🌞SÚŤAŽ: 3 solárne nabíjačky, ktorými si kedykoľvek dobijete napr.svoj mobil čistou energiou zo slnka🌞
Milé dámy,
máme tu jednu rýchlu mini SÚŤAŽ, podmienkou zapojenia sa je len odpovedať na otázky:
Vedeli ste o tom, že SPP okrem plynu predáva aj elektrickú energiu?
Aké ďalšie služby sú pre vás dôelžité pri dodávateľovi energií? Čo by ste určite uvítali a uľahčilo by vám to život? 🌞
PS: Okrem solárnej nabíjačky veľmi rada rozdám radosť aj v podobe srdiečok. ❤️
Spomedzi všetkých zapojených vyberiem 3 z vás už piatok 15.1.2021
Teším sa na odpovede.
Andrea
SPP viem, že ponúka aj elektrinu. Veľmi by som uvítala aj servis kotlov a revízie (super by bolo so zlavou pre verných odberateľov 🙂
Áno viem.Mame elektrinu od SPP.Zatial spokojnosť.👍😊
Áno vedela.
Rýchly servis, cena
@andrea_spp krásny večer viem ze dodávate aj el. Energiu pretože ju od Vás berieme a ko aj plyn a super a pri dodávateľovi je dôležitý prístup, servis, cena... A uvítala asi tati l som spokojná ste ekogicky a..
áno vieme o tom, uvitali by sme nejaké akcie pre stálych zákaznikov
@andrea_spp jasne moja domacnosti tez vyuziva služby od SPP, uprednostnila by som zlacnenie faktúr.. veľa sa platí.. a v dnešnej dobe človek je rad že má prácu a je schopný platiť faktúry..
Zdravím Andy,
nevedela som o tom,že SPP PREDÁVA aj elektro energy 😯 od kedy?
Služby? Ako všade, ľudský faktor je strašná vec, na to by mali byt školení ti na 2 strane linky. Málokedy volate na linku , ak nemáte problém a ste v nálade.
Zväčša je nejaký problém,kt.treba riešiť.
Zamestnanci by mali byť školení uplne na secko, aby vedeli zodpovedať "vsetky" otázky a vždy milo ukončiť rozhovor. Aby klient na 2hej strane mal pocit,že je dôležitý a nie blbec 😂😉😎
Poviem príklad, teraz som si objednala z lekárne produkt , ku ktorému mal byť automaticky darček do vypredania zásob. Ked som si produkt kúpovala bol v košíku, a ked som to zaplatila 💰💸💳zmizol z košíka. Tak volam na linku a tam pani "mila" ze ved to tam máte,ze do vypredania zásob,tak sa asi vypredali..a z hlasu bolo citelne ,že ju otravujem, tak sme rozhovor ukončili..ale nedalo mi to, tak som napisala na všeobecný e mail..ze ci sa vedia na to pozrieť, a dosla mi odpoveď, že urobia všetko preto,aby to skompletizovali ako pri objednávke.
Došiel mi aj darček k produktu aj pozornosť naviac. Ale ten pocit,ked to mozte vybavit promptne po telefóne je na nezaplatenie. 🦄📲💲
👉Podla mna po každej návšteve v klientskom centre by mal klient zadat e mail, že ak bude mat zaujem nech vyplní dotazník spokojnosti. a verte mi,nik by už nemal nepríjemnú skúsenosť 😂🤣😅
Ako ked som bola pred 2ma rokmi vybavovať elektricku pripojku k domu . Dosla som o 14.00 na pobočku , klientske centrum bolo otvorené do 15.00. a pokiaľ som sa dostala na rad bolo 14.30 🙂 a ked som konečne s papiermi došla k pani, tak mi povedala ze je 14.40 PIATOK a ona o 20 minút končí, nech prídem v pondelok, lebo uz aj tlačiareň vypla a skener ma kolegyna vedľa ,a ta ma stránku, tak to asi nestihne 🤣😂😅 pre mňa nepochopiteľná vec,lebo pracujem v súkromnom sektore kde pre klienta sedíme v praci aj 2 hodiny po otváracích hodinách.
