SÚŤAŽ: Najobľúbenejší výrobok
Určite aj vy máte obľúbený výrobok, pre ktorý sa vždy vraciate k nám do dmky! Napíšte, ktorý je ten váš a zajtra na obed vyberiem 4, ktoré dostanú dm balíček 😎😊

Bude ťažké vybrať len štyri 😳 ale tak určite z detských - Babylove - vlhčené utierky, čo sa týka jedla - DmBio kokosový olej, upratovanie - papieriky do sušičky Denkmint a čo sa týka kozmetiky sa strieda :D momentálne je moja topka cofee scrub Balea pomer cena a výkon 👌😍
U nás by sa toho našlo naozaj veľa plienky kupujeme už dva roky babylove, skúsili sme aj iné, ale sadli len tieto. Sprchové gély, šampóny balea tiež nemajú konkurenciu. V poslednom čase skúšam aj bio a eko produkty. Muž nedopustí na vašu zrnkovú kávu.
Ale čo je u nás asi top, to je čistič na wc a tekutý prášok. Super cena aj kvalita a krááásne voňajú. Vždy ma zahreje pri srdci, keď môj dvojročný syn príde a povie: "Mama upjatala, mmmmmmmm, vonia!" Takého pozorného syna mám, radosť upratovať!
U nás je celá DM top... Nájdeme tam všetko co potrebujeme... Od plienok, kozmetiky, prášku, aviváže, šampónov a sprcháčov.... Aj bezlepkové výrobky, semienka, vitamíny pre deti, kvapky do nosa...nedávno som objavila stavu zo susenych sliviek,ktorá dcérke velmi pomáha pri zápche... Velmi oblubene mam aj gely Balea na holenie.... Je velmi tazke vybrat jediný výrobok najoblúbenejší....
U nas su oblubene spaldove susienky s naplnou 🙂 co sa potravin tyka, inak mame oblubene aj vyrobky denkmit napr. tablety do umyvacky riadu, gel na pranie a pod. V DM drogerii nakupujem velmi rada 🙂
u nás najoblúbenejšie výrobky bio - keksíky, oriešky... a sprcháče zn. Balea... to je top ale nakupujeme tam všetko🙂
Jaaj, je ich vela vela vela. Od narodenia mojich deti je to znacka Babylove. A takisto mam v oblube zn.Jessa, Balea a vzorovane toaletaky😁
@sisa_dm zboznujem Balea sampon a kondicioner pre hnede vlasky vonia krásne po čokoláde a rozriavi vlásky. keď si umyljem vlasy manžel vždy sranduje že zasa som na spapanie
@igiana @1kriosa1 @micaaa a @ lucymaud baby gratulujem, dnes sa šťastie posadilo na vás 🙂 Pošlite mi prosím do správy vaše adresy, ďakujem.
Teším sa veľmi, že sa u každej z vás nájde aspoň jeden výrobok, pre ktorý sa vám oplatí zájsť do dmky! Verím, že i naďalej budete spokojné a budete k nám chodiť s radosťou 🙂! Tie, ktoré ste nevyhrali dnes, nebojte ...ešte máme pár dni pred sebou a aj niekoľko súťaží 🙂!
😄😃😘😔😔😔😔 stihla som to LTT ale nevadí... snáď nabudúce 😍😁
Vyherkyniam gratulujem ;)
Ahoj. Za mna sprchace balea. A javorovy sirup😊
nakolko mam dceru bezlaktozovu a z casu na cas treba aj nejaku bezmliecnu mlsku, tak najoblubenejsie u nas:
cokoladovy krem....
https://www.mojadm.sk/dmbio-cokoladovy-krem-s-l...
u mna je to balea deo malinove. 🙂
Urcite vlhcene utierky babylove ale aj plienky a vsetko pre malu kazdy mesiac nieco prinesiem domov
Obrusky na pradlo su moje naj...aj vcera som bola doplnit zasobu...a potom je to oxi prasok v kybliku a mnoho inych veciiii
Obľúbených výrobkov z DM drogérie máme veľa 🙂 Napríklad Babylove vlhčené obrúsky, Jessa slipové vložky, Balea MEN gél na holenie aj všetky vlasové stylingové prípravky, SUN DANCE mlieka na opaľovanie a po opaľovaní, šampón na vlasy Silver Swiss, Ebelin pukačky aj gumičky do vlasov, Denkmit odstraňovač škvŕn a tiež DM bio vanilkový puding v prášku, špaldové kolienka a špagety 🙂
Denk mit praci prasok sensitive, babylove vlhcene utierky, Jessa intimne utierky, zlcove mydlo Denk mit...je toho dost. Aj prostriedok na riad denk mit nature. Kopu veci z Balea, Alverde, BioDM...
Babylove plienky
Ja mam vela oblubenych vyrobkov, ktore inde nekupujem len v DM - ryzove mlieko, spaldove cestoviny, pesto, balea vyrobky, cerveny ruz od trend it up atd.
Ja tiez vela oblubenych, napr. Gel na holenie od Balea, vlhcene obrusky, plienky .... je toho vela.👍👍👍👍👍🤣🤣🤣

@sisa_dm telové mlieka Balea-za málo peňazí veľa muziky🙂 +vlasová kozmetika hlavne sérum na končeky vlasov.
Pre deti telová kozmetika alvedere
a čo ma prekvapilo, kvalitné výživové doplnky-Omega kyseliny, magnézium s B6 atď.