icon

Overené čistiace prostriedky

sisa_dm
Moderátor
12. apr 2018

Určite máte každá aspoň jeden čistiaci prostriedok, ktorý vám doma nesmie chýbať. Podeľte sa s nami o vašu čistiacu "vychytávku", či už z oblasti upratovania, prania, čistenia .. 🙂
Náš tip: Denkmit Tuhé žlčové mydlo na fľaky! Vynikajúca vec, ktorá vyčistí vážne všetko. (A fakt veľmi dobre funguje na detské plienkové nehody).

sisa_dm
autorModerátor
12. apr 2018

@katarinka26 a ako funguje Denkmit - osviežovať bieleho prádla? Ja som ho totižto ešte neskúšala a veľmi by ma to zaujímalo 🙂 Inak Denkmit vlhčené utierky sú topka, máte pravdu! Myslím si, že u viacerých to zabralo pri upratovaní - radosť s nimi upratovať 🙂

vevesh
12. apr 2018

Dezinfekcna avivaz od denkmit je top- ovela lepsia ako "znackove" produkty a cistic na keramicku pec

katarinka26
12. apr 2018

@sisa_dm velmi dobre funguje, samozrejme nie je to hned po prvom prani, ale ozivuje sa ,a zase nove tricka ktore periem len s nim mi ani po x praniach nezosedli. a pradlo neostane zlte ked dlhsie stoji v skrini ako sa mi to stavalo pri inych prostriedkoch, priznam sa , ze ma na tento maly zazrak upozornil kolegynin syn, ktory zije roky v Nemecku , zije tam sam a tak si aj perie sam, som mu pochvalila bielu koselu, ze ako ziari, a tak mi povedal "tajomstvo bielej kosele" , a naozaj funguje perfektne.

antonia05
12. apr 2018

Fuuu baby ,ako tak sledujem veľmi chvalite to zlcove mydlo. Nemám s ním skúsenosti,ale určite ho kúpim keď je také dobré. Syn je kuchár a nedajbože mu vyprať tie fľaky. Takže ďakujem za tip.😃😃😃 Inak môj top čistiaci prostriedok sú vlhčené obrúsky,fixinela do wc a clin na okná

svietik
12. apr 2018

my požívame sódu bikarbonu na čistenie všetkého možného - pranie, umývanie riadov, čistenie všetkých povrchov, podláh.....kilové balenie z DM 🙂

janica009
12. apr 2018

Bez žlčového mydla si ani neviem predstaviť pranie detského oblečenia 😃 aj keď 3r dozadu som zase netušila, čo si mám pod tým "žlčovým mydlom" predstaviť ? 😁 Je to malý zázrak, a po každej návšteve DM si jedno tekute odnášame...

mucilienka
12. apr 2018

denk mit oxy power

inka04
12. apr 2018

Octový čistič, odkedy poznám toto žiadnu inú agresívnu chémiu nechcem ani vidieť - môj top produkt z DM.

sisa_dm
autorModerátor
12. apr 2018

@katarinka26 teda, to musím skúsiť! Ďakujem veľmi pekne za radu🙂

dracikdrahosko
12. apr 2018

@sisa_dm
mne osobne sa veľmi osvedčil a dnes už preto naňho nedám dopustiť - denk mit prací prášok na biele prádlo. Je to jediný prací prášok, ktorý vyberie z oblečenia krv. Manžel má psoriázu a teda dosť častým nevítaným hosťom na jeho oblečení je práve krv, ktorú som dovtedy skutočne nevedela vyprať absolútne so žiadnym práškom a to som už skúšala skutočne všetky na trhu dostupné. Odvtedy ho odporúčam, kadiaľ len idem🙂

sisa_dm
autorModerátor
12. apr 2018

@inka04 tento octový čistiť si už veľa veeeľa ľudí pochvalovalo 🙂 sme radi, že ste aj vy s ním spokojná 🙂

kakabus
12. apr 2018

Ja za seba môžem odporučiť DM čistič na rúry. Je to super čistiaca pena, ktorú používam už roky....

