icon

POSLEDNÁ SÚŤAŽ/ANKETA

sisa_dm
Moderátor
14. apr 2018

Napíšte mi, ktorú našu značku máte najradšej a prečo 😊.
Zajtra večer vyberiem 3 z vás, ktorým pošleme dm balíček🙂

carmen238
15. apr 2018

Babylove ❤ je naša obľúbená značka v DM a z detských značiek vždy naša prvá voľba ❤

maminkamaminkova
15. apr 2018

Jednoznačne Babylove, najobľúbenejší rad výrobkov pre bábo na jednom mieste. Vlhčené používame stále.

monika11m
15. apr 2018

Balea , Babylove ,Denkmit neviem si vybrat všetko super!

mija51
15. apr 2018

Určite Babylove. Vlhčené obrúsky, plienky, príkrmy, kozmetika. Vyskúšali sme takmer všetko a sme veľmi spokojní. Najmä moje deti.

letfenixa
15. apr 2018

Denkmit - vela vyrobkov, ktore nam maximalne vyhovuju.

natalkasimonka
15. apr 2018

Babylove a balea u nás top

zuzanatl
15. apr 2018

Balea . Super kvalita a ceny tiez. ☺

katka1981
15. apr 2018

@sisa_dm, Balea, lacna, bez chemie, Alvedere, kvalita, bez chemie, Babylove, kriteria rovnake stale, kvalita, zlozenie, cena. Ale samozrejme pouzivame aj ine DM znacky.

sisus23
15. apr 2018

u nas vyhrava jednoznacne balea, sprchace, sampony, telove mlieko, tekute mydlo... nadherne vsetko vonia, je to za top cenu a kvalitou je to super.

modrabianka
15. apr 2018

jednoznačne Babylove ❤

slavka1277
15. apr 2018

Tažko vybrat jednu znacku ale ked uz musim tak asi momentalne vedie Babylove plienky vlhčene utierky prikrmy kremy a mastičky vsetko je super ale musim spomenut aj znacky ako Dm bio, Balea a ani Denkmit všetky su vynikajuce u mna naozaj maximalna spokojnosť👍

auxtacka
15. apr 2018

jasne ze Babylove 😍

podkovickaa
15. apr 2018

Najradsej mam vyrobky Denkmit.
Dlho som hladala nieco co mi rychlo vycisti ruru kedze casto peciem.Bola som prekvapena,ze s tymto vyrobkom ktoreho cena je neporovnatelna nizsia oproti inym znackam to ide tak hravo.
Cistim s nim nielen ruru,ale aj panvice a hrnce.
Jedina drogeria kam chodim je Dm,takze vsetko nakupujem tam.Je to miesto kde vsetko najdem na jednom mieste.🙆

ninka1609
15. apr 2018

Denkmit a baby love co sa tika dm 😊

ataner81
15. apr 2018

Pre deticky jednoznacne Babylove(okrem plienok).Pre domacnost Denkmint a pre mna a manzela Balea☺

katus1406
15. apr 2018

jednoznačne Babylove ❤💛❤💛💜❣

minnie55
15. apr 2018

Jednoznacne Denkmit - super pomocnici do domacnosti vo vynikajucej kvalite a cene, takisto Alverde prirodna kozmetika, pre mna top, Balea - tou mam oblozenu celu kupelnu 😆😆 no a samozrejme Trend -up - hlavne laky na nechty za nizke ceny vo vybornej kvalite......neda sa vybrat len jedna znacka, DM je plne kvalitnych vlastnych znaciek 😍😍😍

babybazar1
15. apr 2018

@sisa_dm bales milujem penu na hokenie pouzivam ju uz cele roky

bibenka1991
15. apr 2018

Babylove je u nas TOPka

dazdovka
15. apr 2018

Alverde + das gesunde plus = ♡

nelly761
15. apr 2018

Uplne najradsej a 🔝🔝🔝 co nakupujem su vyrobky dm bio (od trstinoveho cukru, prasok do peciva, vanilku, olivovy olej, cestoviny, muku, mandlove mlieko, kravske mlieko od stastnych kraviciek 😁 , pre deti nieco na dzobnutie, dzemy, cervenu sosovicu, cicer ... no proste dm bio u nas NIKDY NECHYBA) je to u nas 🔝🔝🔝 znacka.
Este velmi oblubene su veci od babylove ( kym mali deti plienky tak plienky) no a teraz este obrusky a detsku kozmetiku. Mydlo na ruky kupujeme iba balea je za super cenu, krasne vonia a dlho vydrzisa a wc papier sanft&sicher vzdy limited edition z ktoreho deti majureality oooobrovsku radost. Ten naposledy s kaktusmi a lamami a srdieckami bol NAJKRAJSIII, musela som kupit aj vela do,zasoby 😁😁😁🍀🍀🍀

katarinka24
15. apr 2018

Balea-perfektna lacna super vonajuca.

lucymaud
15. apr 2018

Pre mňa taktiež babylove - plienky..polievkové nohavičky.. výživy.. kaše .špaldova a vločkové su naj..ale milujem aj Alverde..sampony kondicionery..a tel.mlieko levandulove je naj!

domkus123
15. apr 2018

Babylove 🙂 niekedy vojdem do DM a ani neviem po co som prisla. Ale vzdy s niecim odidem.

pavcova
15. apr 2018

U nás sú to babylove vlhčené obrúsky, krém na jemnú pokožku, príkrmy a keď sme boli menší aj plienky. 🙂🍀🙂🍀

bakytap
15. apr 2018

Balea a denkmit

tribratri
15. apr 2018

šak Denkmit

kajca84
15. apr 2018

@sisa_dm babylove bola dlhodobo najoblúbenejsia,kym boli deti malické,teraz balea,vyborné produkty za rozumné ceny☺

tanyk
15. apr 2018

Balea - lebo ma krasne obaly a milujem limitky 😃 a kedze v poslednej dobe som si zasadne menila aj dekorativku,tak aj Trend it up 💄💅