icon

🌞SÚŤAŽ: 3 solárne nabíjačky, ktorými si kedykoľvek dobijete napr.svoj mobil čistou energiou zo slnka🌞

andrea_spp
Moderátor
13. jan 2021

Milé dámy,
máme tu jednu rýchlu mini SÚŤAŽ, podmienkou zapojenia sa je len odpovedať na otázky:

Vedeli ste o tom, že SPP okrem plynu predáva aj elektrickú energiu?
Aké ďalšie služby sú pre vás dôelžité pri dodávateľovi energií? Čo by ste určite uvítali a uľahčilo by vám to život? 🌞

PS: Okrem solárnej nabíjačky veľmi rada rozdám radosť aj v podobe srdiečok. ❤️

Spomedzi všetkých zapojených vyberiem 3 z vás už piatok 15.1.2021
Teším sa na odpovede.

Andrea

05ada
14. jan 2021
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

@andrea_spp
ano sme dlhodobymi zakaznikmi SPP a maximalna spokojnost, rozhodli sme sa, podla ceny ktore ponukali , vyhody a sluzby nam poskytuju ako zakaznikom. Uvitala by som okamzitu odozvu na email- cize rzchlejsiu online komunikaciu.

jaja34581
14. jan 2021

Nevedela som , idem si pozorne pozriet ich web. Diki za info

cilkau
14. jan 2021

Mame plyn aj elektriku sme spokojný 🌜😀❄️

veronikalubko
14. jan 2021

SPP-u mňa táto skratka znamená ze SOM PRIAM POTESENA že takýto dodávateľ existuje 🙂 Klienstke call centrum, výborné💓
za mňa 100bodov, nič by som nemenila 🙂 možno len online poradňu by som dala 😊

ankahe1
14. jan 2021

Ano, spp ponuka aj elektricku energiu. Nukali mi ju pri podpise zmluvy 🙂
Co sa tyka sluzieb, tak urcite nejaka poruchova sluzba, technici, ktori nas nasmeruju a pridu rychlo opravit, co nevieme sami 🙂 idealny je bezproblemovy stav 😉 odpocty meracov elektronicky, pravidelna kontrola unikajuceho plynu 🙂

s_i_s_a
14. jan 2021

Sluzby SPP vyuzivame aj my a zatial sme velmi spokojni ☺ pre mna ako zakaznika je dolezite call centrum kde mi vedia pomoct s problemov aj pocas sviatkov a vikendov...a inak SPP ma teraz uuuzasnu reklamu ☺ uplne ju zboznujem ❤ jedna z mala reklam ktore mi nevadia a s radostou si ju pozriem a samozrejme aj schuti zaspievam 😁

jankacig
14. jan 2021

Aj my mame od nich plyn aj elektrinu, a ponúkajú ešte aj Urcite rychly servis, call centrum aj cez vikend, a cena je dobra

danasoky
14. jan 2021

@andrea_spp
Nie, to som nevedela. Dalšie sluzby- servis, ponuka energiu setriacich zariadení, vyuxitie obnoviteľných zdrojov energiií a investície do týchto zdrojov zo strany dodávateľa- to v prvom rade!
Vôbec sa mi nepáči platenie za energie formou paušálov- to je neprehľadné a myslím, že zmanipulovatelné! Chcela by som zaplatiť za to, co som použila (ako sa to robí v iných krajinách)..a nie preúčtovávať nejaké (väčšinou) nedoplatky, ktoré sú neprehľadné a nemožné ukontrolovať práve formou paušálnych poplatkov.
No solárne nabíjačky oceňujem - poďme aj my na Slovensku viac fungovať v prospech našej planéty.

jankac56
14. jan 2021

@andrea_spp
Áno, viem, že SPP ponúka okrem dodávky plynu aj elektriny. Pri dodávateľoch očakávam pravidelnú dodávku bez výpadkov. Od SSE nám pravidelne vypadáva elektrina a zatiaľ to nedoriešili a majú aj vyššie ceny ako iní dodávatelia.

alenka76
14. jan 2021

Priznám sa, že ani nie, kým som si neprečítala váš článok. Teraz už viem🥳.

Pre mňa by bola super služba poskytovať nabíjacie stanice (nabíjačky) pre autá po celom Slocensku, napríklad aj zo solárnych panelov. Také čo sú rýchlonabíjačky, aby šofér nečakal celú večnosť na nabitie.

Zamerať s poskytovaním informácii formou súťazí do škôlok, ZŠ, SŠ, aby sa budoval dobrý postoj o vytváraní čistej energie a jej dopad na životné pristredie už od malička.
Dobre fungujúca webová stránka.
Call centrum celých 24 hodín denne 7 dní v týzdni😀.

