POSLEDNÁ SÚŤAŽ/ANKETA
Napíšte mi, ktorú našu značku máte najradšej a prečo 😊.
Zajtra večer vyberiem 3 z vás, ktorým pošleme dm balíček🙂
Balea-super cena a krásne vonia 🙂
Jednoznacne Balea,rada nakupujem v dm a tato znacka je uzasna lacna a kvalitna.No pri detoch pouzivam baby love,bio dm a to som tiez nadmieru spokojna,tak je tazko saked rozhodnut ktora je ta naj😉😍
mam rada :avivaz pre citlivu pokozku, denk mit pre pocit cistoty a vonu zachoda 🙂,baleu na moju pokozku a vlasy, babylove pre to ze moj muz sa bol ochotny vzdat svojho oblubenej peny a vymenit ho za wasch gel z tejto rady ,za servitky z tejto rady lebo ich radi miname na utieranie ruk, za penu do kupela ktorra premeni moju dceru na princeznu, za saubear zachodovy papier vlchceny ... alnaturu pracliky lebo su mnam
Babylove- vyborny pomer kvalita a cena. Nealergenne, deti dobre znasali.
Najradšej Balea, Babylove, DM bio produkty ale ak jedna tak NAJ BALEA a prečo?
Pretože či keď chcems kvelo voniať a skvelú náladu mať Balea mˇnkdy nesklame, telo po nej rozvoniava na diaľku a sebadôveru mi dodá a necítim sa ako utrápanená mamina, ktorá nič nestíha.
Manžel si Balea nevie vynachváliť, potže holenie, umývanie pre neho je niečo skvelé a dokonca je v kúpelni viacej ako ja. Nalea nám rodičom dodá silu a energiu k našim 4 dcérkam a pomáha zdolávať úskalia a prekážky domáceho zmätku s nimi a po nich stále náladu sa hne´d lepšia zdá a proste sebavedomá mamina s Balea doma je a ďakujem za ňu všetkým v DM.
My sme uz roky verni len DM. Nakupujeme tam vsetku drogeriu, veci pre babatko aj cistiace prostriedky. Ako mama nedam dopustit na znacku BABYLOVE pre moje male dievcatko. A samozrejme ikonicka BALEA pre mna a dalsich clenou rodiny. Jednoducho za super cenu mame vela muziky. Dakujeme DM👏👍😘
BABYLOVE - ja sa vyživam v nakupovani potrieb pre moju dcéru a z tejto značky nam sadlo úplne všetko 😊
U nás kozmetika z Weledy a Balea
u mna je to Alverde - mam rada taketo prirodne veci, takze u mna volim hlavne tuto kozmetiku
Babylove - pre nasho drobca - vyborna kvalita a dobra cena.
Jednoznačne Alverde. Milujem túto kozmetiku a rozmaznávať sa. Pre mňa je veľké plus, že kozmetika je prírodná, neobsahuje silikóny a parabény. A hlavne je netestovaná na zvieratách, čo je pre mňa dôležité kritérium. 😍
BALEA je pre mňa top. Super kvalitka a nádherná vôňa. A pre deti BABYLOVE. Žiadna značka im nesadla ako práve táto. A teda zabudla som, tá cena je skvelá za takú kvalitu.
dmBio - specialne rastlinne mlieka a ghee ;) A este kapsicky pre dcerku 🙂
A na druhom mieste babylove - tam je toho vela - sportova a slamkova flasa, lyzicky, papierove utierky, vyzivy, kapsicky, ... 🙂
A vlastne este aj denkmit ;)))))
Hlavne u vas ocenujem kvalitu.
Babylove,pretoze pre moje zlaticko chcem to najlepsie
Babylove
u mna jednoznacne cistiace denkmint, prasok denkmint topka, vitamniny das gesunde plus, babylove od mala pri detoch a to uz maju deti 5 rokov, plienky pouzivame babylove doteraz kedze syn je ztp a najlepsie mu vyhovuju. tiez mi velmi vyhovuje dekorativna kozmetika trend it up
Denkmit .... super značka. som veľmi spokojná.
Das gesunde Plus - super kvalita za rozumne ceny pre zdravie celej nasej rodiny. A este Balea a Denk Mit.
@sisa_dm Babylove, super sortiment pre deti, výborný pomer kvalita/cena.
soft&sicher skvele papierove vreckovky a vlhceny wc papier . babylove a dmbio pre moje deti. siroka paleta produktov, vysoka kvalita, sme spokojni
Weleda, skusila som az pri syncekovi, ore mna sa mi zdala draha😊 a je ozaj vynikajuca. Velmi odporucam, aj pre deticky s citlivou pokozkou. Dakujem.
Balea -vsetko co z nej mate, sampony, pletove masky, kremy na tvar, sera ...
Jednoznačne Balea.Super výrobky
Babylove super mliecko za super cenu
sampony a balzamy na vlasy Alverde, ziadna kozmetika bez sulfatov nie je tak cenovo dostupna!!
Určite Balea. Krásne voňavé a hlavne neškodlivé. Častokrát lepšie ako oveľa drahšie značky.

Alverde je top 👍