OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ
Dobré ránko, dámy! Dnes opäť štartujeme Dni s dm a ja sa na ne veľmi teším! 😇
Ako ste našatartovali vy dnešné ráno? 🚀 Ja som začala poriadnou dávkou kávy a krémom na tvár, pretože najmä v zime nevystrčím nos z dverí bez toho, aby som mala nakrémovanú tvár!
Napíšte mi, ako ste sa vy dnes naštartovali, aby ste zvládli celý týždeň, ktorý nás čaká. 😊 5 z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý poteší nie len vás ale aj celú rodinku! Žrebujeme už dnes večer!💃

Skôr než budík ma zobudil telefonát od šéfky :D všetko čo sa dialo potom už nemá zmysel písať :D
Ahoj 🙂 my taká klasika. Syn je ako hodinky. Každé ráno presne 6:20 kričí a skáče od radosti v postieľke 😂 prebaliť, zobudiť staršiu do školy, vyprevadiť, popri vypiť kávu nachovať budík 🤣 a šup do obchodu pre veci potrebné na varenie 🙂
Zdravím....tak moj štart začína vetou od dvoj ročnej dcérky....mamkaaa dobre ráno už neni noc vstávame 😊...a uz to ide čajik a raňajky základ dňa 😊
Deň som začala s kávou a medovníčkami🙂 to budú teraz moje raňajky až do Vianoc
@zuzanahviez jéj to je super a verím, že odloženie cumlíka a plienok je ten najlepší darček! 🙂
Po niekolkych prebdenych nociach som sa dnes konecne vyspala a rovno aj zaspala. Tak rano bol trochu zhon pred odchodom do skolky ale uz mam ranajky za sebou a obed sa uz vari.
Den som zacala kavou, sviezou sprchou a dobrymi ranajkami, napriek skaredemu pocasiu som odhodlana dnes toho vela urobit, tak verim, ze sa mi to aj podari 😊
Dnešne rano ma naštartovala kavička a moje deti,ktore ma ako inač zobudili :D
Dnešné ranko som naštartovala ako každý deň posledných pár týždňov. Zobudila ma moja mala bambulka ktora ma kopka každé ráno v brušku a ja jej vždy rada odpovedam 🙂 <3 .... milujem tieto prebudenia 🙂 :-*
Teplým cajikom a chystanim desiaty dcére do školy a mliecka pre menšiu dcérku
@mima172 To mi je veľmi ľúto :/ Viem, že takáto správa je strašná (stalo sa nám to v rodine), ale netreba strácať nádej a hľadať v každom dni niečo pozitívne a po čase si uvedomíš, že len z toho "automatika" bude radosť z nového dňa! Veď predsa len sa môžeš radovať z toho, že máš okolo seba skvelých ľudí 🙂
Ahojky dnešný deň paráda😁 ráno som sa zobudila po noci vstávania a papania spravila som kuk do postieľky a mladšia dcerka s krásnym úsmevom povedala prvy krát MAMA. No ako krajšie sa dá začať deň?
Pekný dník 😘
Uplne super,kedze mam dnes volno,tak pecenim vianocných medovnikov a popijanim kavicky popri tom🙂
Mna nastartoval kasel a kychanie mojej dcery a jej zacinajuca choroba 🙈 takze hned ku doktorke a tyzden ju teraz budem mat doma 🙄🤦🏻♀️😁 ale nieee, bezne ma nastartuje nas 1,5 rocny syn, ktory ma budi kazde rano svojim rozpravanim ❤️
Mne dnesne rano "nastartovala" moja 9mesacna dcerka, ktora ma zobudila, pojasili sme sa v posteli, dali sme si cajik a maslovy chlebik, ktory som upiekla vcera vecer.
@bobovalenka život krajší je, keď sa všetko rýmuje! :D 🙂
Dnešné ráno som naštartovala prechádzkou s mojim psíkom, studený ranný vzduch a jeho jašenie sa ma vždy zaručene preberú. Keďže momentálne čakám bábätko kávičku som dočasne vymenila za čajík a poriadne raňajky. Počas dňa energiu dobíjam ovocím
Rano som nastartovala zobudenim najskor seba, potom deti, pripravenim ranajok a desiaty a este som si dala 50 drepov na riadne prebratie a aj rozohriatie :D

@mummylina ja pijem už vyše roka každý deň v práci túto dmBio kávu a musím povedať, že ma ešte stále neomrzela 🙂 Veľmi dobre chutí!