icon

Súťaž s Koníkom o čaj na celý mesiac!

marton_popradske
Moderátor
17. okt 2018

Nie je koník ako koník😊 Ten Modrý v spolupráci s eshopom www.popradske.sk pre Vás pripravil exkluzívnu súťaž: Vyhrajte čaj na celý mesiac podľa vlastného výberu. Napíšte mi, čo je Váš najobľúbenejší koníček a prečo. Jedna z Vás dostane 10ks čaju z rady Popradský, alebo Mistral podľa vlastného výberu z eshopu www.popradske.sk. Tak šup šup...dajte nám vedieť o svojich koníčkoch😊 Krásny večer praje Jano Marton a jeho koníčky😊

Súťaž s Koníkom o čaj na celý mesiac!
olifcek
17. okt 2018

loptove a raketove hry na pokrocilej urovni 😇🤗💗

l.enk.a
17. okt 2018

@marton_popradske Mojim konickom je momentalne cvicenie....to je pri 4 detoch moje jedine odreagovanie 🙂

jarnicka
17. okt 2018

@marton_popradske tak Toto je moje vo volnom case sa rada staram o Nasho mikacika je to relax a aspon neodvrava a nekrici 🙂

johankahanka
17. okt 2018

Rada beham, hlavne v parku. Vycistim si hlavu a dobijem si energiu 🙂 samozrejme sa dost nabeham aj okolo deti 😀 ale to je o inom

lenadka
17. okt 2018

@jajavk akoby som čítala o sebe 😁 tiež som blíženec 😉
@marton_popradske u muža je mať koníčky oveľa ľahšie, my ženy najskôr chceme mať všetko v poriadku, domácnosť, deti, aby boli vo všetkých smeroch zaopatrene a potom naše koníčky. Pri troch deťoch, záhrade a dome mám pocit že deň má málo hodín. Ale popri materskej som vždy našla niečo nové od pečenia torta, cez háčkovanie a výrobu šperkov a maľovania na textil. A ešte plávanie. No zo všetkého najradšej hrám schovávačku, hrám sa s deťmi a zároveň aj sa dobre schovám bez výčitiek mám čas pre seba 😂😉😎✌️

jance333
17. okt 2018

pred narodením dcérky to bolo maľovanie a už sa teším, keď sa ku nemu znovu vrátim. chlap je umelec, takže akonáhle naša juniorka dostane do ruky štetec, už to bude celorodinný koníček 😉

pandica
17. okt 2018

Mojim naj "koníčkom" sú kámošky, samota, aj príroda...

aadrika
17. okt 2018

Moj najvacsi konicek je tanec,milujem ho a nie je den Kedy by som netancovala😉Ci Uz doma alebo najnovsie u nas v klube KDE ucim male deti tancovat😍😍😍je to uzasne a velmi na to bavi💜proste tanec je moj naj konicek 😍💜

alex7andra
17. okt 2018

Mojím koníčkom je naše 4 nohé zlatíčko 🐕 a rekreačne Výroba a prerábanie šperkov ⚜️

curcuma
17. okt 2018

Môj momentálny najväčší 🐴 je určite spánok, vždy sa teším, keď si ho pri mojej dcérke trošku ukradnem 😊

irenaliza
17. okt 2018

Môj naj koníček je spolu s dcérkami vytvárať príbehy a rozprávky, síce iba pre nás, ale radi si vymýšľame a píšeme príbehy a niekedy aj vyrobíme maňušky, ale pstavičky a zahráme si divadielko, takže možno tie príbehy nie sú super naj ale sú naše a niekedy sa aj poriadne posmejeme čo sme vymysleli, ke´d sa k nim vrátime o pár mesiacov, hlavne keď dcérky trochu povyrastú, ale je super aspOŇ cibríme slová a... sná´d to bude dcérky baviť aj naďalej a ja si k tomu najradšej dám Vašu voňavú kávičku a dcérky čajík, krásny večer

s_i_s_a
17. okt 2018

Mojim konickom je pestovanie kvetin a zbieranie byliniek ☺ ale kedze co nevidiet sezonna obidvoch tychto konickov konci tak sa pocas dlhych zimnych vecerov budem venovat mojmu najnovsiemu konicku - kaligrafii ☺

neznamaznama
17. okt 2018

Môj koníček? Hmmmmm, porozmýšľam ...... Ale nie, netreba. Je to viac ako jasne. Sú to knihy. Sú moja vášeň, droga, závislosť, odreagovanie, relax, reset, veget, pohoda. Už v škole som čítala knihu tajne pod ľavicou, knihu z knižnice prečítala v autobuse cestou domov, v práci potajomky v sklade citala....... Jednoducho knihy. To som ja.

