icon

OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ

sisa_dm
Moderátor
10. dec 2018

Dobré ránko, dámy! Dnes opäť štartujeme Dni s dm a ja sa na ne veľmi teším! 😇

Ako ste našatartovali vy dnešné ráno? 🚀 Ja som začala poriadnou dávkou kávy a krémom na tvár, pretože najmä v zime nevystrčím nos z dverí bez toho, aby som mala nakrémovanú tvár!
Napíšte mi, ako ste sa vy dnes naštartovali, aby ste zvládli celý týždeň, ktorý nás čaká. 😊 5 z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý poteší nie len vás ale aj celú rodinku! Žrebujeme už dnes večer!💃

OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ
orionqa
10. dec 2018

rano zacina budikom o 6,30....rychle ranajky a potom utekame do prace🙂

pooppy142
10. dec 2018

Ahoj 😊
Ja sa každé ráno štartujem kávou, nejakou malou dobrotou ( dnes bebe dobré ráno) a potom si dám ešte prechádzku do škôlky, obchodu, alebo len tak 🤗😁

penelope10
10. dec 2018

dnes nas zobudil budik mojho syna - kikirikanie kohuta o 5,00 😂😂😂😂 verim, že to bola posledna nečakana vec dnešny deň.

nikka2889
10. dec 2018

No moj den sa odstartoval debatou v postielke..😣tak som si teda dala kafco a pokusim sa ho prezit v zdravi fyzickom aj psychickom😃
Aleeee aj tak to moje dite milujem najviac na svete😍☺

deli06
10. dec 2018

Ja kazde rano startujem kavou 😁😉

janulli2
10. dec 2018

Mňa každé ráns naštartuje malý dvoj ročný syn,ktorý mi ťahá pyžamo a pýta si svoje mliečko,ktoré nevymení za nič iné iba to mamkine.Potom rýchle nachystať desiaty ďaľším dvom do školy, kým on si pozrie nejakú rozprávku podľa nálady aká mu sedí,potom rýchle utekám s dcérou do škôlky, keď sa vrátim nachystám ďalšieho syna do školy a hurá keď som už tak dobre prebudená tak si dám tu kávičku a potom upravujeme s malým nezbedníkom.

aryana
10. dec 2018

Nastarovala som sa uplne pondelkovo- zaspali sme, dieta sa pocikalo do postele, vyliala som na seba vytuzenu kavu, zabudli sme doma slabikar a dvakrat mi skapalo auto 😂 krasne a pohodove rano proste 😁

livinka1111
10. dec 2018

Tak ja som deň naštartovala riadnou dávkou kávy a budením detí, ktorým vždy zaspievam peknú rannú pesničku. Vtedy veľmi rýchlo vstanú, naraňajkujú sa, umyjú zúbky, oblečú sa a už čakajú nachystaní v predsieni. A ráno v práci ma hneď preplesklo, keďže cez víkend sa udialo mnoho vecí, takže som hneď zapadla do tohto chaosu... Také bolo moje ranné prebudenie 🙂

tanyk
10. dec 2018

Kavou,samozrejme studenou 😂 a chystam sa na postu tak tam mi urcite rozprudia krv a zvysia tlak 😂 najma ak opat narazim na tu postarku, ktora sa tvari ako jogurt 3 dni po zaruke 😁😂

rachelkk
10. dec 2018

Moje ráno začalo asi takto. Niekto zaklopal na dvere. Hneď som vedela že to bude poštár. Ešte v pyžame som prišla ku dverám otvorila a prebehlo to klasické : " Dobré ráno bla bla " a ku koncu mi vraví dobré pyžamko ;) a ja že omg moj starý poštár ma balí... až keď som zavrela dvere a išla do kúpelky som zistila že mám mokrú košelu od kojenia... :D a týždeň može začať... potom som si dala kávu ...

onmaria
10. dec 2018

"najlepšie" ma vie naštartovať dcéra,keď ráno piští..že musí ísť do školy.ako dnes.hrozne nervy ☹️ potom som sa už tak naozaj naštartovala vajíčkom očkom..žiadna káva,ale u mňa top raňajky - "hamandeggs-oveeee" to má vždy vzpruzi 😉

marry333
10. dec 2018

@sisa_dm Dnes som začala deň šálkou silnej kávy, keďže kolegyňa chýba celý týždeň, tak musím mojich 22 lások zvládnuť sama, bude to poriadne veselý s poriadne veľkými šálkami kávy. Už sa teším na víkend.

mikaela87
10. dec 2018

Moj dnesny den zacal budikom, ktory ma nie a nie zobudit...pri pohlade na moju spiacu dcerku som sa ledva vykopla z postele.. si hovorim "jeeej tiez by som sa s nou mohla tulit este v postielke" no co uz sa da robit..povinnosti volaju.. v robote prvy starter kava..ranajky...zapnem modry konik...a šup tyzden s dm....supeeeer!!!! hned ma to prebralo....a uz som nastartovana sutazit s mojou oblubenou dm...

