Súťaž s Koníkom o čaj na celý mesiac!
Nie je koník ako koník😊 Ten Modrý v spolupráci s eshopom www.popradske.sk pre Vás pripravil exkluzívnu súťaž: Vyhrajte čaj na celý mesiac podľa vlastného výberu. Napíšte mi, čo je Váš najobľúbenejší koníček a prečo. Jedna z Vás dostane 10ks čaju z rady Popradský, alebo Mistral podľa vlastného výberu z eshopu www.popradske.sk. Tak šup šup...dajte nám vedieť o svojich koníčkoch😊 Krásny večer praje Jano Marton a jeho koníčky😊

@marton_popradske Mojim konickom je momentalne cvicenie....to je pri 4 detoch moje jedine odreagovanie 🙂
@marton_popradske tak Toto je moje vo volnom case sa rada staram o Nasho mikacika je to relax a aspon neodvrava a nekrici 🙂
Rada beham, hlavne v parku. Vycistim si hlavu a dobijem si energiu 🙂 samozrejme sa dost nabeham aj okolo deti 😀 ale to je o inom
@jajavk akoby som čítala o sebe 😁 tiež som blíženec 😉
@marton_popradske u muža je mať koníčky oveľa ľahšie, my ženy najskôr chceme mať všetko v poriadku, domácnosť, deti, aby boli vo všetkých smeroch zaopatrene a potom naše koníčky. Pri troch deťoch, záhrade a dome mám pocit že deň má málo hodín. Ale popri materskej som vždy našla niečo nové od pečenia torta, cez háčkovanie a výrobu šperkov a maľovania na textil. A ešte plávanie. No zo všetkého najradšej hrám schovávačku, hrám sa s deťmi a zároveň aj sa dobre schovám bez výčitiek mám čas pre seba 😂😉😎✌️
pred narodením dcérky to bolo maľovanie a už sa teším, keď sa ku nemu znovu vrátim. chlap je umelec, takže akonáhle naša juniorka dostane do ruky štetec, už to bude celorodinný koníček 😉
Mojim naj "koníčkom" sú kámošky, samota, aj príroda...
Moj najvacsi konicek je tanec,milujem ho a nie je den Kedy by som netancovala😉Ci Uz doma alebo najnovsie u nas v klube KDE ucim male deti tancovat😍😍😍je to uzasne a velmi na to bavi💜proste tanec je moj naj konicek 😍💜
Mojím koníčkom je naše 4 nohé zlatíčko 🐕 a rekreačne Výroba a prerábanie šperkov ⚜️
Môj momentálny najväčší 🐴 je určite spánok, vždy sa teším, keď si ho pri mojej dcérke trošku ukradnem 😊
Môj naj koníček je spolu s dcérkami vytvárať príbehy a rozprávky, síce iba pre nás, ale radi si vymýšľame a píšeme príbehy a niekedy aj vyrobíme maňušky, ale pstavičky a zahráme si divadielko, takže možno tie príbehy nie sú super naj ale sú naše a niekedy sa aj poriadne posmejeme čo sme vymysleli, ke´d sa k nim vrátime o pár mesiacov, hlavne keď dcérky trochu povyrastú, ale je super aspOŇ cibríme slová a... sná´d to bude dcérky baviť aj naďalej a ja si k tomu najradšej dám Vašu voňavú kávičku a dcérky čajík, krásny večer
Mojim konickom je pestovanie kvetin a zbieranie byliniek ☺ ale kedze co nevidiet sezonna obidvoch tychto konickov konci tak sa pocas dlhych zimnych vecerov budem venovat mojmu najnovsiemu konicku - kaligrafii ☺
Môj koníček? Hmmmmm, porozmýšľam ...... Ale nie, netreba. Je to viac ako jasne. Sú to knihy. Sú moja vášeň, droga, závislosť, odreagovanie, relax, reset, veget, pohoda. Už v škole som čítala knihu tajne pod ľavicou, knihu z knižnice prečítala v autobuse cestou domov, v práci potajomky v sklade citala....... Jednoducho knihy. To som ja.
Pred porodom bol top konicek fitness a inline korculky... momentalne sa do fitka dostanem tak raz-dvakrat do tyzdna 😒 ale hlavnym konickom sa stala cochvila trojrocna dcera Niki, ktora sa mi vzdy postara o zabavu... milujem prechadzky v prirode s nou... a jej konickom je okrem strihania a kreslenia, cvicenie s mojimi nervami 😀❤ Ale milujem ju aj tak najviac!
Trávenie času s mojimi dvoma živými bábikami 🙂
@marton_popradske mojim najväčším koníčkom je TVORENIE...aranzmany na cintorín i do domu, vence na dvere, šitie karnevalovych kostýmov pre naše detičky... Všetko po čom zostava nejaký hmatateľný dôkaz. To mi už trošku pri tých 6 rokoch doma s deťmi chýba, tak si to aspoň takto vynahradzujem😊
Turistika 🙂
Mám veľa koníčkov, záleží od nálady a ročného obdobia. Momentálne som si obľúbila kváskovanie a je to láska na prvý pohľad 🙉😉
Najväčším koníčkom je varenie...rada skúšam nové jedlá, nové kombinácie 🙂
Môj koníček sú určite cudzie jazyky, ovládam ich päť (nepočítam češtinu), je to super a s každým jazykom je ľahšie sa naucit ďalší 🙂 len teraz pri deťoch nie je moc času na ďalší,.. a čas tomu treba venovať, ako každému koníčku
naj koníček je pečenie, treba koláčik k čajíku či kávičke... no momentálne nemám na vypekanie veľa času, venujem sa 7 mesačnej dcérke a 7 ročnému druhákovi, čiže môj koníček "čistá plienka a úlohy hotové", takže pečenie je teraz len výnimočne, ale je to pre mňa najväčší relax a hlavne keď sa potom môžem do toho s chuťou zakúsnuť, ešte že mám dobré spaľovanie a neni to na mne vidieť😉

