu 🙂

luchajda
26. nov 2019

@marton_popradske v zimnych mesiacoch uzivam D-cko a C-ko, zdravie si posilnujem aj pravidelnym behom a prechadzkami s detmi, k tomu vyvazena strava 🙂

ateragram
26. nov 2019

@marton_popradske my hlavne prechadzky na cerstvom vzduchu, pravidelne vetranie a neprekurovanie domu, kysla kapusta a teple vyvary a samozrejme bylinkove caje.

tominko2612
26. nov 2019

otuzovanie, este v osmom mesiaci som v zime kazdy vecer behala bosa po snehu.

darinkaw
26. nov 2019

@marton_popradske chodíme von každý deň, niekedy aj za dažďa, papame veľa ovocia ..veľa vetráme doma

zuzanockamt
26. nov 2019

@marton_popradske Snažíme sa zbytočne sa teplo neobliekať, i keď ja som zimomravá, ale aspoň syn nie je po mne, prijímať dosť ovocia a zeleniny a radšej sezónnej, pijeme čerstvý zázvorový čaj s medom a citrónom.

livinka1111
26. nov 2019

Imunitu zvyšujeme otužovaním, pitím bylinkových a ovocných čajov a dávkami vitamínu C. Máme veľmi radi aj medík, najnovšie zázvorový, ktorý pridávame do čajíkov. A tak isto sa veľmi radi prechádzame po čerstvom vzduchu, jeme veľa ovocia a zeleninky, do jedál pridávam veľa cibule a deťúrence zbožňujú kyslú kapustu, len tak si vybrať zo suda na tanierik a vychrumkávať 🙂

miroslava21
26. nov 2019

Nejak specialne si imunitu neposilnujeme, ale snazime sa chodit von za kazdeho pocasia, robim domaci pupavovy med, jeme vela praveho medu od znameho vcelara, jeme vela domacej kyslej kapusty napriklad a tak podobne 😉

evulienkaslx
26. nov 2019

pohyb na cerstvom vzduchu, vitaminy (ideal vela ovocia a zeleniny), davam si cecko, vyskusala som echinaceovu kura a myslim, ze je to fajn

onmaria
26. nov 2019

@marton_popradske nejak extra sme doteraz našu imunitu neriešili..fakt nie.deti majú aj čerstvý vzduch,aj pestrú stravu..a všetkého moc škodí. Vo všetkom.sem tam urobíme zázvorový čaj,šípkový,alebo iný bylinkový..

dadus_ka
26. nov 2019

@marton_popradske ja som kedysi byvavala často chorá. Stále nejaké prechladnutie, sopliky, hrdlo, kasel a také tie jesenné klasiky som ja mala kedykolvek v roku 😀 potom som začala vo velkom piť čaje a čistú vodu (pitný režim je naozaj velmi dôležitý) a vďaka môjmu mužovi som začala chodiť na prechadzky (túry) do lesa a na hory. K tomu samozrejme nesmie chýbať niekolko krát do roka welness, saunovanie a otužovanie. V chladných mesiacoch posilnujem vitamin C a železo a zatial klop klop funguje to perfektne 👌🤗.. Keď už aj ochoriem, tak to má aj celkovo oveľa ľahší priebeh a do pár dní som fit. A už sa to nevracia ako kedysi, keď som sa choroby nevedela zbaviť a stále sa opakovala. 😊 Takže toto je môj recept 😊❤️

chocolate_cake
26. nov 2019

Ja som chora celkom casto a jedine, co mi dokaze posilnit imunitu je relax, ziadny stres, za nicim sa nenahanat... proste byt v klude a byt rada, ze som rada 🙂

moravcikovalucia
26. nov 2019

@marton_popradske Otužovanie buď chladnejšou sprchov, pobytom na čerstvom vzduchu za každého počasia, veľa ovocia a zeleniny, a myslím si že aj smiechom a kotaktnom so svojou rodinou, objatím si posilňujeme imunitu.

karolin2
26. nov 2019

Hlavným zdrojom je vitamín C, všetko čo obsahuje prospieva k našej imunite. Rakytník, kyslá kapusta, paprika, šípky ..... . Ja si teraz na materskej vytváram pohodičku s čajmi, radšej si ho dávam, keď je teplučký ale nie vždy sa podarí 😅.

