Overené čistiace prostriedky
Určite máte každá aspoň jeden čistiaci prostriedok, ktorý vám doma nesmie chýbať. Podeľte sa s nami o vašu čistiacu "vychytávku", či už z oblasti upratovania, prania, čistenia .. 🙂
Náš tip: Denkmit Tuhé žlčové mydlo na fľaky! Vynikajúca vec, ktorá vyčistí vážne všetko. (A fakt veľmi dobre funguje na detské plienkové nehody).
Dezinfekcna avivaz od denkmit je top- ovela lepsia ako "znackove" produkty a cistic na keramicku pec
@sisa_dm velmi dobre funguje, samozrejme nie je to hned po prvom prani, ale ozivuje sa ,a zase nove tricka ktore periem len s nim mi ani po x praniach nezosedli. a pradlo neostane zlte ked dlhsie stoji v skrini ako sa mi to stavalo pri inych prostriedkoch, priznam sa , ze ma na tento maly zazrak upozornil kolegynin syn, ktory zije roky v Nemecku , zije tam sam a tak si aj perie sam, som mu pochvalila bielu koselu, ze ako ziari, a tak mi povedal "tajomstvo bielej kosele" , a naozaj funguje perfektne.
Fuuu baby ,ako tak sledujem veľmi chvalite to zlcove mydlo. Nemám s ním skúsenosti,ale určite ho kúpim keď je také dobré. Syn je kuchár a nedajbože mu vyprať tie fľaky. Takže ďakujem za tip.😃😃😃 Inak môj top čistiaci prostriedok sú vlhčené obrúsky,fixinela do wc a clin na okná
my požívame sódu bikarbonu na čistenie všetkého možného - pranie, umývanie riadov, čistenie všetkých povrchov, podláh.....kilové balenie z DM 🙂
Bez žlčového mydla si ani neviem predstaviť pranie detského oblečenia 😃 aj keď 3r dozadu som zase netušila, čo si mám pod tým "žlčovým mydlom" predstaviť ? 😁 Je to malý zázrak, a po každej návšteve DM si jedno tekute odnášame...
denk mit oxy power
@katarinka26 teda, to musím skúsiť! Ďakujem veľmi pekne za radu🙂
@sisa_dm
mne osobne sa veľmi osvedčil a dnes už preto naňho nedám dopustiť - denk mit prací prášok na biele prádlo. Je to jediný prací prášok, ktorý vyberie z oblečenia krv. Manžel má psoriázu a teda dosť častým nevítaným hosťom na jeho oblečení je práve krv, ktorú som dovtedy skutočne nevedela vyprať absolútne so žiadnym práškom a to som už skúšala skutočne všetky na trhu dostupné. Odvtedy ho odporúčam, kadiaľ len idem🙂
a ešte som zabudla spomenúť tablety Denkmint do umývačky, tie čo sa neodbaľujú, ale aj tie ktorým treba odstrániť pred použitím obal 🙂 .
@inka04 toje na vodny kamen na bateriach?
Zlcove mydlo urcite ano, aj vase prasky na pranie , akurat z avivaze som sklamana , lebo vzdy, ked si nejaku oblubim, tak ju prestanete vyrabat alebo dodavat...prostriedky na riad mam rada , zvlast limitovky- krasne vonaju a plus octovy cistic na kupelnu, vecicky do wc...
ocot 😃
Oxi power je topka na všetky fľaky, hlavne tie od príkrmov.
@katarinka26 ja s tým čistím, umývadlo - vaňa - kachličky a krásnne umyje - rovnako ako fixinela, ktorú som kedysi používala, len menej smradu.
@inka04 dakujem
Ahoj. Tak ja sa stale rada vraciam ku kupe prostriedku na riady denkmit 🙂 ako pise viktoriadiana a oblubila som si ten modry. Mala som viac druhov ( oranzovy,fialovy) A dakujem jej za tip...skusim aj ten sensitive 🙂
Wau super inspiracia.. ja kazdy mesiac to iste: jar denkmit ta eco, prasok denkmit tekuty fialovy a zeleny, ten midry tek. Gel do pracky, cistic pracky denkmit, hubky, handry, folia alobal, univerzalny cistic, zboznujem to trojbalenie vone do wcka, plienky, vlchcene, tampiny do usiek, a tampiny na tvar , 🙂vacsina je tusim denkmint 🙂za mna je top prasok a jar kedze som na vsetky alergicka ale denkmint mi nevadi 🙂
@lienka525 stotožňujem sa. úžasný produkt 🙂
Žienky a viete mi poradiť niečo na monterky? Mm robí automechanika a práčka po montérkach - bubon,večne cierna
Soda bicarbona od Yellow blue,ktorú tiež nakupujem len u vás 😊.Pouzivam ju hlavne na usadeniny v kúpeľni,niekedy pridám aj ocot a zázraky sa deju 😁.Nakoniec to krásne prevoniam čistiacim od vás Denkmit na kúpeľne za 0,99€.
Ja som si v dm oblubila vyrobky ecover 😊
V DM nedam dopustit na Frosch octovy cistic, od kedy ho pouzivam, moja kupelna nepozna vodny kamen. A este su fajn DM nature pracie gely, akurat ta vona mi az tak nesedi 🙂 Super vyrobok je DM nature tablety do umyvacky, stoja menej nez bezne tablety, cistia vyborne a navyse su aj ekologicke 🙂 Celkovo skoro vsetky vyrobky DM nature su velmi dobre, pre mna vyborny pomer cena/vykon a hlavne, ze robim aspon nieco malicke pre nasu planetu.
@evamarek77 páči sa 🙂 Na výber ich je viac. Záleží od teba, akú vôňu preferuješ. Ale sú super, ja som s nimi veľmi spokojná.
https://www.mojadm.sk/denkmit-univerzalne-vlhce...
Tiež aj na čistenie obrazoviek je skvelá vecička toto. Vôbec sa potom na obrazovky nechytá prach 🙂
https://www.mojadm.sk/denkmit-vlhcene-utierky-n...
A ja tiež používam na podlahu tieto vlhčené utierky, nakoľko nemám rada mokré handry :D 🙂
https://www.mojadm.sk/denkmit-vlhcene-utierky-n...

@katarinka26 a ako funguje Denkmit - osviežovať bieleho prádla? Ja som ho totižto ešte neskúšala a veľmi by ma to zaujímalo 🙂 Inak Denkmit vlhčené utierky sú topka, máte pravdu! Myslím si, že u viacerých to zabralo pri upratovaní - radosť s nimi upratovať 🙂