wewerkatka
17. okt 2018

Pred porodom bol top konicek fitness a inline korculky... momentalne sa do fitka dostanem tak raz-dvakrat do tyzdna 😒 ale hlavnym konickom sa stala cochvila trojrocna dcera Niki, ktora sa mi vzdy postara o zabavu... milujem prechadzky v prirode s nou... a jej konickom je okrem strihania a kreslenia, cvicenie s mojimi nervami 😀❤ Ale milujem ju aj tak najviac!

monkop
17. okt 2018

Trávenie času s mojimi dvoma živými bábikami 🙂

jajavk
17. okt 2018

@lenadka trefné 😂Ja tiež všetko s drobcom 😉 tínedžerka sa už menej zapája, čo má mrzí. Ale inšpirovala si ma so schovávačkou🤔😂

monicka821
17. okt 2018

Ja sa rada venujem svojim orchideam a zahradke je to super relax a aj uzitocny konicek

szdan
17. okt 2018

@marton_popradske mojim najväčším koníčkom je TVORENIE...aranzmany na cintorín i do domu, vence na dvere, šitie karnevalovych kostýmov pre naše detičky... Všetko po čom zostava nejaký hmatateľný dôkaz. To mi už trošku pri tých 6 rokoch doma s deťmi chýba, tak si to aspoň takto vynahradzujem😊

ibrunova
17. okt 2018

Turistika 🙂

sunny02
17. okt 2018

Mám veľa koníčkov, záleží od nálady a ročného obdobia. Momentálne som si obľúbila kváskovanie a je to láska na prvý pohľad 🙉😉

ifana23
17. okt 2018

Najväčším koníčkom je varenie...rada skúšam nové jedlá, nové kombinácie 🙂

basska_b
17. okt 2018

Môj koníček sú určite cudzie jazyky, ovládam ich päť (nepočítam češtinu), je to super a s každým jazykom je ľahšie sa naucit ďalší 🙂 len teraz pri deťoch nie je moc času na ďalší,.. a čas tomu treba venovať, ako každému koníčku

krasnysen
17. okt 2018

naj koníček je pečenie, treba koláčik k čajíku či kávičke... no momentálne nemám na vypekanie veľa času, venujem sa 7 mesačnej dcérke a 7 ročnému druhákovi, čiže môj koníček "čistá plienka a úlohy hotové", takže pečenie je teraz len výnimočne, ale je to pre mňa najväčší relax a hlavne keď sa potom môžem do toho s chuťou zakúsnuť, ešte že mám dobré spaľovanie a neni to na mne vidieť😉

sticker
selema
17. okt 2018

@marton_popradske U nás je naj koníček rybolov 🐟🐠🎣 Celá rodinka sme rybári. A prečo? Je to neskutočný relax. Žiadny stres, zhon, hluk, internet. Len ticho, kľud, pokoj, pohoda a všetci spolu 😊💕

ferihegy
17. okt 2018

Mojim najoblubenejsim konickom su moje dve deti - a nie je to ziadne klise. Som velmi kreativna a vesela mamima a dakujem svojim detom za to ze ma vratili do detstva. Ved co moze byt krajsie ako opat po rokoch bez zabran kreslit na zem kriedou, bezat po luke so sarkanom a kricat od radosti ze vzlietol. Valat sa v trave a hladat stvorlistky ;) ... atd. To su momentalne moje hobby ;)

ma12345
17. okt 2018

Moj v sucasnosti najcastejsi konicek je travenie casu s mojim malym synom. Najcastejsi a naoblubenejsi 😍

nikolienka13
17. okt 2018

Mojim konickom je citanie knih...vtedy sa zahlbim do deja,nic ine pre mna neexistuje,ani nedycham a hltam slovo za slovom a ledva cakam ako to dopadne...niekedy mam nutkanie precitat si poslednu stranu,ale vzdy tomu uspesne odolam😂 aj ked poslednu dobu je pri dcerke malo casu na knihu,ale aspon na mobil si vzdy nieco stiahnem a po veceroch precitam...📖

nikuska265
17. okt 2018

Pre mňa je koníček záhrada, zašpiniť sa pri sedení,trhaní buriny a pod.... A počas druhej materskej dovolenky sme u nás v obci rozbehli tvorivé dielničky aj pre ostatné mamičky a detičky a stalo sa mojím koníčkom vymýšľať a tvoriť nové nápady s deťmi. Vždy to je stretnutie ,kde sa zasmejeme,pokecáme pri čajíku/kávičke....
A to ma priviedlo ešte aj k štúdiu na VŠ, (aby mohla byť zo mňa p.uč. v škôlke 😉) takže sa mi aj štúdium stalo koníčkom pri 3 malých deťoch a všetkých ostatných povinnostiach 😁

evamajercak
17. okt 2018

Ja mám teraz koníčka,
čítať Modrého koníčka... 🙂

ajino
17. okt 2018

hlavne čítanie a v poslednej dobe čítanie rozprávok pre môjho 6 ročného syna a 3,5 ročnú dcérku, pestovanie kvetov a pestovanie zeleniny v záhradke