SÚŤAŽ: Najobľúbenejší výrobok
Určite aj vy máte obľúbený výrobok, pre ktorý sa vždy vraciate k nám do dmky! Napíšte, ktorý je ten váš a zajtra na obed vyberiem 4, ktoré dostanú dm balíček 😎😊

Urcite plienky a vlhcene obrusky babylove.
Tak u nás to sú sprchové gély ballea a všetky čističe domácnosti. Teraz sme kúpili dcére vašu elektronickú zubnú kefku tak pevne verím, že bude obľúbenou 😊
Značka Ballea ❤️
Denkmit žlčové mydlo a Balea sprcháče 👍
Top produkt boli u nás plienky, čaj pre deti babylove ten ovocný malá ani iný nechce piť a ešte používame oxi prášok na škvŕny ten zelený kýblik. Doteraz ma nesklamal.
Fenka mit univerzálny čistič, babylove vlhčené utierky a plienky. Mnoho ešte ďalších výrobkov.
Je pre mna tazke urcit jeden vyrobok,ale momentalne je to denkmit zlcove mydlo,tablety do umyvacky a alverde mydla.....
Tak ja milujem sprchove Balea a malej som kupovala vašu značku plienok.boli super 🙂
Ked som mala malu dcerku velmi sme si oblubili plienky babylove, vlhcene servitky a rozne kase z tejto znacky..teraz ma 6 rokov a stale chodime do dm-ky kupovat zdrave vyrobky pre deticky a okrem toho sa zastavi aj pri egaloch s ružami a leskami pre maminky.. a uz pocuvam "mami takyto sa mi pači, kupiš mi ho!!!"
u nás sú najobľúbenejšie denk mit saponáty na riad, hlavne ovocné limitky, po tie vždy bežíme a všetci ich doma ovoniavame 🙂
Pre mňa to je určite DM Bio marhuľová kaša 😊❤️🥣 ..a to už dlhé roky...pred tehotenstvom som sa venovala bikiny fitness a táto kaša bola ako moje “pomašrtenie” a “zhrešenie” 😁,’ ...zostala som jej však verná, raňajkujem ju minimálne 3-4x týždenne a moj muž sa mi stále čuduje, či som sa jej ešte za tie roky neobjedla 😁 ..to proste nejde, lebo je veľmi chutna 😊❤️🥣
u našich chlapcov najviac bodujú kapsičky babylove, majú úžasné variácie príchutí 🙂
Všetko od Denk mit, viem, ze čokoľvek z tejto rady kúpim, budem spokojná. Kupujem najmä prášky na pranie. Nedávno nám pribudla umývačka a opätovne Denk mit výrobky určené do umývačky nesklamali. 🙂
Plienky babylove su najlepšie 🙂 a este dm bio čokolády tie milujem 😍
Tak úprimne sú to denkmit obrúsky proti zafarbeniu do práčky 😀 a ostatné kupujem podľa toho čo potrebujem, alebo je v akcii.
Zdravim tak my ich mame viac ale najviac oblubeny produkt od vas ma nasa dvojrocna ninka a to cumliky baby love 😘
s top vyrobok je babylove vlhcene obrusky. plienocky krem na veterno a syn uchmatne balon. Cize on sa vzdy vracia pre balonik ked zabudne si ho zobrat. Ked neni na predajni pyta si ho .Vie ze tam je tak len tam chodime.Ako dm je ok vyborna. Mame aj pracok vitamin c .Kazda mamicka si tam nieco najde .Cenovo dobra . Vyrobky vyborne .
Tak u nas sprcho y detsky gel 🙂
sprchéve gely a prípravky na vlasy
Iba jeden? Fuuuha asi dm pracie kapsule alebo damsky sprchovy gel s olejom
do dm chodím nakupovať rôzne čistiace prostriedky ale nezaobídem sa bez sprchových gelov Balea 🙂
Rozhodne belea sprcháče a tiež krémy na telo 😍 ale nikdy neodídem aj bez nejakej voňavej sviečky 😍

@sisa_dm tak u nás má každý člen svoj obľúbený produkt. Syn plienky, obrúsky a ovocné taštičky 😉, u mňa sú nevyhnutnosťou "upratovanie prostriedky" a vlasová kozmetika, no a polovička sprchovacie gély.