SÚŤAŽ: Keď sa povie dm...
Čo vám ako prvé napadne pri slove dmka? S čím sa vám spája toto slovíčko? Je to šampón, ktorý máte v kúpeľni? Alebo je to ovsená kaša, ktorú práve raňajkujete? Alebo je to príjemná vôňa?
Podeľte sa s tým s nami a ja v piatok ráno vyberiem 5 z vás, ktorým pošleme balíček plný dm produktov. 🙂
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂
@lamanka @ninus29 @foolie @darina007 @atinkaa GRATULUJEM 🙂 Napíšte mi adresu do správy 🙂
Ďakujem za každý jeden príspevok 😘 Veľmi si vážime vašu pochvalu a spokojnosť. Je to pre nás veľká radosť a hlavne veľká motivácia, aby sme sa stále snažili zlepšovať a posúvať vpred! Veríme, že budete mať stále dôvod na spokojnosť, pretože my sa budeme vždy snažiť, aby ste boli hlavne spokojní vy, naši zákazníci 🙂
Ešte raz gratulujem výherkyňam a VEĽKÉ ĎAKUJEM pre všetky komenty 🌹
@sisa_dm Pod pojmom DM-ka si vzdy predstavím super výrobky za rozumnú cenu vždy dostupné pre každého ja som si osobne kozmetiku obľúbila kremy a top pre mňa su deodoranty vône nadherné fakt a vzdrž supeeeeer😉
Dm je pre mna úplne číslo 1 . Nakupujem hlavne detský sortiment, gély na pranie, kapsule do umývačky riadu,deodoranty a inú kozmetiku ale hlavne pre moje deti je každá návšteva dm radosťou, keďže si vždy odnesú odtial niečo domov do kúpeľa. ..Sú to moje malé rybky a takto im robím radosť 😊
Mne napadne všetko, čo doma prave chyba alebo z čoho chýbajú zásoby 🙂 šampóny, dezodoranty, sprchové gély, vitamín C, šumivé tablety atd a hneď aj chuť ísť na nákup, pretože tá vôňa v predajni pre mňa predstavuje čistotu všade kde sa dá
ked sa povie dm-ka vybavuje sa mi nakup kozmetiky, drogerie, plienok pre nasho najmensieho drobca, dalej zdrave dobroty, ale aj obylninove tycinky pre nasho zajka a v neposlednom rade vzdy ochotne predavacky no a samozrejme aj moje oblubene akciove kupony 😀
Všetko čo sa tyka drogerie nakupujem len v Dm Drogerie. A už vyše roka aj pre nášho krpčeka babylove, ci uz plienky, vlhcene, ovocné výživy...👍❤
u mna je to po prve obchod kde ako v jedinom zozeniem lesk na vlasy ktory ich nemasti ale sa krasne lesknu a potom je to obchod kde vylucne nakupujem dekorativnu kozmetiku ktoru pouzivam. Jedine co sa mi nepaci su napisy v slovencine male pismenka a castokrat sa stava ze cely ten preklad je rozmazany alebo vysuchany takze sa neda ani precitat poriadne. Zislo by sa mozno keby ste aspon teraz na webe urobili podrobne popisy k tovarom. Nech sa zákazníci lahsie docitaju informacie, ktore potrebuju vediet.
DM = drogérka milovaná 😍
@sisa_dm Moja mladost a kupovanie s kamaratkami once tiene ruze make up ci
Ci lakov na nechty skratka bezstarostnost volnost sloboda 🙂
pre mňa slovo dm znamena balea sprchovacie gely pre mna a manžela a mixa produkty pre dceru
Mne sa vybavia vsetky Denkmit cistiace prostriedky ktore pouzivam v súvislosti s ich prijemnou vonou, ktora nie je agresivna ako skoro vsetky komercne znacky. Klasickú telovu kozmetiku zo zdravotných dovodov nemozem pouzivat, ale často si chodim aspon privonat ku sprchacom ☺️
@sisa_dm čo ma napadne ako prvé? tak určite v prvom rade pokračovacie mlieko, ktoré som tam svojim deťom kupovala a plienky, vlhčené utierky, krémy, proste všetko, čo bábätká a malé deti potrebuju ku každodennej hygiene. A potom samozrejme všeličo možné aj pre nás veľkáčov, drogériu kupujem takmer len v DM 🙂
DM-ka je naša domáca drogéria, drobec v nej obľubuje značku babylove od plienok, kozmetiky, príkmov a mlieka, a ja som si v nej našla tiež svoje TOP produkty.
No mna napadnu kupacie plienky :DDD
Akoze kolko som sa 8 rokov dozadu nahladala takychto plienok a potom ma niekto poslal po oranzove babylove :D ...a odvtedy sme DMku s dcerkou verne (uz herecka kupuje kozmetiku za vreckove....za 8 rokov sa tooooolko zmenilo, len DMko ostalo)
DM - to je oddychová zóna pre mňa a moje dve baby....
