icon

SÚŤAŽ: Keď sa povie dm...

sisa_dm
Moderátor
11. apr 2018

Čo vám ako prvé napadne pri slove dmka? S čím sa vám spája toto slovíčko? Je to šampón, ktorý máte v kúpeľni? Alebo je to ovsená kaša, ktorú práve raňajkujete? Alebo je to príjemná vôňa?

Podeľte sa s tým s nami a ja v piatok ráno vyberiem 5 z vás, ktorým pošleme balíček plný dm produktov. 🙂

SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂

@lamanka @ninus29 @foolie @darina007 @atinkaa GRATULUJEM 🙂 Napíšte mi adresu do správy 🙂
Ďakujem za každý jeden príspevok 😘 Veľmi si vážime vašu pochvalu a spokojnosť. Je to pre nás veľká radosť a hlavne veľká motivácia, aby sme sa stále snažili zlepšovať a posúvať vpred! Veríme, že budete mať stále dôvod na spokojnosť, pretože my sa budeme vždy snažiť, aby ste boli hlavne spokojní vy, naši zákazníci 🙂
Ešte raz gratulujem výherkyňam a VEĽKÉ ĎAKUJEM pre všetky komenty 🌹

lenkabutor
11. apr 2018

@sisa_dm som rada, že niesom sama 😀

lenushka27
11. apr 2018

@sisa_dm Pod pojmom DM-ka si vzdy predstavím super výrobky za rozumnú cenu vždy dostupné pre každého ja som si osobne kozmetiku obľúbila kremy a top pre mňa su deodoranty vône nadherné fakt a vzdrž supeeeeer😉

andreasorocinova
11. apr 2018

Dm je pre mna úplne číslo 1 . Nakupujem hlavne detský sortiment, gély na pranie, kapsule do umývačky riadu,deodoranty a inú kozmetiku ale hlavne pre moje deti je každá návšteva dm radosťou, keďže si vždy odnesú odtial niečo domov do kúpeľa. ..Sú to moje malé rybky a takto im robím radosť 😊

eddrienna
11. apr 2018

Mne napadne všetko, čo doma prave chyba alebo z čoho chýbajú zásoby 🙂 šampóny, dezodoranty, sprchové gély, vitamín C, šumivé tablety atd a hneď aj chuť ísť na nákup, pretože tá vôňa v predajni pre mňa predstavuje čistotu všade kde sa dá

farenka
11. apr 2018

ked sa povie dm-ka vybavuje sa mi nakup kozmetiky, drogerie, plienok pre nasho najmensieho drobca, dalej zdrave dobroty, ale aj obylninove tycinky pre nasho zajka a v neposlednom rade vzdy ochotne predavacky no a samozrejme aj moje oblubene akciove kupony 😀

bubacik26
11. apr 2018

Všetko čo sa tyka drogerie nakupujem len v Dm Drogerie. A už vyše roka aj pre nášho krpčeka babylove, ci uz plienky, vlhcene, ovocné výživy...👍❤

slavka11
11. apr 2018

u mna je to po prve obchod kde ako v jedinom zozeniem lesk na vlasy ktory ich nemasti ale sa krasne lesknu a potom je to obchod kde vylucne nakupujem dekorativnu kozmetiku ktoru pouzivam. Jedine co sa mi nepaci su napisy v slovencine male pismenka a castokrat sa stava ze cely ten preklad je rozmazany alebo vysuchany takze sa neda ani precitat poriadne. Zislo by sa mozno keby ste aspon teraz na webe urobili podrobne popisy k tovarom. Nech sa zákazníci lahsie docitaju informacie, ktore potrebuju vediet.

vlcica81
11. apr 2018

DM = drogérka milovaná 😍

babybazar1
11. apr 2018

@sisa_dm Moja mladost a kupovanie s kamaratkami once tiene ruze make up ci

babybazar1
11. apr 2018

Ci lakov na nechty skratka bezstarostnost volnost sloboda 🙂

katarinanemethova
11. apr 2018

pre mňa slovo dm znamena balea sprchovacie gely pre mna a manžela a mixa produkty pre dceru

matazirafa
11. apr 2018

Mne sa vybavia vsetky Denkmit cistiace prostriedky ktore pouzivam v súvislosti s ich prijemnou vonou, ktora nie je agresivna ako skoro vsetky komercne znacky. Klasickú telovu kozmetiku zo zdravotných dovodov nemozem pouzivat, ale často si chodim aspon privonat ku sprchacom ☺️

jmajernikova
11. apr 2018

@sisa_dm čo ma napadne ako prvé? tak určite v prvom rade pokračovacie mlieko, ktoré som tam svojim deťom kupovala a plienky, vlhčené utierky, krémy, proste všetko, čo bábätká a malé deti potrebuju ku každodennej hygiene. A potom samozrejme všeličo možné aj pre nás veľkáčov, drogériu kupujem takmer len v DM 🙂

selya
11. apr 2018

DM-ka je naša domáca drogéria, drobec v nej obľubuje značku babylove od plienok, kozmetiky, príkmov a mlieka, a ja som si v nej našla tiež svoje TOP produkty.

mirka907
11. apr 2018

No mna napadnu kupacie plienky :DDD
Akoze kolko som sa 8 rokov dozadu nahladala takychto plienok a potom ma niekto poslal po oranzove babylove :D ...a odvtedy sme DMku s dcerkou verne (uz herecka kupuje kozmetiku za vreckove....za 8 rokov sa tooooolko zmenilo, len DMko ostalo)

anka2015
11. apr 2018

DM - to je oddychová zóna pre mňa a moje dve baby....

