icon

Chutne, zdravo a BIO? 🙂

sisa_dm
Moderátor
10. apr 2018

Desiata, olovrant alebo niečo na pečenie a varenie? Naša značka dmBio vám ponúka širokú škálu produktov, ktoré pochádzajú z ekologického pestovania. Vďaka pravidelným kontrolám obsahových látok potravín a výrobných postupov vám dm ponúka na jednej strane vysoko kvalitné biopotraviny pre uvedomelé stravovanie a na druhej strane tým dm podporuje aj ekologické pestovanie. 🙂

Čo hovoríte vy na BIO produkty? Siahnete radšej po zdravších alternatívach alebo vám na tom až tak nezáleží?

Viac o značke dmBio si môžete prečítať aj na našej stránke mojadm.sk😉
https://www.mojadm.sk/dm-znacka/dmbio/dmbio-o-z...

Chutne, zdravo a BIO? 🙂
01tatianka
10. apr 2018

@sisa_dm z toho dobodu to zaujima ajj mna ties soom yo neskusila :+D

majik66
10. apr 2018

V dnesnej dobe je to asi jedina alternativa ako dostat prosukty v lepsej kvalite. Zatial spokojnost

kvetinka75
10. apr 2018

no bio, čo to vlastne znamená? Pre mňa je BIO a 100% prírodný produkt taký, ktorý si odtrhnem a zjem bez akýchkoľvek úprav a šťavy priamo z čerstvého ovocia alebo zeleniny. Všetko ostatné už prešlo úpravami a vždy všetko niečo obsahuje, aby ten obsah v balení vydržal nejakú dobu. Chutiť chutia dobre, občas si kúpim produkty z DM, veď nedajú sa jesť iba čerstvé potraviny, musíme kupovať aj balené a spracované. Ale som skeptická voči ekologickému hospodárstvu, pretože hospodári, aby mali úrodu , tak tiež používajú chémiu - postreky, inak by tie produkty nevyzerali tak pekne. A tie sa potom používajú ďalej na spracovanie. Snažím sa vybrať si to najzdravšie, čo je v okolí a preto kupujem väčšinou suroviny a doma varím.

chrapekova66
10. apr 2018

@sisa_dm v DM bio výrobky a predtým alnatura nakupujem pravidelne, rozhodne sú zdravšou alternatívou. Kokosový olej,alebo sypký zeleninový bujón nesmú u nás chýbať. Na pečenie kvaskovy chleba je kvalitná DM Špaldová chlebova múka.

chymenitta33
10. apr 2018

@sisa_dm Veľmi často siaham po Vašich produktoch. Vidím v tom veľký zmysel. Má to svoje opodstatnenie. Aspoň, keby mamičky dbali nato, že malému brušku treba dobré veci.. 🙂

dadka_bb
10. apr 2018

ja vyslovene nekupujem bio vyrobky.ale v dmke je vela bio vyrobkov,a tak sa tesim ked si nejaky kupim ,citim sa tak zdravsie 😄

flowwwly
10. apr 2018

Milujeme bio a v dmke je aj to co infe nie za normalnu cenu...dm vseobecne je perfektne miesto na vsetko zdrave.. najviac ficime na gheecku a figovej paste 🙂 a kozmetike

katka1981
10. apr 2018

@sisa_dm, z kupovanych prikrmov ochutnaval syncel len z DMky BIO, ziadne ine. Ci uz ovocne, alebo obedy.

puntje
10. apr 2018

Tak ono, nie je bio ako bio a treba si vediet vybrat. Mojim maskrtnikom doma chutia hlavne ovocne dmBio tycinky, a pouzivala som aj rozne dm oleje do varenia, teraz uz pomenej. Ale jedno je iste:popri dietati som sa naucila varit o poznanie zdravsie a aj rychlejsie)))

karolinagabika
10. apr 2018

Zalezi mi na tom,co deti papaju, preto odkedy ich mam, varim zdravsie, kupujem aj bio potraviny, ale aj klasiku...