sisa_dm
autorModerátor
12. apr 2018

@kakabus táto pena bola testovaná aj tu na MK a mala len pozitívne ohlasy 🙂

kakabus
12. apr 2018

a ešte som zabudla spomenúť tablety Denkmint do umývačky, tie čo sa neodbaľujú, ale aj tie ktorým treba odstrániť pred použitím obal 🙂 .

katarinka26
12. apr 2018

@inka04 toje na vodny kamen na bateriach?

puntje
12. apr 2018

Zlcove mydlo urcite ano, aj vase prasky na pranie , akurat z avivaze som sklamana , lebo vzdy, ked si nejaku oblubim, tak ju prestanete vyrabat alebo dodavat...prostriedky na riad mam rada , zvlast limitovky- krasne vonaju a plus octovy cistic na kupelnu, vecicky do wc...

dadka_bb
12. apr 2018

ocot 😃

etnatn
12. apr 2018

Oxi power je topka na všetky fľaky, hlavne tie od príkrmov.

inka04
12. apr 2018

@katarinka26 ja s tým čistím, umývadlo - vaňa - kachličky a krásnne umyje - rovnako ako fixinela, ktorú som kedysi používala, len menej smradu.

katarinka26
13. apr 2018

@inka04 dakujem

cupakabricka
13. apr 2018

Ahoj. Tak ja sa stale rada vraciam ku kupe prostriedku na riady denkmit 🙂 ako pise viktoriadiana a oblubila som si ten modry. Mala som viac druhov ( oranzovy,fialovy) A dakujem jej za tip...skusim aj ten sensitive 🙂

dagi12
13. apr 2018

@sisa_dm presne.... mne ostali fľaky po avivazi na bielom tričku a toto mydlo mi ho zachránilo 😚

flowwwly
13. apr 2018

Wau super inspiracia.. ja kazdy mesiac to iste: jar denkmit ta eco, prasok denkmit tekuty fialovy a zeleny, ten midry tek. Gel do pracky, cistic pracky denkmit, hubky, handry, folia alobal, univerzalny cistic, zboznujem to trojbalenie vone do wcka, plienky, vlchcene, tampiny do usiek, a tampiny na tvar , 🙂vacsina je tusim denkmint 🙂za mna je top prasok a jar kedze som na vsetky alergicka ale denkmint mi nevadi 🙂

nikuska9284
13. apr 2018

@lienka525 stotožňujem sa. úžasný produkt 🙂

silesias
13. apr 2018

Žienky a viete mi poradiť niečo na monterky? Mm robí automechanika a práčka po montérkach - bubon,večne cierna

monika1711
13. apr 2018

Soda bicarbona od Yellow blue,ktorú tiež nakupujem len u vás 😊.Pouzivam ju hlavne na usadeniny v kúpeľni,niekedy pridám aj ocot a zázraky sa deju 😁.Nakoniec to krásne prevoniam čistiacim od vás Denkmit na kúpeľne za 0,99€.

nelly761
13. apr 2018

Ja som si v dm oblubila vyrobky ecover 😊

lili2015
13. apr 2018

V DM nedam dopustit na Frosch octovy cistic, od kedy ho pouzivam, moja kupelna nepozna vodny kamen. A este su fajn DM nature pracie gely, akurat ta vona mi az tak nesedi 🙂 Super vyrobok je DM nature tablety do umyvacky, stoja menej nez bezne tablety, cistia vyborne a navyse su aj ekologicke 🙂 Celkovo skoro vsetky vyrobky DM nature su velmi dobre, pre mna vyborny pomer cena/vykon a hlavne, ze robim aspon nieco malicke pre nasu planetu.

sisa_dm
autorModerátor
13. apr 2018

@evamarek77 páči sa 🙂 Na výber ich je viac. Záleží od teba, akú vôňu preferuješ. Ale sú super, ja som s nimi veľmi spokojná.
https://www.mojadm.sk/denkmit-univerzalne-vlhce...

Tiež aj na čistenie obrazoviek je skvelá vecička toto. Vôbec sa potom na obrazovky nechytá prach 🙂
https://www.mojadm.sk/denkmit-vlhcene-utierky-n...

A ja tiež používam na podlahu tieto vlhčené utierky, nakoľko nemám rada mokré handry :D 🙂
https://www.mojadm.sk/denkmit-vlhcene-utierky-n...