maitika7
10. dec 2018

Ja este startujem. Ležím v posteli tehotna vsetko ma boli a prva dcerka lezi vedla mna a tuli sa ku mne tak nacerpavam energiu na dalsi den

katika232
10. dec 2018

dnes ráno som budík nepotrebovala lebo moje detúrence vstali o pol hodinku skôr ako mal zvoniť budík,tak som si v kľude vypila kávičku 🙂 deti sa naraňajkovať,synček šiel do školy a ja s dcérkou sedíme v teplúčku doma,popíjame čajík a čakáme kým prestane pršať aby sme mohli ísť trošku von na prechádzku 😀

tinage
10. dec 2018

Tabletkou proti teplote 😔 a potom návštevou lekárky.

kaji1212
10. dec 2018

@sisa_dm mne v poslednom obdobi maly vstava skoro rano tak ze silnou kavou a rozbehla som sa s upratovanim to ma prebralo 🤣

bobovalenka
10. dec 2018

O pol siedmej budík zvoní,
posuniem ho o chvíľu,
skontrolujem rýchlo Koník,
či je niečo nové tu 🙂
zavriem očko ešte trošku
veď stíhame v pohode.
Budík zvoní o polhodku
už aj skáčem z postele.
Jedno dieťa spusinkujem
druhé taktiež poťuťkám
manželíka pošťuchujem
veľkáč zvláda vstávať sám 🙂
Plienka, krémik, kakauko
avšak pre mňa iba kefa
prvé, druhé dieťatko
vychystať mi treba,
Školák už to dáva osvä,
šikuliak je veru,
a dva krpce pre mňa s tatom
všetok čas zaberú 😂😂
Čiapka, šálik, bunda čižma
chodba je ich plná
jedno v škôlke vykladáme,
s druhým prechádzka a.... domááááá!
Teraz príde kávička,
dá si tatík aj mamička,
raňajočky v kľude zjeme
s úsmevom deň započneme 🙂

sisa_dm
autorModerátor
10. dec 2018

@danulicek Tak to teda áno :D! Ale zase, v takejto chvíli si človek uvedomí, že v podstate sa dá stihnúť naša denná rutina aj v minimálnom čase. Je to síce "o držku", ale o to viac nakopne ☕

petra0017
10. dec 2018

Samozrejme ako každé ráno manžel ide do práce spraví my kávu prinesie do postele dá pusu a hneď je lepší deň, potom ako odíde do práce malý zbadá, že táto odišiel a skočí my do postele 😍😘hneď je krajší deň

jachin
10. dec 2018

Tak ráno som naštartovala paralenom s bolesťami zubov a dvomi chorými deťmi v posteli. No to bude "veselý" týžden. Ale zvládneme to nejak 😉

lienkaam16
10. dec 2018

U náš podobne hlacne šálkou kávy a ceráliami na raňajky a týždeň sa môže začať.... práca, škôlka ALE ešte pár dní a sú tu Vianoce...konečne spolu,doma vo Vianočnom pyžame ;)

sisska
10. dec 2018

Mojej maminke ráno ušiel pred nosom autobus do prace, tak o 5,00 hod.volala manželovi, aby ju išiel zaviezt 😴 samozrejme sme sa na vyzvananie telefónu pobudili všetci, vrátane našej dcérky a yorkshira, ktorý mi od ľaku zaliezol pod perinu a nie a nie vyjsť 🤔 Dcérka už viac nezaspala, tak sme si od pol 6-tej čítali encyklopédiu a ja som popri tom spravila jogurtove lievance, čo budú na obed 😅 aspon som zistila, ako veľa toho človek stihne, keď nespí 😂 a teraz utekám do škôlky za mojimi 20-timi pokladmi, snáď aspoň oni budú dobre vyspati 🙃

sisa_dm
autorModerátor
10. dec 2018

@carmen238 joj, to nie je zrovna najlepší darček na narodeniny :/ Verím, že to nebudú kiahne a ak áno, tak skoré uzdravenie 🙂

puklica13
10. dec 2018

Kaaaaava...a sprcha...a skvely kokosak na plet s dm...😘😘😘

sisa_dm
autorModerátor
10. dec 2018

@cupakabricka Jéj, tak teba čaká krásny deň. Verím, že Izabelke sa bude páčiť! A veru aj ruky treba poriadne krémovať. Nemám rada ten pocit vysušených rúk alebo tváre. Ja som z toho potom celá nesvoja 😕

blcha123
10. dec 2018

Môj deň začal krásne, dcérka má zobudila 🤣 prvé kroky smerovali ku chladničke a mlieku pre ňu , medzi tým som si už dala variť kávu a umyť si tvár a zúbky. A čo sa stalo s tou kávou čo som si robila ráno ? akurát ju popijam už tajnú studenú ako to u nás býva 🤣lebo moje malé šidlo má zamestnáva na 1000percent 😙

kamilabe
10. dec 2018

@sisa_dm ja startujem este v posteli, so spiacim rocnym syncekom 😉 a kedze mne sa uz spat neda, tak sleduj, co je tu nove 🙂

sissy27
10. dec 2018

@sisa_dm mňa dnes naštartoval šéf, keď mi volal, že kde som - očakával ma o 8.00 v práci a ja som ešte 8.30 sladko spala 😂 bol to veľmi rýchly štart, keby som bola ešte rýchlejšia, tak by som sa vrátila v čase 😂

wonderwoman32
10. dec 2018

My sme začali ráno ako vždy ♥️ S úsmevom ♥️