Pre mňa keď počujem slovo DM-ka znamená - hurá ide sa nakupovať ! Nahodená ako na bratislavské módne dni ;) (poznáte,určite každá matka na rodičovskej dovolenke berie návštevu obchoďáku ako nejakú špeciálnu udalosť teda ja určite ÁNO)
Vianocne maskrtky :D Velmi sa tesim na tie ich mandle v cokolade, na pomarancove mesiaciky, skoricove hviezdicy.... Ale inak, ked pocujem DM, pre mna znamena ze tam stravim minimalne aspon hodinu :D :D :D Nastastie sa v regaloch lubi prehrnat aj moj skoru uz trojrocny a tiez si vzdy nieco vyberie :D Plus v DM v Leviciach v meste, je super obsluha a ked uz ma videli, hned mi odkladli moje oblubene produktky, ktore som brala na kila....
Predstavím si zdravú mlsku, ktorú si tam vždy vyberiem 🙂 + kozmetiku..veru nikdy neodídem s prázdnymi rukami :D nakupujem tam všetko na seba čo sa týka hygieny a aj do domácnosti, ťažko vybrať 1 produkt 🙂
ja som mojim detom kupila v dm dvd o zubkoch takze je to jasne kvoli comu tam najradsej chodia. (a este kvoli nakupnym vozikom pre deti). mne sa dm najviac spaja so zaujimavymi vonami tekutych mydiel znacky balea.
U nás sa DM začala spájať s plienkami a detskou kozmetikou, z plienok už chlapci vyrástli, tak ostávame nielen pri detskej kozmetike, ale aj kozmetike pre nás - trošku starších, pracích prípravkoch a keď idem na nákup bez manžela a detí, tak si stihnem prehliadnuť aj sortiment výživy a iných doplnkov. Momentálne DM = všetko čo naša kúpelňa potrebuje + niečo navyše
mne sa DM spaja so zdravym maskrtenim 🙂 Z nakupu nikdy neodchadzam bez nejakej zdravej dobroty, napr. susene ovocie, horka cokolada, oriesky, ovocne tycinky, to nemoze chybat v kosiku 🙂 Velmi radi mame znacku dmBio.
@sisa_dm ja si predstavím ekologické pracie gély bez optických rozjasňovačov, ktoré používam na pranie môjho vzácneho majetku - babyšatiek a ergonomických nosičov 🙂 a žlčové mydlo na škvrny, ktoré som zatiaľ inde nezohnala 🙂
možno to bude pre niekoho smiešne ale mne prvé napadnú balóny, kvôli dcérke,aj ona už pozná dmku a hneď ukazuje, že tam majú balóny😉 Ale jasné,že aj skvelé výrobky a občas sa tam proste rada len poprechádzam a pokukám aké nové výrobky majú😉
zvonavy kupel 🙂
DM - je pre mňa drogéria, ktorá ma nespočetné množstvo tovaru - a spája sa mi s dojčenským mliekom BABYLOVE, zdravou výživou, značkou BALEA, ale aj s kozmetikou rôznych značiek napr. Maybeline. Ďakujem že som jej členkou a využívam výhody s DM kartou.
@sisa_dm Záleží, kto to povie. DM pre mňa znamená koooopu kvalitných produktov, super značky ako Balea, Babylove, Denkmit, vždy plný košík/vozík, straaašne milé predavačky, super prehľadná stránka a môj splnený sen= e-shop (od narodenia nášho krpca si konečne môžem vychutnať nákup v DM 😀)
Pre moju dcérku je DM krajina plná vôní, je schopná sa tam prechádzať, ovoniavať, vstrebávať vône, a samozrejme, kupovať všetky tie vecičky pre malé parádnice 😀 Kým bola maličká, DMku sme volali Balónový obchod, vždy sme s balónikom odchádzali, teraz už má iné záujmy 😀
DM pre môjho manžela je úplná pohroma, lebo vždy pípne esemeska so sumou, ktorú chlap nepochopí, že sa vôbec dá v drogérii minúť

@sisa_dm s drogériou DM sa mi spája môj synček, keďže vo veľkom množstve som tam začala nakupovať práve v období tehotenstva a po pôrode, kupujeme tam od plienok až po kaše, každý deň sa s touto drogériou stretávam v kuchyni, v kúpeľni a samozrejme aj v obývačke, kde sa nachádzajú utierky 🙂
V prvom rade si hned spomeniem na nase zaciatky s detickami, spaja ma DM s materstvom, lebo presne vtedy, ako som cakala prveho synceka som ju zacala navstevovat. Cize plienky, kasicky, prikrmy, pracie prostriedky... a dnes po takmer 9-tich rokoch som asi zavislacka 😀 Cize momentalne to v nasej domasnosti vyzera prevahou vyrobky DM a som rada, ze ju mam, pretozeze tam vzdy najdem to, co potrebujem 😍👌
ked sa povie "dm", napadnú mi moje deti, keď boli malé a pred očami sa mi rozbehne "film", kde tak poskakujú za sebou produkty, na ktorých sme fičali: -) DM plienky od jednotky až pokým sme ich potrebovali, podložky na prebaľovák, mokré vreckovky, ktoré ako jedine z celej ponuky mokrých vreckoviek na trhu nesmrdeli!!! 🙂 a potom DM príkrmy a celozrnná večerná kaša, DM ušátka a DM aviváž, DM prací gel a tááák ďalej 🙂

@sisa_dm som rada, že niesom sama 😀