Chutne, zdravo a BIO? 🙂
Desiata, olovrant alebo niečo na pečenie a varenie? Naša značka dmBio vám ponúka širokú škálu produktov, ktoré pochádzajú z ekologického pestovania. Vďaka pravidelným kontrolám obsahových látok potravín a výrobných postupov vám dm ponúka na jednej strane vysoko kvalitné biopotraviny pre uvedomelé stravovanie a na druhej strane tým dm podporuje aj ekologické pestovanie. 🙂
Čo hovoríte vy na BIO produkty? Siahnete radšej po zdravších alternatívach alebo vám na tom až tak nezáleží?
Viac o značke dmBio si môžete prečítať aj na našej stránke mojadm.sk😉
https://www.mojadm.sk/dm-znacka/dmbio/dmbio-o-z...

V dnesnej dobe je to asi jedina alternativa ako dostat prosukty v lepsej kvalite. Zatial spokojnost
no bio, čo to vlastne znamená? Pre mňa je BIO a 100% prírodný produkt taký, ktorý si odtrhnem a zjem bez akýchkoľvek úprav a šťavy priamo z čerstvého ovocia alebo zeleniny. Všetko ostatné už prešlo úpravami a vždy všetko niečo obsahuje, aby ten obsah v balení vydržal nejakú dobu. Chutiť chutia dobre, občas si kúpim produkty z DM, veď nedajú sa jesť iba čerstvé potraviny, musíme kupovať aj balené a spracované. Ale som skeptická voči ekologickému hospodárstvu, pretože hospodári, aby mali úrodu , tak tiež používajú chémiu - postreky, inak by tie produkty nevyzerali tak pekne. A tie sa potom používajú ďalej na spracovanie. Snažím sa vybrať si to najzdravšie, čo je v okolí a preto kupujem väčšinou suroviny a doma varím.
@sisa_dm v DM bio výrobky a predtým alnatura nakupujem pravidelne, rozhodne sú zdravšou alternatívou. Kokosový olej,alebo sypký zeleninový bujón nesmú u nás chýbať. Na pečenie kvaskovy chleba je kvalitná DM Špaldová chlebova múka.
@sisa_dm Veľmi často siaham po Vašich produktoch. Vidím v tom veľký zmysel. Má to svoje opodstatnenie. Aspoň, keby mamičky dbali nato, že malému brušku treba dobré veci.. 🙂
ja vyslovene nekupujem bio vyrobky.ale v dmke je vela bio vyrobkov,a tak sa tesim ked si nejaky kupim ,citim sa tak zdravsie 😄
Milujeme bio a v dmke je aj to co infe nie za normalnu cenu...dm vseobecne je perfektne miesto na vsetko zdrave.. najviac ficime na gheecku a figovej paste 🙂 a kozmetike
Tak ono, nie je bio ako bio a treba si vediet vybrat. Mojim maskrtnikom doma chutia hlavne ovocne dmBio tycinky, a pouzivala som aj rozne dm oleje do varenia, teraz uz pomenej. Ale jedno je iste:popri dietati som sa naucila varit o poznanie zdravsie a aj rychlejsie)))
Zalezi mi na tom,co deti papaju, preto odkedy ich mam, varim zdravsie, kupujem aj bio potraviny, ale aj klasiku...
@01tatianka tak by sme to mali skúsiť :D Ale ja by som navrhovala cez víkend keď je človek doma, že keby náhodou to nefungovalo 🙂)
@karolinagabika myslím si, že je super to obmienať 🙂 Predsa len sa hovorí, že treba papať z každého rožku trošku 🙂
@chymenitta33 presne 🙂 malé bruško potrebuje zdravé a výživné veci 🙂 + sem tam nejakú tú maškrtu, ktorá sa dá ale tiež podať v tej "zdravšej" forme 🙂
Určite po zdravej ☺️
U nás veľmi obľúbené tieto výrobky ☺️
Kupujeme pravidelne, sú veľmi chutne a samozrejme zdravé 😋
Musím vyzdvihnúť cviklovo-chrenovu nátierku 🔝🔝🔝
DM ka ma najlepsie bio produkty. Kupujem vsetko len tam. od cestovin, bio kase, kokosvu olej, mlsnotky pre deti. Ste pre mna TOP
S bio stravou -vyrobkami nemám až také skúsenosti ,aj keď sem tam si kúpim nejakú tyčinku na odľahčenie 😃😃😃😃
Bio DM kupujeme, moja dcerka zboznuje spaldove minipraclicky, ovocne tycinky, natierky, Haselnuss krem - tento kupujeme uz vyhradne namiesto Nutely, je vyborny
Teraz som kúpila bio orieškový krém, deti si pochvaľujú. Ostatné zatiaľ nepoznám.
Aj my nakupujeme v DMku biopotraviny pre detičky, chutia nám 😉
My tiež kupujeme bio produkty, nevravím, že vždy a všetko, ale ak to umožní naša peňaženka, tak sa snažíme vyberať tie zdravšie produkty. Najradšej však máme to, čo si vypestujeme sami a bez chemických postrekov.. Tomu snáď veríme najviac..vieme, čo jeme..
Tie produkty, ktoré sme vyskúšali, boli vynikajúce a zahlavne za super cenu. Určite zostanem verný zákazník 🙂
@spring1808 ďakujeme to nás teší! 🙂

@sisa_dm z toho dobodu to zaujima ajj mna ties soom yo neskusila :+D