velvet9
11. apr 2018

Pre mňa keď počujem slovo DM-ka znamená - hurá ide sa nakupovať ! Nahodená ako na bratislavské módne dni ;) (poznáte,určite každá matka na rodičovskej dovolenke berie návštevu obchoďáku ako nejakú špeciálnu udalosť teda ja určite ÁNO)

siskam79
11. apr 2018

Vianocne maskrtky :D Velmi sa tesim na tie ich mandle v cokolade, na pomarancove mesiaciky, skoricove hviezdicy.... Ale inak, ked pocujem DM, pre mna znamena ze tam stravim minimalne aspon hodinu :D :D :D Nastastie sa v regaloch lubi prehrnat aj moj skoru uz trojrocny a tiez si vzdy nieco vyberie :D Plus v DM v Leviciach v meste, je super obsluha a ked uz ma videli, hned mi odkladli moje oblubene produktky, ktore som brala na kila....

maryskas
11. apr 2018

Predstavím si zdravú mlsku, ktorú si tam vždy vyberiem 🙂 + kozmetiku..veru nikdy neodídem s prázdnymi rukami :D nakupujem tam všetko na seba čo sa týka hygieny a aj do domácnosti, ťažko vybrať 1 produkt 🙂

petrarac
11. apr 2018

ja som mojim detom kupila v dm dvd o zubkoch takze je to jasne kvoli comu tam najradsej chodia. (a este kvoli nakupnym vozikom pre deti). mne sa dm najviac spaja so zaujimavymi vonami tekutych mydiel znacky balea.

kinelap
11. apr 2018

U nás sa DM začala spájať s plienkami a detskou kozmetikou, z plienok už chlapci vyrástli, tak ostávame nielen pri detskej kozmetike, ale aj kozmetike pre nás - trošku starších, pracích prípravkoch a keď idem na nákup bez manžela a detí, tak si stihnem prehliadnuť aj sortiment výživy a iných doplnkov. Momentálne DM = všetko čo naša kúpelňa potrebuje + niečo navyše

kaja15
11. apr 2018

mne sa DM spaja so zdravym maskrtenim 🙂 Z nakupu nikdy neodchadzam bez nejakej zdravej dobroty, napr. susene ovocie, horka cokolada, oriesky, ovocne tycinky, to nemoze chybat v kosiku 🙂 Velmi radi mame znacku dmBio.

kvetinka15
11. apr 2018

@sisa_dm ja si predstavím ekologické pracie gély bez optických rozjasňovačov, ktoré používam na pranie môjho vzácneho majetku - babyšatiek a ergonomických nosičov 🙂 a žlčové mydlo na škvrny, ktoré som zatiaľ inde nezohnala 🙂

lusytka
11. apr 2018

možno to bude pre niekoho smiešne ale mne prvé napadnú balóny, kvôli dcérke,aj ona už pozná dmku a hneď ukazuje, že tam majú balóny😉 Ale jasné,že aj skvelé výrobky a občas sa tam proste rada len poprechádzam a pokukám aké nové výrobky majú😉

sonica
11. apr 2018

zvonavy kupel 🙂

rea13
11. apr 2018

DM - je pre mňa drogéria, ktorá ma nespočetné množstvo tovaru - a spája sa mi s dojčenským mliekom BABYLOVE, zdravou výživou, značkou BALEA, ale aj s kozmetikou rôznych značiek napr. Maybeline. Ďakujem že som jej členkou a využívam výhody s DM kartou.

liwka
11. apr 2018

@sisa_dm Záleží, kto to povie. DM pre mňa znamená koooopu kvalitných produktov, super značky ako Balea, Babylove, Denkmit, vždy plný košík/vozík, straaašne milé predavačky, super prehľadná stránka a môj splnený sen= e-shop (od narodenia nášho krpca si konečne môžem vychutnať nákup v DM 😀)
Pre moju dcérku je DM krajina plná vôní, je schopná sa tam prechádzať, ovoniavať, vstrebávať vône, a samozrejme, kupovať všetky tie vecičky pre malé parádnice 😀 Kým bola maličká, DMku sme volali Balónový obchod, vždy sme s balónikom odchádzali, teraz už má iné záujmy 😀
DM pre môjho manžela je úplná pohroma, lebo vždy pípne esemeska so sumou, ktorú chlap nepochopí, že sa vôbec dá v drogérii minúť

sticker
dexemposupoplex
11. apr 2018

@sisa_dm s drogériou DM sa mi spája môj synček, keďže vo veľkom množstve som tam začala nakupovať práve v období tehotenstva a po pôrode, kupujeme tam od plienok až po kaše, každý deň sa s touto drogériou stretávam v kuchyni, v kúpeľni a samozrejme aj v obývačke, kde sa nachádzajú utierky 🙂

ivetka5
11. apr 2018

V prvom rade si hned spomeniem na nase zaciatky s detickami, spaja ma DM s materstvom, lebo presne vtedy, ako som cakala prveho synceka som ju zacala navstevovat. Cize plienky, kasicky, prikrmy, pracie prostriedky... a dnes po takmer 9-tich rokoch som asi zavislacka 😀 Cize momentalne to v nasej domasnosti vyzera prevahou vyrobky DM a som rada, ze ju mam, pretozeze tam vzdy najdem to, co potrebujem 😍👌

fizu1
11. apr 2018

ked sa povie "dm", napadnú mi moje deti, keď boli malé a pred očami sa mi rozbehne "film", kde tak poskakujú za sebou produkty, na ktorých sme fičali: -) DM plienky od jednotky až pokým sme ich potrebovali, podložky na prebaľovák, mokré vreckovky, ktoré ako jedine z celej ponuky mokrých vreckoviek na trhu nesmrdeli!!! 🙂 a potom DM príkrmy a celozrnná večerná kaša, DM ušátka a DM aviváž, DM prací gel a tááák ďalej 🙂