A co uľahčí život - prehľadnosť a zrozumiteľnosť😊
Pekný večer
Adri
Áno, viem o tom, že SPP dodáva aj elektrickú energiu. Od dodávateľa očakávam fér ceny, non-stop služby a rýchly servis pre zákazníkov. Mňa by potešil účet zákazníka na Vašej stránke - kde si viem odkontrolovať spotrebu, ceny, faktúry - tiež ich zaplatiť...
Áno, už roky sme odberatelia aj elektriny aj plynu v SPP.. A sme spokojní 🙂
ano, my mame vsetko od SPP, potesili by mozno nejake eko vychytavky v ramci eko kampane
Áno..
Máme plyn aj elektrinu od SPP.. veľmi by nás doma potešila nabíjačka🙏
Áno,viem že SPP dodáva aj elektrinu.
A služby? Servis a revízie kotlov,viac zákazníckych centier, dostupnejšie call centrum, zľavy za vernosť 😁
Ano, viem o elektrine aj plyne od SPP. Rýchly servis a cena
Áno,SPP dodáva okrem plynu aj elektrinu.
Pre mňa sú služby dôležité ako napr. cena, servis, ústretový personál na call centre, promtné riešenie problému.
Viem o tom, uz mame 7 rokov plyn aj elektriku v SPP. 🙂.
Velmi ocenujem riesenie dotazov cez mail a call centrum.
Uvitala by som odpocet plynu online, to zatial nemame, chodi pracovnik odpocitavat.
Áno vedeli.
Rýchly servis, call centrum aj cez víkend.
Ano viem o tom, že dodávate aj elektriku . Pri dodávatelovi energií je dôležité aby rýchlo reagovali na otázky a problémy zákazníka, aby navrhli cenovo najvýhodnejší variant odberu. Infolinka aby bola pružnejšia.
My sme sa o tom dozvedeli minuli rok v auguste keď chodili ponúkať elektrinu od SPP, keďže sme na nete hľadali nového dodávateľa (mali sme ČEZ) tak nám to prišlo vhod a od 1.1.2021 by sme mali patriť pod SPP. My sa snažíme znižovať spotrebu elektriny co sa nám pekne podarilo od 2018 to ide pekne dole a dnes máme splátku 29€ za dvojposchodových dom vďaka 🌞
Áno viem.
Veľkú úlohu zohráva call centrum, cena, servis.
Ano nedávno som si všimla, že dodava aj elektrinu.
Dobre servisne sluzby, prehlada faktúra.
@andrea_spp dolezita je prehladna fakturacia, ochotny a profesionalny zakaznicky servis v call centre a tiez spolocenska zodpovednost takej velkej firmy ako je SPP
Solarna nabijacka by velmi potesila a bola u nas vyuzita 😊
Uvítala by som rýchlu komunikáciu, v dnešnej dobe sú on-line chat , rýchly odpovedný servis na mail a samozrejme rýchle riešenie technických problémov servisným technikom nevyhnutnosť
Ano,vieme,ze spp predáva aj elektrinu
Dôležitá je pre odberateľa non -stop call centrum,výhodná cena,rýchle riesenie problemov,keď dôjde k poruche,tak rýchle odstranenie
@andrea_spp Áno, vieme, že SPP ponúka okrem plynu aj elektrinu. Dôležité pre nás je zákaznícky servis, ktorý vždy poradí a v prípade poruchy alebo problému, ich čo najrýchlejšie odstránenie.
cena, komunikacia, online faktury a komunikacia, servis
Áno vedeli ❤️ Cena,rýchle vybavenie. Uvítala by som viac klientských centier. 👍🏻
Ano vieme. Dva roky sme mali oboje od ZSE, potom po prestahovani 2 roky plyn od SPP a elektrinu od ZSE no teraz mame zas oboje od ZSE. U nas vyhrala možnost uctu,platit priamo cez stranku, to že vzdy pri planovanom výpadku dostaneme avizo, 2 krat zuctovanie a neviem preco ale vždy máme vyssie preplatky 😝
Áno, že SPP predáva aj energiu aj my vieme,
no zatiaľ zmenu robiť neplánujeme,
máme plyn a tu je spokojnosť,
dôležitá je cena a informovanosť,
uvítala by som som určite menej birokracie,
a viac možností online komunikácie,
trošku som si z rána zaveršovala,
za Dni s čistou energiou Vám aj takto poďakovala 🙂.

Ano