sisa_dm
autorModerátor
10. apr 2018

@nikamo33 to je na dmBio super, že si tam nájde každý jeden to svoje 🙂) Tešíme sa, že chutí!

sisa_dm
autorModerátor
10. apr 2018

@liz_lemon určite plánujeme do budúcna zmenu zloženia, dokonca niektoré výrobky sme už obmenili 🙂

sisa_dm
autorModerátor
10. apr 2018

@01tatianka tak by sme to mali skúsiť :D Ale ja by som navrhovala cez víkend keď je človek doma, že keby náhodou to nefungovalo 🙂)

sisa_dm
autorModerátor
10. apr 2018

@karolinagabika myslím si, že je super to obmienať 🙂 Predsa len sa hovorí, že treba papať z každého rožku trošku 🙂

sisa_dm
autorModerátor
10. apr 2018

@katka1981 to nás teší, dúfam, že aj chutili ! 🙂

sisa_dm
autorModerátor
10. apr 2018

@flowwwly figovú pastu som ešte neskúšala 🙂 Nikdy som nevedela na čo by som ju použila, resp. k čomu 🙂

sisa_dm
autorModerátor
10. apr 2018

@chymenitta33 presne 🙂 malé bruško potrebuje zdravé a výživné veci 🙂 + sem tam nejakú tú maškrtu, ktorá sa dá ale tiež podať v tej "zdravšej" forme 🙂

sisa_dm
autorModerátor
10. apr 2018

@zbt138 🙂 veru, predsa len drobcovia robia hlavne to, čo vidia doma, takže palec hore 🙂 A to kokosové maslo budem musieť skúsiť,- hneď cez víkend. Som zvedavá na tu chuť v koláči.

kesis
10. apr 2018

Určite po zdravej ☺️
U nás veľmi obľúbené tieto výrobky ☺️
Kupujeme pravidelne, sú veľmi chutne a samozrejme zdravé 😋
Musím vyzdvihnúť cviklovo-chrenovu nátierku 🔝🔝🔝

ferihegy
10. apr 2018

DM ka ma najlepsie bio produkty. Kupujem vsetko len tam. od cestovin, bio kase, kokosvu olej, mlsnotky pre deti. Ste pre mna TOP

katka1981
10. apr 2018

@sisa_dm, jasnacka

sisa_dm
autorModerátor
10. apr 2018

@ferihegy jej, to sa veľmi tešíme. Ďakujeme 🙂

antonia05
10. apr 2018

S bio stravou -vyrobkami nemám až také skúsenosti ,aj keď sem tam si kúpim nejakú tyčinku na odľahčenie 😃😃😃😃

evulienkaslx
10. apr 2018

Bio DM kupujeme, moja dcerka zboznuje spaldove minipraclicky, ovocne tycinky, natierky, Haselnuss krem - tento kupujeme uz vyhradne namiesto Nutely, je vyborny

mmmonika
10. apr 2018

Teraz som kúpila bio orieškový krém, deti si pochvaľujú. Ostatné zatiaľ nepoznám.

klauduska33
10. apr 2018

Aj my nakupujeme v DMku biopotraviny pre detičky, chutia nám 😉

evamajercak
10. apr 2018

My tiež kupujeme bio produkty, nevravím, že vždy a všetko, ale ak to umožní naša peňaženka, tak sa snažíme vyberať tie zdravšie produkty. Najradšej však máme to, čo si vypestujeme sami a bez chemických postrekov.. Tomu snáď veríme najviac..vieme, čo jeme..

adkalu
10. apr 2018

@sisa_dm veľmi rada stiahnem po tomto sortimente, využívať hlavne spaldovu múku, vločky, ryžu, cestoviny, olej, šošovicu..... Záleží mi na kvalite, chcem nám dat kvalitnú stravu, ale hlavne našej dcérke, viem, že v DM ju najdem🙂

spring1808
11. apr 2018

Tie produkty, ktoré sme vyskúšali, boli vynikajúce a zahlavne za super cenu. Určite zostanem verný zákazník 🙂

sisa_dm
autorModerátor
11. apr 2018

@spring1808 ďakujeme to nás teší! 🙂