icon

Vyhrajte vitamínovú bombu

marton_popradske
Moderátor
26. nov 2019

Milé dievčatá, zmeny počasia súvisia aj s našou imunitou a jej silou. Je obdobie nachladnutí. Von je veľmi premenlivé počasie a čajík NACHLADNUTIE je ideálnym partnerom presne do takého obdobia. Táto veľmi harmonická zmes obsahuje okrem zázvoru aj vitamínovú bombu a to vysoké percento šípok. Chcete ju vyhrať? Dajte nám vedieť, ako svoju imunitu posilňujete vy. Trom z vás tento čajík pošleme a pribalíme čajík pre Vašu ratolesť☺️🙏♥️

Vyhrajte vitamínovú bombu
ro_manka
26. nov 2019

Moje deti mi budujú imunitu 😅 pred nimi som bola kaviarenský povaľač a doma vdekezašitý čajpijúci knihomol. Pánbožko si ale povedal "takto sa imunita nebuduje" a poslal mi dva divoké dubáky. Teraz sme nonstop vonku, brodíme rieky, lezieme po stromoch, ochutnávame všadeprítomnú organickú prírodu. #tojeono K tomu čajovému knihovému rituálu sa ale raz za čas rada vraciam a namotala som už aj dcérku, nech je v tom harmónia. Držte mi palce s malý dubákom

1978martina
26. nov 2019

@marton_popradske Samozrejmosť je vit.C,častejšie umývanie rúk,viacej ovocia,hlavne citrusy.Dospelý milujeme zázvor s rakytníkom.Keď už sa niečo chytá,tak dobrý slepačí vývar.

fkata
26. nov 2019

Množstvo ovocia, zeleniny a taktiež používame soľnú lampu.

lussy20
26. nov 2019

papame vela zeleniny ovocia a pije bilinkove caje

krystofka33
26. nov 2019

Snazime sa papat vela ovocia hlavne jablcka. A tiez rakytnik ktory mame zamrazeny do zasoby 🙂 🙂 🙂

makovicka8
26. nov 2019

Nic extra nerobime bylinkove caje pijeme cely rok zbierali sme sipky a obliekame sa podla pocasia ziadne prehrievanie tela

lujzamisko
26. nov 2019

Snažím sa Zvýšiť príjem ovocia 😂

eny1
26. nov 2019

Tak ja imunitu posilňujem jedenim ovocia,zeleniny a už keď zavíta bacil ,tak sa mi osvedčuje pitie bylinkovych čajov

kikus03
26. nov 2019

Veľa ovocia a zeleniny, pobyt na čerstvom vzduchu

cilkau
26. nov 2019

čaje,ovocie a čerstvý vzduch🙂

kikuska555
26. nov 2019

Imunita je u nas velmi dolezita. Kedze ja som od mala nachylna na vsetko a starsia bohuzial to iste. Takze my celorocne ficime na cecku, vela casu travime vonku (pokial nie je obdobie alergie vtedy by sme boli najradsej 30 metrov pod zemou 😂) a ako posledne si vzdy nazbieram veeela sipiek ktore uzivame cele zimne obdobie 🙂 a poviem vam ze tento rok aj domaci rakytnik 😍

erika770
26. nov 2019

Hlavne veľa zeleniny a ovocia- u nás je top kyslá kapusta, som rada, že aj deťom začala chutiť🙂, samozrejme aj pohyb na čerstvom vzduchu...

zuzubb007
26. nov 2019

My posilňujeme inunitu hlavne veľa ovocia a pijeme cajiky na imunitu, zázvorový atd

verkverk
26. nov 2019

davame si vitaminc C a D, bylinkove caje 🙂

tini27
26. nov 2019

Imunitu veru posilňovať treba, najmä v týchto chladnejších dňoch 🙂 A tá moja nanešťastie od pôrodu akosi pokrivkáva... Posilňovať sa ju snažíme najmä ovocím a zeleninou, prípadne vitamínom C či betaglukánmi... samozrejme tiež pitím čajov v každom období 🙂. A skvelým prostriedkom je roztlačený strúčik cesnaku na lyžičke s medom :P (len potom človek tak "zdravo" vonia :D )

marikaheidi
26. nov 2019

My posilnujeme vitamínom C a Zinkom, nezabúdame na probiotika a zdravý pohyb na čerstvom vzduchu a kedžde slniečka už je malo pridávama do mliečka vidamin D....

21katus05
26. nov 2019

Veľa ovocia ,zeleniny surovej , stále chodíme vonka každom počasí

merci1984
26. nov 2019

@marton_popradske vitamíny v ovoci, zelenině, procházky venku, otužování...

gabesz1
26. nov 2019

Vitamíny, zdravá strava a pohyb!

dema4016
26. nov 2019

imunita je veľmi diskutabilná téma, ale mne pomáha najmä pokoj, rôzne čajíky, teplé oblečenie, snažím sa vyhýbať chemických liekom ak sa dá,

enigma966
26. nov 2019

Chodíme vonku za každého počasia, snažíme sa jesť čo najviac ovocia a zeleniny a sladíme medom.

siska20
26. nov 2019

Otužovanie počas celého roka, v zime doma chodievame niekedy v spodnom prádle 😊 ,ovocie, zelenina a synovi dávam rakytnikovy olej.

drdrdr
26. nov 2019

Prechadzkami, aj keď nie je ideálne počasie, ovocím a zeleninou, kyslou kapustou a aj rakytnikom vlastnej záhrady 😊

marlenka222
26. nov 2019

No my veru okrem cajikov pridávame aj vitamíny z lekárne , najmä vitamín C a keď už sa cítime vážne zle, siahame po wobenzyme.

greta123
26. nov 2019

Imunitu si posilňujeme pohybom na čerstvom vzduchu, dostatkom čerstvej zeleniny a ovocia, našou domácou kyslou kapustou, ktorá obsahuje vysoký obsah vitamínu C, čajíkom z vlastnoručne nazbieraných šípok, lipového kvetu a samozrejme naším medíkom, jabĺčkami z našej záhrady, domácim cesnakom...🥕🍏🥑

zuza2307
26. nov 2019

Imunitu deťom zvyšujem pobytom vonku v akomkoľvek počasí. Vela ovocia . Dávame vitamín c a dávam ešte na imunitu na podporu také cmulačky.

denisa2019
26. nov 2019

Imunitu podporujeme, zdravou výživou, pohybom na čerstvom vzduchu, jednoducho zdravou životosprávou a vitamínmi aj z liečivých byliniek.

erikaah
26. nov 2019

My sa otužujeme tak, že zbytočne ešte nekúrime v byte, ak netreba. Deti odmalička obliekam skôr striedmo, žiadne babušenie u nás nehrozí 🙂 Ja, keďže som tehotná, tak jem každý deň ovocie. Večer si robíme čajík s kvalitným medom, ockovi do neho dávame aj citrón. Skoro celý deň máme otvorené ventilačky na oknách a ak krpec nie je zrovna chorý, chodíme von za každého počasia.

bendinko
26. nov 2019

Rada by som napísala, že sa otužujem a veľa športujem, čím si spevňujem zdravie, ale opak je pravdou. Som zmrzlina a chodím naobliekaná od septembra, keďže je mi stále zima. Ako klesnú teploty, tak aj moje športové nadšenie. Ale snažím sa jesť céčko v pestrej zelenine a ovocí, piť dostatok čistej vody a nesladených čajov a aspoň v interiéri si nájsť čas na cvičenir.

zuzanatl
26. nov 2019

Vitamin C.prechadzka kazdy den. Vela ovocia . a vela sa smejeme