Osprchovanie sa verzus kúpanie sa
Kúpať sa alebo osprchovať sa? To je otázka!🤔 Čo preferujete vy? Horúci kúpeľ, s penou až po strop, výživnou maskou na tvári a sviečkami naokolo? Alebo rýchla sprcha, napr. so striedaním teplej a studenej vody? 😊Na mojadm.sk nájdete okrem našich produktov aj článok k tejto dileme. https://www.mojadm.sk/starostlivost-a-vone/ospr...

Teraz u mna len sprcha, syn by sa zase najradsej stale kupal ;)
hoci máme vaňu, nikto sa v nej nekúpe. možno tak malé deti, psy alebo sa tam namáčajú špinavé plechy z pečenia. nedokážem pochopiť, ako niekto môže tráviť len tak čas vo vani...
Rýchla sprcha pri dvoch malých deťoch ozaj len taká, že sup sem, sup tam. Snáď časom bude aj horúca váňa.😊
Najčastejšie si dam sprchu, ale cez víkendy si doprajem teplú vaňu s penou, hudbou a sviečkami 🛁
V lete zimna sprcha a v zime horuca vana😎
ako kedy 😉akmam chut sa prehriat a oddychnut si, tak urvite hofuca vana s penou, co z vane kypi. ak osviezit, tak vlazna sprcha...
2 x do tyzdna kupel inak sprcha a aj deti tak 2 x do tyzdna im urobim kupel
Ahoj. My sme vanu mali volakedy a zboznujem ked tam mozem chvilu v pene posediet s poharom vinka v ruke 🙂 po prerabke nam ostal iba sprchac.... Takze je to rychla sprcha, menej vody 🙂 a do 5-10 minut som von 🙂 inak by to bola taka hodinka 🙂 🙂 🙂
Ja každý večer sprchu a v nedeľu vaňu morskou soľou
Kym som nemala drobca, nedala som dopustit na horucu vonavu vanu. Ale odkedy som mama, som rada ak stihnem sprchu... 😊
Rýchla sprcha. Vo vani, v horúcej vode mi je vždy zle. A nudim sa tam, kríze bolia, hlava sa krúti... 🚿
Horúci kúpeľ s bohatou penou, taký hodinový s knižkou v ruke, maskou na tvári ❤😀
U nás je to jednoznačne sprcha, hoci máme aj vaňu😉
@cupakabricka je pravda, že zase sprcha šetrí čas! Ale vaňa podľa mňa utužuje nervičky :D 🙂
Dlhá horúca sprcha je u mňa absolútny top. Kebyže nemám pred očami nedoplatok za vodu, tak aj 3x denne polhodina😝😂
Ja určite uprednostňujem horúci kúpeľ. Vždy sa snažím vytvoriť si na to podmienku,čiže nájsť si cas, keď syn spinká alebo keď je s ním tato.uz sa pár krát stalo,že bol aj so mnou v kúpeľni a hral sa na koberčeku 😄 milujem horúcu vodu,môj muž vraví,že keby si on takú napusti,tak by sa spálil,ja som už zvyknutá,je to pre mňa relax, uvoľní sa mi celé telo 😍 penu obľubujeme u nás 😊 samozrejmé,maska na tvár,pealing musí byť 🤗🤗🤗
jednoznacne vana, plna peny, horuca vodicka, klud, ticho.... 🙂
cez zimu, alebo ked som chora tak vana a inak sprcha 🙂
mi doma len rýchla sprcha 🙂 dcerky si tam zvyknu aj spievat,tak daju dve pesničky a už su vonku zo sprchy :D
Ja sa radšej sprchujem. Ale určite aspoň raz za mesiac, si doprajem horúcu vaňu plnú peny 🙂
Horuca vana, v ktorej si pustim estw bublinky a relax je na svete. Milujem sa kupat.
my sme mali vanu cely zivot, a nevazila som si ju hahah.az do kym sme nezili 2roky v podnajme so sprchacom 🙈🙈 potom sme sa konecne stahovali do nasho bytiku s vanou 😍😍😍 ja sa denne sprchujem aj 2x podla potreby, a ked sa najde cas,a dcerka spinka tak si doprajem aj kupel 😊 aj ked od kedy mame dcerku aj ten kupel ma uz privlastok rychly 🛀
Sprchace pouzivame len Balea pre deti, tie neobsahuju SLS a su aj lacne, ine doma ani nemame. Len je skoda, ze vsetky sprchace a sampony Balea nie su bez SLSka ako tie detske, ale tak pouzivame detske aj my dospeli.

my mame dva sprchove kuty a jednu vanu.. vanu pre seba vyuzivam maximalne 1x rocne, mozno ani to nie.. ja sa vo vani nudim, nemam na nu ani cas, kupu sa v nej len deti.. takze kazdy den vyuzivam sprchovy kut, sprchujem sa rychlo do 5minut a raz do tyzdna si doprajem 10minutovu horucu sprchu.. je mi luto totiz tej vody, tak som sa naucila setrit..