icon

SÚŤAŽ: Ach, tie pondelky...

sisa_dm
Moderátor
9. apr 2018

Aj vám sa ťažko stáva v pondelky ráno z postele do práce? Pre mňa je to hotová hrôza 😴.
Predsa len ostať v posteli je príjemnejšia predstava, ako uponáhľane bežať do práce, no nie? Napíšte čo vás zaručene vytiahne ráno z postele a naštartuje do nového dňa/týždňa. Tri z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý vás zaručene postaví na nohy! Žrebujeme zajtra ráno 🙂

SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂

@lucik194, @kika831, @rebeka7501 Dámy gratulujem - vy vyhrávate balíček, ktorý vás postaví na nohy! Prosím napíšte mi adresu, na ktorú vám mám poslať balíčky! 🙂
Zvyšné dámy, vy nebuďte sklamané..tento týždeň bude ešte dostatok možností pre výhru!

Prikladám aj obrázok, kde vidíte, že tri mená boli vážne vylosované poctivo! 🙂

*Distribučná poznámka 😃: Ak vám to nebude vadiť, všetky výherné balíčky budem posielať behom budúceho týždňa, pretože poslať každý deň iné výhry by bolo z časového hľadiska nemožné! Ďakujem za pochopenie. 🙂

Ešte raz gratulujem tým čo vyhrali a teším sa na pokračovanie!

SÚŤAŽ: Ach, tie pondelky...
sisa_dm
autorModerátor
9. apr 2018

@haidi keď ťa budí takéto krásne slniečko, tak to je radosť vstávať 🙂

elen83j
9. apr 2018

Mňa zaručene vytiahnú chalani 😂😂😂
Vždy!!!

sisa_dm
autorModerátor
9. apr 2018

@misinka0611 vy ste aký feškovia 🙂 obidvaja!

wanesaz
9. apr 2018

Mňa budí tiež môj malý šéfino keď mi dá bočenku na čelo 😘

sisa_dm
autorModerátor
9. apr 2018

@katarinahajnus držím palce! 🙂) To sa bude potom stávať ešte s väčšou radosťou 🙂

martinkase
9. apr 2018

Kedze som na materskej a v ocakavani tak to ranne vstavanie je hrozne kedze nespim po veceroch 😃 ale kym som chodila do prace tak som nemala problem vstat presla som sa na bus to ma tiez zobudi 😉 ale viem teraz za sekundu zobudit snubenca ked mi pride nevolno rano tak az skoci z postele 😃 lebo si mysli ze uz je to tu 😃

jakubella
9. apr 2018

Zaručene jeden z mojich 3 chlapov. A keď je to v kombinácii s mojou obľúbenou kávou, je to tiptop💛

keena
9. apr 2018

@sisa_dm cez tyzden ma vytiahne z postele budik, pretoze treba vstavat a vypravit dceru do skoly. A cez vikend je to syn lebo ten spi len dokedy vydrzi a potom sme vsetci v pozore 😂😂😂😂

katarinka26
9. apr 2018

mna vytiahne z postele ZODPOVEDNOST, lebo ked pridem neskoro do prace o to neskor mozem ist z nej, a mna cakaju moje deti v skole. ale co ma naozaj zobudi je sprcha a vone vnej

sisa_dm
autorModerátor
9. apr 2018

@domincek11 toto krásne počasie je budíček sám o sebe, to je pravda 🙂)

sisa_dm
autorModerátor
9. apr 2018

@lubica285 tak ale čo by to bolo ráno bez takej super motorky alebo traktora? Keby mám aj ja takú, tak určite stávam s väčšou radosťou 🙂)

14veronika
9. apr 2018

@sisa_dm ja nepotrebujem ani len kvapku kavy ale potesi ma ranne slniecko ktore nakukuje do mojej spalne 😉

sisa_dm
autorModerátor
9. apr 2018

@nikolanustakova krásny fešáčik! 🙂 To je radosť stávať!

