POSLEDNÁ SÚŤAŽ/ANKETA
Napíšte mi, ktorú našu značku máte najradšej a prečo 😊.
Zajtra večer vyberiem 3 z vás, ktorým pošleme dm balíček🙂
Balea, máme radi sprcháče, deodoranty, šampóny, ...proste všetko je super 👍😉
balea 👏 najlepší pomer kvalita-cena 🙂 u nás veľká spokojnosť 👍
Jednoznačne Babylove.
Balea. kvalitna kozmetika za super cenu a navyse pekne vonia. 💕💕💕
Balea pre mamku,babylove pre babo.
Balea, lebo sa mi paci, ze vsetko co je inak niekolko nasobne drahe, v tejto rade najdem v super cene a casto v uzasnych vonach. Milujem krem do sprchy, kondicionery, sampony, mlieka na opalovanie, kremy....Balea my love
Babylove, balea, kvalita za dobru cenu.
Kupujem toho veľa hlavne zdravú variantu potravín BioDM, alverde a malinkej Babylove
Balea je uplne ze naj 🙂 uplne zboznujem limitky, ktore byvaju krasne farebné a vonavé... a este aj balea masky na tvar su uplne perfektne... a tiez kamilkovy krem na ruky 🙂 a vlastne aj vsetko ostatne z tejto znacky mi uplne vyhovuje 🙂 a babylove tiez u nas celkom fičí, dcerke teraz s babylove samponom umyvam vlasky a konecne neplace, ze ju stipu ocka 🙂 a dm bio je tiez nase oblubene, hlavne sterilizovany cicer, ktory je naj zo vsetkych a ranajkove kase 🙂
Denkmit ☺ nedám dopustit na tablety do umyvacky, octovy cistic a odstranovac vodneho kamena v spreji. Su to moji verni pomocnici, kedze mame velmi tvrdu vodu
dmBio - pretoze sa snazime stravovat zdravo, radi maskrtime a kvalita tejto znacky je skvela 🙂
Alverde je super 🙃
Pre nas dospelych Balea pretoze je tam rozumny pomer cena - kvalita. Nie je predrazena a napriek tomu kvalitna. A pre nasho maleho syna zas znacka Babylove, pouzivame plienky aj kozmetiku.
Balea a Babylove vyrobky v dobrej kvalite za dobru cenu😊
Balea, hipp, babylove, alverde, bioDM 💜
Babylove a denkmit, objavila som obe až po narodení dieťaťa. Skoro som na zadok padla keď som našla tablety do umývačky riadu denkmit. Ja som roky kupovala väčšinou len "v akcii" iné značky za trojnásobnú cenu. A pritom kvalita ekvivalentá.
3x B- Bupi , Babylove a Balea😍😍😍.Kvalitne vyrobky za super cenu .
Balea, babylove
Za mna Balea
Jednoznačne Balea a Denkmit - kvalita za rozumnú cenu.
Balea - zboznujeme cela rodina. A obe moje deti su odchovane na Babylove mliecku a plienkach a ja som nezazila zapareniny, koliky, bolesti bruska, ci nocne vstavanie, takze ostava mojou srdcovkou ☺
Denkmit-pracie prášky,čistič na rúru,vlhčené obrúsky na nábytok,do autá a čistič okien
@sisa_dm Balea 🙂
@sisa_dm denk mit. Ked boli deti mensie tak to bola babylove
Babylove overena znacka ktora nesklame

Balea, Bybylove a preto lebo nieje žiadny výrobok ktorý by ma sklamal ❤️❤️