icon

🌞SÚŤAŽ: 3 solárne nabíjačky, ktorými si kedykoľvek dobijete napr.svoj mobil čistou energiou zo slnka🌞

andrea_spp
Moderátor
13. jan 2021

Milé dámy,
máme tu jednu rýchlu mini SÚŤAŽ, podmienkou zapojenia sa je len odpovedať na otázky:

Vedeli ste o tom, že SPP okrem plynu predáva aj elektrickú energiu?
Aké ďalšie služby sú pre vás dôelžité pri dodávateľovi energií? Čo by ste určite uvítali a uľahčilo by vám to život? 🌞

PS: Okrem solárnej nabíjačky veľmi rada rozdám radosť aj v podobe srdiečok. ❤️

Spomedzi všetkých zapojených vyberiem 3 z vás už piatok 15.1.2021
Teším sa na odpovede.

Andrea

evulinka123
13. jan 2021

Ano

avinka
13. jan 2021

SPP viem, že ponúka aj elektrinu. Veľmi by som uvítala aj servis kotlov a revízie (super by bolo so zlavou pre verných odberateľov 🙂

jankasta
13. jan 2021

Áno viem.Mame elektrinu od SPP.Zatial spokojnosť.👍😊

lenka9g
13. jan 2021

Áno vedela.
Rýchly servis, cena

irenaliza
13. jan 2021

@andrea_spp krásny večer viem ze dodávate aj el. Energiu pretože ju od Vás berieme a ko aj plyn a super a pri dodávateľovi je dôležitý prístup, servis, cena... A uvítala asi tati l som spokojná ste ekogicky a..

sisi208
13. jan 2021

áno vieme o tom, uvitali by sme nejaké akcie pre stálych zákaznikov

habanka2014
13. jan 2021

@andrea_spp jasne moja domacnosti tez vyuziva služby od SPP, uprednostnila by som zlacnenie faktúr.. veľa sa platí.. a v dnešnej dobe človek je rad že má prácu a je schopný platiť faktúry..

blskahruska
13. jan 2021

Zdravím Andy,
nevedela som o tom,že SPP PREDÁVA aj elektro energy 😯 od kedy?
Služby? Ako všade, ľudský faktor je strašná vec, na to by mali byt školení ti na 2 strane linky. Málokedy volate na linku , ak nemáte problém a ste v nálade.
Zväčša je nejaký problém,kt.treba riešiť.
Zamestnanci by mali byť školení uplne na secko, aby vedeli zodpovedať "vsetky" otázky a vždy milo ukončiť rozhovor. Aby klient na 2hej strane mal pocit,že je dôležitý a nie blbec 😂😉😎
Poviem príklad, teraz som si objednala z lekárne produkt , ku ktorému mal byť automaticky darček do vypredania zásob. Ked som si produkt kúpovala bol v košíku, a ked som to zaplatila 💰💸💳zmizol z košíka. Tak volam na linku a tam pani "mila" ze ved to tam máte,ze do vypredania zásob,tak sa asi vypredali..a z hlasu bolo citelne ,že ju otravujem, tak sme rozhovor ukončili..ale nedalo mi to, tak som napisala na všeobecný e mail..ze ci sa vedia na to pozrieť, a dosla mi odpoveď, že urobia všetko preto,aby to skompletizovali ako pri objednávke.
Došiel mi aj darček k produktu aj pozornosť naviac. Ale ten pocit,ked to mozte vybavit promptne po telefóne je na nezaplatenie. 🦄📲💲
👉Podla mna po každej návšteve v klientskom centre by mal klient zadat e mail, že ak bude mat zaujem nech vyplní dotazník spokojnosti. a verte mi,nik by už nemal nepríjemnú skúsenosť 😂🤣😅
Ako ked som bola pred 2ma rokmi vybavovať elektricku pripojku k domu . Dosla som o 14.00 na pobočku , klientske centrum bolo otvorené do 15.00. a pokiaľ som sa dostala na rad bolo 14.30 🙂 a ked som konečne s papiermi došla k pani, tak mi povedala ze je 14.40 PIATOK a ona o 20 minút končí, nech prídem v pondelok, lebo uz aj tlačiareň vypla a skener ma kolegyna vedľa ,a ta ma stránku, tak to asi nestihne 🤣😂😅 pre mňa nepochopiteľná vec,lebo pracujem v súkromnom sektore kde pre klienta sedíme v praci aj 2 hodiny po otváracích hodinách.
A co uľahčí život - prehľadnosť a zrozumiteľnosť😊

Pekný večer
Adri

vall1319
13. jan 2021

Áno, viem o tom, že SPP dodáva aj elektrickú energiu. Od dodávateľa očakávam fér ceny, non-stop služby a rýchly servis pre zákazníkov. Mňa by potešil účet zákazníka na Vašej stránke - kde si viem odkontrolovať spotrebu, ceny, faktúry - tiež ich zaplatiť...