@marton_popradske U nás je naj koníček rybolov 🐟🐠🎣 Celá rodinka sme rybári. A prečo? Je to neskutočný relax. Žiadny stres, zhon, hluk, internet. Len ticho, kľud, pokoj, pohoda a všetci spolu 😊💕
Mojim najoblubenejsim konickom su moje dve deti - a nie je to ziadne klise. Som velmi kreativna a vesela mamima a dakujem svojim detom za to ze ma vratili do detstva. Ved co moze byt krajsie ako opat po rokoch bez zabran kreslit na zem kriedou, bezat po luke so sarkanom a kricat od radosti ze vzlietol. Valat sa v trave a hladat stvorlistky ;) ... atd. To su momentalne moje hobby ;)
Moj v sucasnosti najcastejsi konicek je travenie casu s mojim malym synom. Najcastejsi a naoblubenejsi 😍
Mojim konickom je citanie knih...vtedy sa zahlbim do deja,nic ine pre mna neexistuje,ani nedycham a hltam slovo za slovom a ledva cakam ako to dopadne...niekedy mam nutkanie precitat si poslednu stranu,ale vzdy tomu uspesne odolam😂 aj ked poslednu dobu je pri dcerke malo casu na knihu,ale aspon na mobil si vzdy nieco stiahnem a po veceroch precitam...📖
Pre mňa je koníček záhrada, zašpiniť sa pri sedení,trhaní buriny a pod.... A počas druhej materskej dovolenky sme u nás v obci rozbehli tvorivé dielničky aj pre ostatné mamičky a detičky a stalo sa mojím koníčkom vymýšľať a tvoriť nové nápady s deťmi. Vždy to je stretnutie ,kde sa zasmejeme,pokecáme pri čajíku/kávičke....
A to ma priviedlo ešte aj k štúdiu na VŠ, (aby mohla byť zo mňa p.uč. v škôlke 😉) takže sa mi aj štúdium stalo koníčkom pri 3 malých deťoch a všetkých ostatných povinnostiach 😁
Ja mám teraz koníčka,
čítať Modrého koníčka... 🙂
hlavne čítanie a v poslednej dobe čítanie rozprávok pre môjho 6 ročného syna a 3,5 ročnú dcérku, pestovanie kvetov a pestovanie zeleniny v záhradke

loptove a raketove hry na pokrocilej urovni 😇🤗💗