daniela2303
9. apr 2018

@sisa_dm U mňa je to jednoznačne šálka dobrej kávy ☕ ❤

asire
9. apr 2018

Bozk od synčeka 😆ale častejsie je to pichnutie do oka alebo do nosa prstom od neho ☺

zabbka
9. apr 2018

Tak mňa vo väčšine prípadov z postele vyženie môj močovy mechúr😁....a keď nie on tak vôňa kávičky, ktorou sa naštartuváva môj manžel hneď ráno pri raňajkách☺

mischelag
9. apr 2018

bude to zniet divne, ale ranajky. Vzdy sa tesim na rano, ako si nachystam pekne oblozeny chlieb, uvarim caj a este 20 min si vychutnavam to ticho doma ;)

petra087
9. apr 2018

Mňa prebudi trojity budik.najprv moj cerstvo narodeny syncek,potom manžel ked každé rano odchadza do prace a nakoniec moji dvaja predskolaci.no a naštartuje ma jedine melta-kava s donutkou.az potom moze denbyt naplno zacatvyužívať😉

vonava007
9. apr 2018

Ahoj🙂
Ranne vstavanie je pre mna uz cele roky najťažšie vo štvrtok. Neviem to vysvetliť ale kríza každy stvrtok je neskutocna. .... kedze vacsinou spim s dcerou v izbe, tak hned ako sa ozve zvonenie budika skocim po ňom ako gazela, aby nezobudil aj ju a sup sup do kuchyne chystat vsetko vsetkym🙂

viki100
9. apr 2018

Mňa z postele ráno vytiahne krik mojich detí. A tak rada by som si pospala. Ale dobrá kávička má postavi na nozky

kittyjuliette
9. apr 2018

Tak moj krpec ma dokaze prebrat behom par sekund.Ale ako bezdetna som zvykla budim aj 5x presunut,kym som sa vygulala z postele.A teraz?Ked idem na rannu,vstavam o 4 (ano,cele zle),ale pri prvom tone budika okamzite vyskocim z postele,aby som preboha maleho nezobudila🤣 takze da sa vsetko,len treba motivaciu😅

zuzika2255
9. apr 2018

Moja mala Zojka

alexandra28
9. apr 2018

Ja mám pondelok každý deň ako každá mamina. Dieťa nezaujíma či je piatok, sviatok alebo pondelok. Ak je hore ono tak je hore aj mamina. A môjho synatora ranné vstávanie veľmi baví a on je mojím budíčkom a hnacím motorom počas dňa.

trudy1717
9. apr 2018

Ja nemám s ranným vstávaním problém ani v pondelok ani iné dni. Vstávam o 4:50 , ale do práce sa teším tak na budíček som na prvú supu hore 😊

seiba
9. apr 2018

Mňa vytiahne z postele v pondelok ráno budík :D Teraz vážne, Najvačším motivátorom v pondelok ráno je vidina ak mám v ten deň naplánovanú nejakú aktivitu, stačí len káva s kamarátkou. Ďalším je slnko, ak svieti príjemne od rána hned mám dobrú náladu a tým pádom celý deň je super. Niekedy sú pondelky výnimočné ked nevstávam do práce, a inokedy sa zas do práce teším. Ale každopádne mám v živote veci, teraz nemám na mysli tie materiálne, pre ktoré sa určite každé ráno oplatí vstať z postele.

2019
9. apr 2018

Mna s postele vytiahne priateľ a dcéra ktora ide do školy a potom si lahnem k druhej dcere ta ma zobudi o di o 8hod ráno

sunrise99
9. apr 2018

Nemala som rada pondelky keď som chodila do práce. Dokedy som sa konečne rozbehla tak bola streda :D odkedy mam malého drobca tak ani neviem co su za dni, takze mi je jedno či je pondelok alebo víkend 🙂 ale väčšinou má postavila na nohy káva a ciga a samozrejme môj obľúbený Emy citrusový parfém batty barclay pastel lemon z mojej obľúbenej DM

P.s.: balíček kozmetiky by ma potešil, som maniak do kozmetiky ;)

nikuska265
9. apr 2018

Čo ma zaručene preberie? Samozrejme moje dve dcérky,ale teraz ,keď je už vonku krásna jar,tak zaručene najlepší budíček a štart do dňa mám,keď slniečko zasvieti do okna, náš kohút zakikirika a mne sa chce hneď vstať,spraviť kávu a ísť na terasu , na jarné ranné slniečko 😊 . Dnes ale všetko predbehli deti,ktoré sa veľmi tešili,že ideme von s bratrancom a nevedeli sa dočkať ❤❤❤

evkano1402
9. apr 2018

no zial kedze som celu noc nespala, tak rano, ked sa zacalo rozvidnievat,😒 bolo pre mna spasenie

monika_akinom
9. apr 2018

Zarucene ma rano vytiahne z postele moje male 1,5 rocne sidlo 😁, ktore vstava medzi 5-6 rano. No a v poslednej dobe, vystartujem z postele kvoli rannym nevolnostiam, vdaka zubrienke v brusku ❤️. Ale deticky za to stoja, su moje vsetko a velmi ich lubim.