alilka
13. jan 2021

Áno, už roky sme odberatelia aj elektriny aj plynu v SPP.. A sme spokojní 🙂

etnatn
13. jan 2021

ano, my mame vsetko od SPP, potesili by mozno nejake eko vychytavky v ramci eko kampane

timtim2
13. jan 2021

Áno..
Máme plyn aj elektrinu od SPP.. veľmi by nás doma potešila nabíjačka🙏

beruska6412
13. jan 2021

Áno,viem že SPP dodáva aj elektrinu.
A služby? Servis a revízie kotlov,viac zákazníckych centier, dostupnejšie call centrum, zľavy za vernosť 😁

bianka_012
13. jan 2021

Ano, viem o elektrine aj plyne od SPP. Rýchly servis a cena

brigelka
13. jan 2021

Áno,SPP dodáva okrem plynu aj elektrinu.
Pre mňa sú služby dôležité ako napr. cena, servis, ústretový personál na call centre, promtné riešenie problému.

luchab
13. jan 2021

Viem o tom, uz mame 7 rokov plyn aj elektriku v SPP. 🙂.
Velmi ocenujem riesenie dotazov cez mail a call centrum.
Uvitala by som odpocet plynu online, to zatial nemame, chodi pracovnik odpocitavat.

magnetk
13. jan 2021

Áno vedeli.
Rýchly servis, call centrum aj cez víkend.

macik45
14. jan 2021

Ano viem o tom, že dodávate aj elektriku . Pri dodávatelovi energií je dôležité aby rýchlo reagovali na otázky a problémy zákazníka, aby navrhli cenovo najvýhodnejší variant odberu. Infolinka aby bola pružnejšia.

chorucka
14. jan 2021

My sme sa o tom dozvedeli minuli rok v auguste keď chodili ponúkať elektrinu od SPP, keďže sme na nete hľadali nového dodávateľa (mali sme ČEZ) tak nám to prišlo vhod a od 1.1.2021 by sme mali patriť pod SPP. My sa snažíme znižovať spotrebu elektriny co sa nám pekne podarilo od 2018 to ide pekne dole a dnes máme splátku 29€ za dvojposchodových dom vďaka 🌞

markaterka
14. jan 2021

Áno viem.
Veľkú úlohu zohráva call centrum, cena, servis.

monika11m
14. jan 2021

Ano nedávno som si všimla, že dodava aj elektrinu.
Dobre servisne sluzby, prehlada faktúra.

silvia165
14. jan 2021

@andrea_spp dolezita je prehladna fakturacia, ochotny a profesionalny zakaznicky servis v call centre a tiez spolocenska zodpovednost takej velkej firmy ako je SPP
Solarna nabijacka by velmi potesila a bola u nas vyuzita 😊

gilmorka
14. jan 2021

Uvítala by som rýchlu komunikáciu, v dnešnej dobe sú on-line chat , rýchly odpovedný servis na mail a samozrejme rýchle riešenie technických problémov servisným technikom nevyhnutnosť

marcsy
14. jan 2021

Ano,vieme,ze spp predáva aj elektrinu
Dôležitá je pre odberateľa non -stop call centrum,výhodná cena,rýchle riesenie problemov,keď dôjde k poruche,tak rýchle odstranenie

maruskaw
14. jan 2021

@andrea_spp Áno, vieme, že SPP ponúka okrem plynu aj elektrinu. Dôležité pre nás je zákaznícky servis, ktorý vždy poradí a v prípade poruchy alebo problému, ich čo najrýchlejšie odstránenie.

evulienkaslx
14. jan 2021

cena, komunikacia, online faktury a komunikacia, servis

mariaanna06
14. jan 2021

Áno vedeli ❤️ Cena,rýchle vybavenie. Uvítala by som viac klientských centier. 👍🏻

pink_lady
14. jan 2021

Ano vieme. Dva roky sme mali oboje od ZSE, potom po prestahovani 2 roky plyn od SPP a elektrinu od ZSE no teraz mame zas oboje od ZSE. U nas vyhrala možnost uctu,platit priamo cez stranku, to že vzdy pri planovanom výpadku dostaneme avizo, 2 krat zuctovanie a neviem preco ale vždy máme vyssie preplatky 😝

curcuma
14. jan 2021

Áno, že SPP predáva aj energiu aj my vieme,
no zatiaľ zmenu robiť neplánujeme,
máme plyn a tu je spokojnosť,
dôležitá je cena a informovanosť,
uvítala by som som určite menej birokracie,
a viac možností online komunikácie,
trošku som si z rána zaveršovala,
za Dni s čistou energiou Vám aj takto poďakovala 🙂.