jankaajanko
26. nov 2019

Juj ja nemam dobru imunitu kvoli chorobe kroru mam ale stale sa pokusam imunitu posilnit ci vitaminmi ovocim slebo cajmi paaa

majkastrbova
26. nov 2019

čaj z čerstvého zázvoru s medom a citrónom

maruskaw
26. nov 2019

@marton_popradske
Dobrý deň. Imunitu si posiľnujem aj čajíkmi, ktoré pijem každý deň a viackrát za deň, keďže kávu vôbec nepijem. Čaj pijem bez cukru, prípadne iba s medom a hlavne s citrónom. Samozrejme sa snažím jesť veľa ovocia, zeleniny a keď cítim, že niečo na mňa lezie, dám si aj vitamín C + zinok.

dopolbokaodrata
26. nov 2019

Mne teda najviac pomohlo prestať chodiť po doktoroch, za tých 10 rokov som bola chorá dokopy možno 3x, zatiaľ čo dovtedy bolo stále čosi.
A snažíme sa teda žiť v rámci možností zdravo, nekupujeme somariny, polotovary, sladkosti len občas, máme radi ovocie (zeleninu ani nie 😁) a v tento čas hlavne pomelo to je super. Pravidelne vetráme, neprekurujeme byt, neobliekame seba ani deti ako na Sibír..

chicky09
26. nov 2019

Nakoľko je moja imunita vo všeobecnosti dosť oslabená skrz zdravotné problémy tak sa ju snažím aspoň trošku posilniť vitamínom C ci už v ovocí alebo šumivých tabletach a dostatkom ovocia a zeleniny. V tomto období dosť čajíkujem, do cajiku si pridavam zazvorovy med a vyhýbam sa chladeným nápojom, teplejsie sa obliekam😊.. A aj tak ma momentálne skolilo nachladnutie takže myslím pozitívne že to rýchlo prejde aby som nenakazila aj malého 😉

lluciiiii
26. nov 2019

Pijeme funkčné čaje, vitamín C veľa zeleniny a ovocia a hlavne zázvorový caj ten nesmie chýbať kazdy den 🙂 a detičky dostávajú plus vitamíny a samozrejme každodenne prechádzky za každého počasia

dada91
26. nov 2019

S malým chodím na prechádzky, jeme ovocie a pijeme bylinkové čaje

martina374
26. nov 2019

U nás imunitu posilňujeme tým, že jeme ovocie, chodíme na prechádzky ak sa dá a počasie nie je veľmi zlé, sem tam nejaké vitamíny v podobe cukríkov na cmúľanie alebo v podobe sirupov 🙂

petawoman
26. nov 2019

Osvedčené recepty u nas su zazvorovy čaj, propolis na hrdlo,dasna, opary. A samozrejme rakytnikove bobulky.

henuskah
26. nov 2019

Veľa chodíme na prechádzky na čerstvý vzduch, pijeme veľa čistej vody, jeme čerstvé ovocie a zeleninu, poprípade nejaké vitamíny, keď je chrípkové obdobie 🍀🙂

renata_b
26. nov 2019

@marton_popradske
Vela jeme ovocie s velkou davkou vitaminu C (kiwi, citrusy), rano si davame vceli pel, nos preplachujeme hornovou konvickou, neprekurujeme byt, casto vetrame a starsi syn chodi 3x tyzdenne plavat (to mu s hornovou konvickou pomohlo na imunitu najviac)

hegrik
26. nov 2019

Kazde rano davam dcere pred skolkou imunolglukan, vitamin c vo forme mrazeneho rakytniku a ked vidim, ze na nu nieco lezie tak doplnim aj zinok.

dada125
26. nov 2019

Otužujeme, doma neprekurujeme, chodíme často von, papáme zeleninku a ovocie 🙂 to je top 🙂

mummylina
26. nov 2019

@marton_popradske dlhými prechádzakami na čerstvom vzduchu a k tomu veľa ovocia a zeleniny 🙂?

usiak30
26. nov 2019

U nás je to zázvorový čaj s medom a citrónom, prechádzky v každom počasí a trochu si pomáhame D vitamínom 🙂