POSLEDNÁ SÚŤAŽ/ANKETA
Napíšte mi, ktorú našu značku máte najradšej a prečo 😊.
Zajtra večer vyberiem 3 z vás, ktorým pošleme dm balíček🙂
jednoznacne matovy a tea tree esencialny olej, perfektna cena a kvalita, pouzivam ich rozriedene v olivovom alebo kokosovom oleji aj vnutorne uz 3 roky,
pardon, este znacka das gesunde plus, ale aj ine vyzivove doplnky das gesunde plus 🙂
Za mňa Balea sprchové gély,..uzasne voňajú a sú za skvelú cenu!
@sisa_dm
Baby Love a Balea 🙂
Babylove - super kvalita za dobru cenu 😉
A Denkmit - to iste. Som spokojna
Najlepsi je Denkmit a používame od nich praci prasok
Momentalne vdaka nasej malej dcerke je to znacka Babylove, ktora sa stala aj jej oblubenou 🙈😘
Alverde,super kozmetika za dobru cenu
Babylove pre mimi a Denkmit pre nás, úžasné výrobky😊
@sisa_dm Odkedy sa nám narodila dcérka,ona je stredobodom pozornosti a chceme jej dať len to najlepšie a preto rozhodne BABYLOVE! Aspoň raz do mesiaca sadneme do auta a utekáme do niektorej DM na blízku,aby sme zaobstarali malej,čo potrebuje. A síce sa pýtaš na naj,my máme aj 2 značky 😁 nedá mi nespomenúť dmBIO. Do 26 týždňa sa odporúča dať detickam ochutnať čo najviac chuti aby si zvykli. Keďže nie všetko varím,je super že zoženiem prikrmy s rôznymi prichutami 😊 malej samozrejme chutia,no neidem len o prikrmy. 🤞
Spomeniem len tie najdôležitejšie 🙂
Babylove - najlepšie plienky na Slovensku
Prinzessin Sternenzauber - sprej na rozčesávanie vláskov na neposlušné kučery mojich dcér
Denkmit - tuhým žlčovým mydlom vyperiem všetko
Profissimo - vďaka mikrofázovej utierke na sklá mám zrkadlá a okná stále čisté
Denkmit, hlavne kvôli tomu tam chodím, ale aj gesunde plus to hlavne vitamín c teraz cez zimu všetci užívame.
Babylove 😊 bezkonkurenčne najlepšia značka 👌a to že sa teší celá rodina - aj detičky, aj mamina a tatova peňaženka 😊😁
Jednoznacne Babylove, ziadna detska kozmetika a doplnky nam tak nesadli. Vsetko od plienok, cez prikrmy, flasky az po moj naj produkt- prebalovaciu tasku, s ktorou som velmi spokojna.
Babylove pre babatko a Denk MIT pre mňa. Babylove lebo mam rada svojho syna a Denk-MIT lebo rada upratujem a mam cistu domácnosť 😁
najradsej mame BABYLOVE od plienok,vlhcenych utierok, cumliky, flasky az po mliecka. teraz cakame nasu tretiu princeznu a ako inak zavítali sme s mojimi pomocnickami na nakup plienociek a utierok. kazda vybrala cumlik- samozrejme vsetko babylove...
mojim pomocnikom v kuchyni su aj vyrobky DENKMIT vycistia vsetko ;)
Vsetku,ked dcerka bola malá Babylove,teraz Allnatura,Balea atd vsetky značky su dobre
Jednoznacne Baby love
Babylove 🙂
Pre syna babylove a pre mna balea. Super kvalitne znacky za super ceny. Nikdy ma nesklmali 🔝👍🏻👌🏻
@sisa_dm vsetky vyrobky od znacky Balea, vyborna kvalita, prijemna vona a super cena 👍😉
Baby love ..plienky ..mama radi tuto znacku lebo je podbna ako pampers
Manzelovi balea rad pre muzov, pre dceru princessin na vlasy a balea sprchac, avo najviac lubim kupovat v dm je vsetko od frosch
Balea- kvalita za rozumnú cenu
Babylove pre dcerku a Denkmit pre nasu domacnost 😉🍀
Pre mna jednoznačne Alverde kozmetiku a Baby love používame pri malom úplne od začiatku a nie len pre cenu ale jedine babylove malému nevytvára suché miesta na pokožke. Kým sme na to prišli a našli kozmetiku baby love sucha pokožka nás trápila 4 mesiace. Od vtedy nič 🙂 takže super kavalita a cena k tomu to nebýva často :D

Babylove, mali sme snáď všetky produkty. Skvelý pomer cena/kvalita