Prajem veľa dobrých projektov, ktoré pomôžu zrealizovať, tým viac čistej energie pre nás všetkých a hlavne pre budúce generácie. Držím vám palce, nech sa vám v tejto dobrej veci darí.

helen11
14. jan 2021

Áno viem aj o elektrine 🙂
Jednoznačne nonstop infolinka a všetko vybaviť online (aj keď vás musím pochváliť, lebo som nedávno menila trvalý pobyt a všetky zmeny som v SPP vás vybavila ľahko a efektívne cez telefón)

renata_b
14. jan 2021

@andrea_spp Ano, vieme o tom, ze SPP dodava aj elektrinu, zatial to nevyuzivame, este nemame vlastne byvanie.
Velmi by pomohlo aktivne call centrum, ktore vie zodpovedat na otazky a vie pomoct riesit problemy aj v sobotu. Cez tyzden su niektore.

moname
15. jan 2021

Mňa by potešila odmena za vernosť

89petra89
15. jan 2021

Dôležitá je hlavne spoľahlivosť, promptný prístup k zákazníkovi, rýchla pomoc v prípade potreby a kvalita za rozumnú cenu. 🙂

89katka
15. jan 2021

Áno, viem, že máte aj elelktriku a plyn. Uvítala by som hlavne jednoduchosť pri vybavovaní, čo z môjho pohľadu u vás bolo dosť komplikované, ale keďže mám už teraz všetko vybavené, tak sa nesťažujem. Len prvotné nahlásenie sa nie je jednoduché. Inak so službami som bola spokojná.

katarinka26
15. jan 2021

áno vedela, pre mňa ani nie sú tak dôležité ďalšie služby , ale to, aby základné služby fungovali tip top , napr. odhlásenie odberného miesta/ ukončenie kvôli zmene majiteľa bytu trvá u Vás neskutočne ale že neskutočne dlho, túto službu by som uvítali zlepšiť. Ďakujem

bkristina
15. jan 2021

Ano,vedela som ze SPP okrem plynu predava aj elektricku energiu.pre nas su dolezite sluzby:call centrum na rychle vybavenie problemu,sluzby na znizenie ekologickej stopy.uvitala by som solarnu nabijacku.mohla by som nabijat mobil,ked sme vonku v prirode 🙂

arcaniss
15. jan 2021

Áno, viem o tom. Uvítala by som upravenú pracovnú dobu infolinky ( min. do 20:00 + víkendy) a samozrejme prozákaznícky prístup zamestnancov🙂

livinka1111
15. jan 2021

Áno, vedeli sme o tom. Veľmi by potešilo, keby call centrum fungovalo aj cez víkend, poprípade by som uvítala viac zákazníckych centier. Život by nám uľahčili určite nižšie ceny. Nabíjačka veľmi poteší ❤️

lucik194
15. jan 2021

mne najviac ulahci zivot ked hladam nejake informacie (voda /plyn / elektrika/telco.....) ked najdem info na webe pekne rozpisane, nemusim preklikavat 25 stranok a aj tak sa nic podstatne nedozviem, neznasam na info linke automaty, radsej mam ked sa porozpravam s clovekom a najdolezitejsie su vypisy spotreby a informovanie do mailu, v klude si precitam ked niecomu nerozumiem tak potom volam na info linku.

Info linka pravdaze pre "pracujucich" nie ze od 8:00-15:00.... Rano od 6:00-20:00 to beriem ako samozrejmost.

Privitala by som lepsiu informovanost (nakolko mam deti), ze odkial pochadza plyn aj elektrina, proste nejaku appku pre deti (resp video kreslene), ze by si klikli - plyn teraz sa im vysvieti plynovod, do toho prezentacia, niekde sa vytazi, obrazky ako sa tazi, za kolko napr. dorazi na SKK, ako sa spracuje, to iste pre elektrinu (ked ideme okolo Jaslovskych tak sa minule pytali co vsetko je napojene, ktore mesta su a ktore nie, ako sa vyraba elektina, resp z coho vsetkeho sa da vyrobit......) to su veci co by som privitala.

To ze SPP predava plyn aj elektrinu viem.

svetlanat
15. jan 2021

Ano vedela som ze dodava plyn aj elektrinu. 🙂

142969
15. jan 2021

SPP plyn eletrika ano chodia ja po bytoch a ponukaju aj za vyhodnu cenu + zlava

kikusik88
15. jan 2021

Ano viem ze je spp dodavatel aj energie, urcite v dnesnych tazkych casoch zavazi najma cena a prijemny pristup k zakaznikovi

ruzulka
15. jan 2021

mame dva domy a na oboch z SPP elektrina a sme veľmi spokojný,call centrum ochotný a veľmi mily

domin85
15. jan 2021

Neriesili sme zatial takze som ani nevedela o elektrine. A nabijacka by potesila

andrea_spp
autorModerátor
15. jan 2021

@blskahruska to mi je ľúto s tým zakaznickym centrom, snažíme sa byť naozaj ústretoví, no môže sa stat

tibma
15. jan 2021

áno vieme o tom, že SPP ponúka aj elektrinu, no momentálne sme v podnájme, takže o tejto možnosti nerozhodujeme. A čo sa týka služieb, určite by bola vhodná nonstop linka pomoci s vyškoleným personálom 🙂

blskahruska
15. jan 2021

@andrea_spp myslim si,že by spätná väzba od zákazníkov spravila spokojnosť na oboch stranách 🤗 pekny večer

majba
15. jan 2021

@andrea_spp áno, vieme, že aj elektrickú energiu. Rýchly servis by sme uvítali a možno aj vernostné zľavy. 🙂

andrea_spp
autorModerátor
15. jan 2021

@livinka1111 a @blskahruska a @veronikalubko Ggratulujem vám k výhre 🙂
babulky ostatné, ďakujem vám moc moc krásne za vaše odpovede, dosť mi to pomohlo a veľa z vašich návrhov aj budeme aplikovať. BUdeme mať ešte jednu rýchlu súťaž a tiež chystám jedno prekvapenie na záver. Ešte raz, veľmi pekne ďakujem. ❤ ❤ ❤