Posledná šanca vyhrať macka Boba!
Celý tento týždeň sme vám predstavovali rôzne typy mám z Rajeckej doliny. Zosobňuje ich šesť rozkošných zvieratiek – žaba, sýkorka, sova, srna, vydra a vlčica. Pomôžte nám vybrať, ktorá z nich je NAJ!
Kritérium hodnotenia necháme na vás – či na to pôjdeme cez výzor, lesklosť srsti alebo hustotu peria, prípadne sa vám zapáčila svojou osobnosťou – prezraďte nám tú „vašu“ zvieraciu mamu🙂 Jednu odpoveď dnes vyberieme a odmeníme obľúbeným macom Bobom (ostal nám len jeden posledný!). ZAPOJTE SA! 🙂
Gratulujeme víťazke @ludka140281 k získaniu posledného macka Boba! Tešíme sa a prajeme krásny nedeľný večer - rovnako ako aj všetkým zúčastneným, boli ste úžasné 🙂

Všetky zvieratká sú krásne, výnimočné, ale u nás sa dcérke najviac páči SOVA, je krásna, je symbol múdrosti
Pacia sa mi vlcikovia. Budia respekt ale su taki hrdi a majestatni
U nas boduje žabka ,,japta,, ako ju mala vola. Chodi s nou aj spavat...
A JE TU ZÁVER 🙂 ďakujem moc za účasť, ďalšie posty po tomto mojom už bohužiaľ nebudú platné. za chvíľku prezradím aj meno nového majiteľa nášho posledného macka Boba! počkajte si naň 🙂
U nas vyhrava žabka
Sykorka mala , syncek velmi rad krmi v zime vtaciky 😊
Sykorka.bez debaty
Gratulujeme víťazke @ludka140281 k získaniu posledného macka Boba! Tešíme sa a prajeme krásny nedeľný večer - rovnako ako aj všetkým zúčastneným, boli ste úžasné 🙂
@ludka140281 Gratulujem 🙂

@danica_rajec Dakujem za pekne sutazenie 🙂

@opica_skorica ja dakujem 🙂
Sovičku pre moju Sofičku 😍
@danica_rajec
Pre nás žabka.. má prsty kde sa môže počítať!!
Má peknú veselu farbu
Neutrálny výraz úsmevu
Vyzerá sympaticka 😉
Za nás určite žabík
Vydra je TOP
@danica_rajec ďakujem za odpoveď
Vydra

Moje deti majú radi zvieratá, ale najviac sa im páči SOVA