POSLEDNÁ SÚŤAŽ/ANKETA
Napíšte mi, ktorú našu značku máte najradšej a prečo 😊.
Zajtra večer vyberiem 3 z vás, ktorým pošleme dm balíček🙂
Balea, super produkty
Balea, už keď som bola mladšia rada som si kupovala vyrobky tejto značky a hlavne telove kremy kvoli kraasnej voni 🙂 doteraz mi to ostalo :D
SOFT & SICHER *** celá rodina je vďačná za ich fenomenálne vreckovky s balzamom 👍👏🙌
Vsetky výrobky Babylove, nakazili sme našou maniou aj mamicky v rodine 🙂 dcérka silný alergik a toto je jediná značka, ktorej výrobky nespôsobujú žiadne problémy. Plienky tak miluje že sa od nich nechce odnaucit. ;) Už má pripravený balík aj pre bračeka v brušku spolu s obruskami a kozmetiku.
💜Babylove-pretože sú to jediné plienočky, ktoré synovi neškodia, nikdy ich nepreciká, skvele sedia a malý sa v nich cíti skvele a hlavne v suchu. A samozrejme aj kozmetika od 💜Babylove je top. A pre mňa 💙Denkmit
U nas vyhrava Belea. Kvalita za super cenu.
Pre dcerku Babylove - od výživy, cez plienky až po kozmetiku a farebné fľašky na pitie... mne sa páčia pracie prášky od denkmit a muz si obľúbil toaletný papier Soft & Sicher 😂
Preee mna znacka Balea hlavne telove mliečka zbožnujem,,,krasne vonaju, hlavne mandlovy moj top,,,pre detičky olejove vlhcene utierky a kozmetika ....
My máme veľmi radi výrobky dmBio 🙂 páči sa nám, že ide o produkty ekologického hospodárstva a navyše sú aj výborné. 😉
babylove najmä ked boli deti male babätka - od plienok, vlhcene obrusky cez mlieko a kase a kozmetiku a teraz ficime skor na zn. balea.
@sisa_dm jednoznačne baby love pre nášho drobceka výživy - Miško ich má veľmi rád ..navyše sú aj bio🙂 tiež vlhčene utierky- tie používame cela rodinka..sú super na pokožku...maju aj oko test 🙂
A ja používam aj vlasovu kozmetiky Balea...šampón a tiez krém a emulziu na vlnite vlasy 🙂
Ja najcastejsie kupujem babylove od sprchovych gelov , plienok, obruskov , oleje atd... Prijemna vona a dobra cena a este mam rada kozmetiku alverde... Dm je proste top 😘😉
Balea ,je to výborná značka
DM Bio 👍. Pre našu rodinu rad každotýždenne nakupovaných výrobkov, ktoré sú nielen v úžasnom zastúpení a kvalite, ale viaceré z tejto značky nás pre synovu bezmliečnu diétu doslova zachraňujú. Takmer žiadna príprava obeda a absolútne žiaden deň sa už niekoľko rokov nezaobíde napr. bez nápojovej rady DM Bio, ktoré sú pre nás a hlavne pre naše dieťa plnohodnotnou náhradou mlieka.💖
U nas jednoznacne vyhrava Balea,najradsej mame sprchace,ktore nielenze krasne vonaju, sezonne sa menia,ale su aj za perfektne ceny..dalej mlieka,kremy a peny do kúpeľa. .proste top značka!
Balená používame ju celá rodina a prach na pranie je najlepší hurá že ho už máte
Balená a aj denkmit konečne už máte prach na pranie je najlepší
U nas vyhráva Babylove 🙂
Uz cez 2roky je u mna znacka Babylove najlepsia a ostavame jej verne nadalej. Kvalitne plienky a vlhcene obrusky, chutne mliecko a prikrmy ale aj ostatne potreby pre deticky v dobrej cene.
U nas vyhrava Sanft und sicher - vlhceny toaletak - NAJlepsi na trhu (celkovo) 👍🏼 - s tym bambuckym maslom je uplne top👌🏼, dalej Balea a DM bio produkty, ktore uz budu patrit do mojho jedalnicka dlhodobo kvoli traviacim problemom - a vyber mate cim dalej lepsi a lepsi 😉👍🏼
@sisa_dm
U nás sú najobľúbenejšie Balea výrobky, super kvalita, super cena, ideálne pre naše telíčka 😍😍😍
Tak momentalne nasa TOPKA DM BIO Reis drink. Mozem povedat, ze je pre nas "zivotne dolezita" uz asi treti mesiac. Nasa mala dcerka zacala mat kozne problemy, vyzera to na alergiu na mlieko a kedze mlieko milovala, tak som hladala vhodnu nahradu a toto jedine mlieko u nej preslo. A tak ho pijeme, varime z neho, dennodenne pouzivame.
Je ich veeelm vela ktore su dobre💛💜💚ale top je Balea , nemali sme doteraz stasie v sutaziach tak dufam sa 🌝🌞🌝 aj na nas usmeje .💛💜💚
Velmi tazky vyber 🤔 ale tak ak si mam vybrat spomedzi vsetkych mojich lasok v dm tu jednu jednu naj znacku, bude to denk mit. Cistiace a pracie prostriedky bezkonkurencne dobre a lacne 👌🌸
Fascíno boli perfektne silonky, tie som si nakúpila dokonca aj od zásoby, kedze uz nie su dostupne 😞
Dalej niekolko rokov používam výlučne len Ebelin tampony na tvar aj tycinky - su najlepsie 😍
A tiez moje obľúbené su Balea vyrobky 😉

Denkmit🙂