icon

SÚŤAŽ: Najobľúbenejší výrobok

sisa_dm
Moderátor
12. dec 2018

Určite aj vy máte obľúbený výrobok, pre ktorý sa vždy vraciate k nám do dmky! Napíšte, ktorý je ten váš a zajtra na obed vyberiem 4, ktoré dostanú dm balíček 😎😊

SÚŤAŽ: Najobľúbenejší výrobok
ellaafi
13. dec 2018

@sisa_dm tak u nás má každý člen svoj obľúbený produkt. Syn plienky, obrúsky a ovocné taštičky 😉, u mňa sú nevyhnutnosťou "upratovanie prostriedky" a vlasová kozmetika, no a polovička sprchovacie gély.

marecek1
13. dec 2018

Urcite plienky a vlhcene obrusky babylove.

mirka198
13. dec 2018

Tak u nás to sú sprchové gély ballea a všetky čističe domácnosti. Teraz sme kúpili dcére vašu elektronickú zubnú kefku tak pevne verím, že bude obľúbenou 😊

xlolax80
13. dec 2018

@sisa_dm dm bio kokosovy olej

karolin2
13. dec 2018

Denk mit tekutý prášok s vôňou citrónu. Mohla by som ho jednoducho nazvať všemocný pomocník. Vďaka jemnej citrónovej vône nie je vtieravý. Využívam ho hlavne v kuchyni, ale aj v kúpelni a WC. Zanesený drez - žiadny problém, špinavý pohár, umývadlo od zvyšky mydla, wc.

maryon1
13. dec 2018

@sisa_dm cistiace prostriedky znacky denkmi.

tinka0000
13. dec 2018

Značka Ballea ❤️

angelheart
13. dec 2018

Denkmit žlčové mydlo a Balea sprcháče 👍

micaaa
13. dec 2018

Top produkt boli u nás plienky, čaj pre deti babylove ten ovocný malá ani iný nechce piť a ešte používame oxi prášok na škvŕny ten zelený kýblik. Doteraz ma nesklamal.

monika11m
13. dec 2018

Milujeeem❤️❤️❤️❤️❤️

lienkaso
13. dec 2018

Fenka mit univerzálny čistič, babylove vlhčené utierky a plienky. Mnoho ešte ďalších výrobkov.

revicka
13. dec 2018

@sisa_dm toaletný papier z limitovanej edície 🙂 práve dnes sa chystám pre zimný, dúfam že bude ešte na predajni, už sa naň teším. Triviálna vec, ale urobí náladu hneď zrána :D

86488648
13. dec 2018

Je pre mna tazke urcit jeden vyrobok,ale momentalne je to denkmit zlcove mydlo,tablety do umyvacky a alverde mydla.....

hodanka38
13. dec 2018

@sisa_dm Urcite zlcove mydlo 👌👌👌pri malom dietati, ktore sa niekedy prekaka az po lopatky je tento vyrobok hotove zlato 😁

lenuska2202
13. dec 2018

Tak ja milujem sprchove Balea a malej som kupovala vašu značku plienok.boli super 🙂

mikaela87
13. dec 2018

Ked som mala malu dcerku velmi sme si oblubili plienky babylove, vlhcene servitky a rozne kase z tejto znacky..teraz ma 6 rokov a stale chodime do dm-ky kupovat zdrave vyrobky pre deticky a okrem toho sa zastavi aj pri egaloch s ružami a leskami pre maminky.. a uz pocuvam "mami takyto sa mi pači, kupiš mi ho!!!"

lienka175
13. dec 2018

u nás sú najobľúbenejšie denk mit saponáty na riad, hlavne ovocné limitky, po tie vždy bežíme a všetci ich doma ovoniavame 🙂

1kriosa1
13. dec 2018

Pre mňa to je určite DM Bio marhuľová kaša 😊❤️🥣 ..a to už dlhé roky...pred tehotenstvom som sa venovala bikiny fitness a táto kaša bola ako moje “pomašrtenie” a “zhrešenie” 😁,’ ...zostala som jej však verná, raňajkujem ju minimálne 3-4x týždenne a moj muž sa mi stále čuduje, či som sa jej ešte za tie roky neobjedla 😁 ..to proste nejde, lebo je veľmi chutna 😊❤️🥣

zdubi
13. dec 2018

u našich chlapcov najviac bodujú kapsičky babylove, majú úžasné variácie príchutí 🙂

katkasav
13. dec 2018

Všetko od Denk mit, viem, ze čokoľvek z tejto rady kúpim, budem spokojná. Kupujem najmä prášky na pranie. Nedávno nám pribudla umývačka a opätovne Denk mit výrobky určené do umývačky nesklamali. 🙂

lusiiija
13. dec 2018

Plienky babylove su najlepšie 🙂 a este dm bio čokolády tie milujem 😍

jachin
13. dec 2018

Tak úprimne sú to denkmit obrúsky proti zafarbeniu do práčky 😀 a ostatné kupujem podľa toho čo potrebujem, alebo je v akcii.

ninka1609
13. dec 2018

Zdravim tak my ich mame viac ale najviac oblubeny produkt od vas ma nasa dvojrocna ninka a to cumliky baby love 😘

peter179
13. dec 2018

s top vyrobok je babylove vlhcene obrusky. plienocky krem na veterno a syn uchmatne balon. Cize on sa vzdy vracia pre balonik ked zabudne si ho zobrat. Ked neni na predajni pyta si ho .Vie ze tam je tak len tam chodime.Ako dm je ok vyborna. Mame aj pracok vitamin c .Kazda mamicka si tam nieco najde .Cenovo dobra . Vyrobky vyborne .

nadherna
13. dec 2018

Tak u nas sprcho y detsky gel 🙂

majocka24
13. dec 2018

sprchéve gely a prípravky na vlasy

miiichala
13. dec 2018

Iba jeden? Fuuuha asi dm pracie kapsule alebo damsky sprchovy gel s olejom

klarissa25
13. dec 2018

do dm chodím nakupovať rôzne čistiace prostriedky ale nezaobídem sa bez sprchových gelov Balea 🙂

rysmamka
13. dec 2018

@sisa_dm Vlhcene obrusky, zlcove mydlo, vlhcene obrusky na wc 😀. Papierove obrusky,obcas kupime aj nejaku potravinu-cervenu sosovicu,cicer. Obrovsky vyber a ked sa tam dostanem niekedy tam stravim aj hodinu a e objavim nieco nove a super

natali8581
13. dec 2018

Rozhodne belea sprcháče a tiež krémy na telo 😍 ale nikdy neodídem aj bez nejakej voňavej sviečky 😍